הבהרות ותובנות
ראשית אני חייב לכתוב שלא קיבלתי שום בקשה/תמיכה או הערה ממנהלי הפורום ולכן התאוריה שאני אחד מהם לא נכונה
היומיים האחרונים גרמו לי להרבה מאוד חיוכים ויותר מכך הרבה יותר תובנות
1. הפוסט נכתב מתוך כוונה שלי לייצר פולמוס , הפולמוס נכתב באופן רהוט ונבדק שלא תהיה חריגה מנהלי הפורום ואו חוקי המדינה
2. הייתה לי מטרה לבדוק תגובות אמיתיות של אנשים אמיתיים לקריאה של משהו די הזוי
3. תנסו לתאר מציאות שהפוסט היה על משהו פחות הזוי אבל מכעיס מגזרים שונים ?? ולמרות זאת היו תגובות שחלקם קשות וחלקם אפילו "מקבלות" באופן זה או אחר.
4. אני לא מתכוון להביע את דעתי מהו הצעד או התגובה הראויה , אבל נסו לתאר מחאות אחרות הרבה יותר צודקות כדוגמא מחאת הקוטג', האם זה היה הסגנון?
5. אני חושב שהפוסט והתגובות הן המראה שלנו כחברה, למרות שקהל היעד היה קבוצה מצומצמת מהציבור, אבל גם הקבוצה הזו הינה מגוונת
6. האם חשבתם שייתכן כי כותב הפוסט הוא הבן זוג שלכם לצלילה , קבוע או מזדמן! האם חשיפת הכותב הייתה משנה את הגישה שלכם אליו וזאת תוך הבנה ברורה שהוא לא באמת התכוונן להצעה הזו?? מאוד מסקרן למען האמת
7. אני חושב שאפשר לבצע תיזה : לפסיכולגיית המונים/ תקשורת בעידן החדש / ובכלל פרומים ופייסבוק בתור כלי להעברת מידע אמין.
8. אפילו היו ניסיונות לברר מהו המצב המנטלי והנפשי שלי , וזאת מבלי לדעת מי אני, ושום רקע, אולי ככה אנחנו גם מתנהגים ושופטים בחיי היום יום?
9. אם משהו יהיה מעוניין באופן אמיתי לבצע מחקר , ייתכן שאסכים לחשוף את עצמי בפניו, וזאת מתוך המניע להראות שזו הייתה פעולה של אדם נורמטיבי
10. אם משהו רוצה להבין עלי מעט ועל פי מה שאני משתף אז אני אדם נורמטיבי ונשוי, בעל השכלה אקדמית, אין לי שום בעיות פסיכולוגיות ואו נפשיות .
היה לי חשוב לכתוב את זה , כי לדעתי היו סטיות לא ברורות ורציתי להבהיר ולא להבעיר !