שותפה לצלילה

Diveintheworld

New member
שותפה לצלילה

אני מחפש שותפה לצלילה במזרח הרחוק ( פיליפינים / מלדיביים וכדומה) . אני אממן את הנסיעה עבור שנינו, בשל אופי הבקשה אני לא אשקול צוללת שגילה מתחת לגיל 21 . על מנת שאוכל לבחור את השותפה אני מבקש לשלוח מכתב המסביר מדוע אני צריך לבחור אותך לנסיעה הזו. יש לציין ניסיון צלילה בארץ ואם יש גם בחו"ל. נא לצרף למכתב תמונה ( רצוי תמונת גוף ולא פורטרט). נא לציין במכתב שם או כינוי בלבד ואי מייל . אני לא מבקש יותר פרטים מאלה. יש להמתין בסבלנות ואני אצור קשר בעזרת האי מייל שיינתן.

אני מבין שיהיו כאלה שיגיבו באופן לא ראוי להצעה , אבל אני לא מתכוון להצטדק בפני אף אחד, אז תחסכו את הביקורת
המייל [email protected]

יוסאי

New member
כמעט כתבתי תגובה ממש לא ראויה שאין בה צורך להצטדק

אני מעל 21 די מכוער ולא אשלח לך תמונה דווקא

סליחה מראש, אבל...

אינני בקיא בנהלי הפורום, ולא מביע ספק בכוונות הטובות של הכותב המכובד.
אבל רוצה להביע דעה אישית לגבי פוסט זה.

הייתי מאוד שמח אם חברי הפורום ישקלו היטב את אופן השימוש בפורום, וימנעו מפוסטים העלולים להראות, גם אם בהקשר מוטעה, כבעלי היתיחסות בעלות אופי מיגדרי. משום צד של המיגדריות.
אמנם לא הכל ממוסד בנהלים ברורים (להבדיל למשל מההתיחסות הישירה למניעת דיונים פוליטיים), אבל ניראה לי שיש צורך להפעיל כאן שיקול דעת מחמיר בתחום זה מצד כל מי שפורום נדיר זה יקר לו .

שוב, מתנצל אם נשמע כמטיל ספק בכוונות הטובות של הכותב, וזו לא הכוונה, אך דעה עקרונית כזו צריכה להישמע.

שבוע טוב

וכדי לסיים בנימה חיובית - מוסיף תמונה מהים התיכון האהוב כל כך (למי שזהו נוף ילדותו) :)

giladshay

New member
יש פה תחום אפור מאד, שאינו לפה ואינו לשם

לא שאני הייתי מפרסם כזה שרשור, אבל אין ספק שקשרים בין בני זוג, המבוססים ע"ב תחביב משותף אהוב- עשויים לתרום לזוגיות.
אני מכיר מס' חברי פורום שהתחתנו בגלל היכרות דרך פורום תפוז ו/או דרך הצלילה, וזה מבורך.
אם ייצא עוד זוג נשכר כתוצאה מכך- שיחקנו אותה

יחד עם זאת אני נוטה להסכים עם הטענה שרשמת.
כסיכום, זהו לא שרשור פסול מהיסוד, לכאן או לשם.
אני מאחל לפותח ההודעה
בדרכו הוא...

FlorDaPele

New member
שמע,,,, יש לי רעיון בשבילך

סע לבד לתאילנד, ביום תצלול עם מי שאתה רוצה ובלילה תצלול עם מי שאתה רוצה
זה גם יותר זול, גם יותר כייף ומגוון, גם לא תחטוף ביקורת, גם לא תצטרך להתחיל למיין ולסנן מועמדות (למי בכלל יש ת'זמן לזה)
גם יותר מכובד (עלאק) וגם יותר חכם, לא נראה לך.
בחייאת דינאק, אתה רוצה לצלול או לצלול ?
אבל שמע, אם הגעת למצב הזה אז לך על זה

bkeilat

New member
איני רואה כל הצדקה להשאיר את השרשור הזה במקומו

robertk

New member
מה את קופצת?

זה שהוא אמר שהוא לא לוקח אף אחת מתחת לגיל 21,
זה עדיין לא אומר שאת עומדת בקריטריונם.

נראה לי ששכחת בבקשה שלך שנציין גם מידת חזיה מדוייקת

התגובה הראויה שאפשר לספק לך היא שאין לך מקום כאן וקצת התבלבלת בפורום!
זה פורום שמדבר על צלילה ואינו אתר הכרויות לגברים שמחפשים נשים צעירות להעביר איתם חופשות ולפתות אותן בכספהם.
יש לך עוד את החוצפה לדרוש מכתב הכולל תמונת גוף ועוד שתמתין לך בסבלנות שתבחן אם מתאים לך להרטב איתה בלילה (ולא בצלילת לילה!)
לפוסט הגס והשפל שלך אין מקום ראוי כאן!

נקאים: נשמח אם יבוצע נקיון הולם מכל הזבל שהצטבר כאן לאחר הפסח.

קותי

New member
סליחה? מה בדיוק הבעיה?

לכל הצדקנים שהגיבו בשרשור זה בבקשה לנקות הודעה זו ...
&nbsp
מה הבעיה שלכם?
גבר, רוצה לצלול במזרח הרחוק, מעוניין בחברה נשית למסע צלילה זה, מעוניין שהחברה הנשית תיראה לו ומוכן לממן את נסיעתה אם היא תיראה לו, מה הבעיה שלכם בדיוק?
&nbsp
אני מקווה בשבילו שיהיו כאלו שיענו לו ויבקשו ממנו לשלוח תמונה גם כן כדי שזה יהיה שיוויוני והן יוכלו לבחור אם חברתו תיראה להן.
&nbsp
אני לא מוצא בזה שום פסול. כמו שאומרים האמריקאים: Two consenting adults

הבעיה שתוכן הבקשה

סקסיסטי ומזלזל
אפשר להתמם ולומר "מה הוא כבר כתב? שהוא מחפש מישהי לצלול איתה."
כאמור זה לא המצב, ואופן ההתנסחות שלו והבקשה שלו מעוררת סלידה וכעס
אף בחורה לא רוצה שהתייחסו אליה כמו לבשר מסוג זה או אחר
(שלחי לי תמונת גוף בצרוף הסבר למה את ראויה וכדאי לי לקחת אותך איתי, ותמתיני בסבלנות שאודיע לך אם אבחר בך או לא)
אין אף בן אדם שיש לו לגטימציה להתייחס כך לאישה!
אפשר להתמם, ואפשר לראות את זה כמו שזה באמת. וזה מכוער ולא ראוי.
ומוזר לי שאתה רואה דרישה זאת לגיטימית והולמת קותי ולא מוצא שום בעייתיות בבקשה שכזאת.

giladshay

New member
אני די נוטה להסכים עם קותי

כמובן שעל האופן הספציפי של הניסוח אפשר להתווכח וכאמור כבר הזכרתי שזה לא בדיוק ה- my cup of tea, אבל מדובר בהחלט על שאיפה לגיטימית.
מדובר בשרשור השונה באופיו מכול רוח הפורום... אני מעיין בתקנון ולא מוצא שום סיבה שבגינה השרשור אמור להימחק:
[URL]http://www.tapuz.co.il/general/takanon.asp[/URL]
אם את מוצאת סעיף כזה- אנא תעדכני אותי בבקשה

(למען הסדר הטוב, אני- לא הייתי פותח שרשור כזה
)

ReefDiver

New member
אני דווקא עם הפרפרית

בלי קשר לתקנון, ההודעה מריחה וריאציה של "קנית כלה", "סחר בנשים", ודומיהם.
לא הסיגנון שלי, והייתי שמח אם השירשור הזה שמעליב נשים היה נמחק.
שימו לב גם שלמרות שרק 4 נשים הגיבו, התגובות מהצד של המגדר שלהן היו נגד ההודעה. זה יכול לעזור לגברים שבינינו להבין מה הן מרגישות ולמה הודעות כאלה הן פסולות.

קותי

New member
נו, נו, פרפר לבן

אני תמיד אומר שאי אפשר להתנשא על מישהו שאין לו רגשי נחיתות.
&nbsp
אם אופן הבקשה שלו מעורר בך סלידה וזעם, את יכולה לא להתייחס או לענות כמו פישלרית ג'וניור שעשתה לכולכן בית ספר

&nbsp
מעבר לזה, אין שום פסול בהודעה שלו. היא יכולה לא למצוא חן בעיני רבים ורבות. עדיין זה פורום צלילה ולגיטימי למישהו לחפש צוללת שתצלול איתו בחו"ל. זה שהוא רוצה שהיא תיראה טוב, זה אולי לא אלגנטי אבל זה לגיטימי. את אפילו יכולה לחשוב שזה מכוער אבל בהחלט במסגרת הגדרות מטרות הפורום.
&nbsp

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
הכל בעיני המתבונן

יכול להיות שזה כך ויכול להיות שלא.
ההודעה כפי שהיא מנוסחת אולי לא לטעמי אבל לכנות אותה שידול לזנות זו כבר הגזמה פראית.
&nbsp
מאחר והבחור מחפש שותפה לצלילות הרי שפורום צלילה הוא בהחלט המקום לכך ואין בפרסום ההודעה משום חריגה מתקנון תפוז או מנהלי הפורום וזה שההודעה לא כל כך מוצאת חן בעיני ובעיניך עדיין אינה עילה להסרתה.

ReefDiver

New member
או המתבוננת

אני מסכים שאין כאן שידול לזנות מכמה סיבות, בעיקר כי שידול לזנות לא נעשה ע"י הלקוח.
עם זאת יש כאן בהחלט הצעה לעיסקה של סוג מסוים של יחסים לטווח קצר תמורת כסף. בעיני המרחק בין זה לבין זנות קצר מאוד, אולי אפילו אפס ...
לבסוף, לא כל מה שעומד בתקנון עקב ניסוח מאוד זהיר, ראוי להשאר בפורום, בפרט שברור לכל בר דעת מה טיב ההצעה הנדונה.

למעלה