שותפה לצלילה

איפה כתוב שהוא ביקש מין תמורת מימון?

אולי הוא סתם רוצה שיהיה לו נחמד
גם אני מעדיף לידי מישהי נאה על פני בעל עם נסיון

ReefDiver

New member
חיפוש קצר בגוגל העלה לי למשל את האתר הזה:

http://ukrlove.co.il
אני בטוח שגם כל הלקוחות שלהם לא מבקשים מין. סתם רוצים שיהיה להם נחמד, ...
ובנוסף, למרות שלא כתבתי את המילה "מין" באף הודעה שלי, אתה מניח שאני חושב שזו העיסקה המוצעת, ומכאן שזה לא דבר "שלא יעלה על הדעת".

אבי ע

New member
אכן שקלנו את העניין בכובד ראש

אבל ידנו אינה קלה על הדק המחיקות, עצם התגובות מראות שיש דעות לכאן ולכאן, ומי שחושבים/ות שיש פסול בהצעה ביטאו זאת בצורה ברורה ומנומקת וגם זה חיובי.
מייד במוצאי החג דנו בשאלה והחלטנו כאמור להשאיר, כל מי שרוצה להמשיך ולהתבטא בעניין ההודעה מוזמן.

מרוב דימויים על קלות וכובד

נראה שפיספסתם כאן אוכלוסייה, ולא של נשים בלבד, שנפגעת מהסגנון הבוטה, השוביניסטי המכוער והמשפיל.
אתה נוטה באופן ברור לצד המשתלח שמנצל את במת הפורום ואת רצונכם לתת חופש דיבור.
לצערי, יש כאן חוסר איזון בולט, מבקשת מכם לשקול שנית.

giladshay

New member
פזיתושקה- לא מדובר פה על הסגנון, שגם לטעמי אינו במקום

השאלה שנשאלת היא האם ההודעה חוקית ועומדת בתקנון הפורום.
לצערי עומדת
ולכן אני שותף להחלטת הנקאים להשאיר את השרשור.

ונאמר, לצורך הדיון, שפותח ההודעה הייתה אישה, קרי:
"אישה מחפשת גבר יפה, מעל גיל 21 בצירוף תמונה ומוכנה לממן עבורו ספארי ורק שיסביר למה הוא עומד בקריטריונים...".
אני משוכנע שלו היה נפתח שרשור שכזה- מייד תיבת ההודעות של פותחת השרשור- הייתה מתפוצצת...
גם אז היית מגיבה באותה צורה

גילעדוש. אין סימטריה

בין שובניזם גברי לשוביניזם נשי שבודאי קיים איפושהוא במדינות רחוקות
ובכל מקרה- לשניהם אין מקום בפורום
גם אם זה כשר - ואני לא בטוחה בכך, - זה עדיין מסריח ואת זה אני מבקשת לנדף מפה ויפשא"ק
אני מקווה שלפחות בזה אנחנו מסכימים

Dalit Regev

New member
אבי ההודעה הזאת נפלה לכם משמיים

נראה לי שאתם משאירים אותה , כדי לעורר את הפורום
ולראייה הרי פרסמת הודעה על כך בפייסבוק .
גם אני רוצה שהפורום יתעורר אבל לא כך . האדם הכותב הוא אולי סוטה אולי מתחזה ואולי בדחן זה לא משנה .
עצם העובדה שההודעה פגעה בהרבה נשים חלקן חברות פורום מכובדות שנים רבות ., היתה צריכה לסמן את הגבול מבחינתכם .
אני לא במיוחד פמיניסטית אבל היום 2015 זילות של נשים כבר לא פוליטקלי קורקט אבי , (וגם שייח )
אתם נקאים גברים , אז תתנהגו כמו גברים ואל תתנו שישפילו פה מיעוט (כן כאן אנו מיעוט )
ההצמדות לתקנות לא במקום במקרה זה , ואל תהיה "נבל ברשות התורה "
זה שכמה גברברים כתבו לו בהצלחה או הצדיקו אותו (ואולי בסתר לבם קצת הזדהו ) לא מראה שיש -פה שיח לגיטימי

אבי ע

New member
לכם?

חשבתי שהפורום הוא של כולנו... כידוע אין לנו אחוזים בתפוז ואיננו מקבלים בונוס על תוספת צפיות (ואם, אז רק בשחור...).
אני בטוח שקותי שמח שאת מכנה אותו גברבר בגילו המופלג וכך גם חזי ואחרים.
עובדה היא שיש גם בנות שהתייחסו לעניין בהומור עוקצני ולא בקריאה לצנזורה, אז הנסיון להציג את התגובות והתפלגותן בשחור לבן לא ממש תואם לעובדות.
ישנן דעות שונות שהובעו כאן, זה טיבו של הפורום, אני מכבד כמובן את הדעות שלך, של פזית ושל אחרים/ות, אבל עובדה שיש גם דעות אחרות לפיהן מה שנעשה בין בוגרים ובהסכמה הוא עניינם שלהם ואין לצנזר במקרה כזה, וגם דעות אלה ראויות לכבוד, תהא אשר תהא דעתי על ההודעה המקורית.

יוסאי

New member
התוצאה גם יכולה להיות אפילו גרוע מזה

אולי הבחור במצוקה נפשית וזקוק לעזרה .
אם לא שמתם לב "הנקאים" אם תסתכלו בעולם המשתמש שלו תראו מה שהוא כתב שם לאחרונה
אבל לא הגיע לפורום משום מה ?!

אבי ע

New member
עלית על נקודה מעניינת אבל שונה ממה שחשבת. כנסו כנסו

ההודעה המדוברת כלל אינה בשרשור ההצעה (המגונה?) אלא כתגובה לדיווח על הנהלים החדשים של רשות הצלילה. במסגרת אותו דיון היא אינה מעידה כלל על מצוקה נפשית אלא ככל הנראה על כך שלכותב יש גם ניק אחר בפורום והוא מעורב בעניינים, ופירסם את ההודעה בטעות תחת ניק המציע. אני מניח שלאחר מכן הבין את טעותו וערך את ההודעה על ידי מחיקת תוכנה וכותרתה, מה שהוא יכול לעשות תוך רבע שעה.
הקטע המעניין הוא שבעולם המשתמש מופיעה ההודעה המקורית. באג או פיצ'ר אפשר להתווכח, אבל נתון מעניין הן עקרונית והן בעניין שלפנינו.
ועכשיו הוא אולי באמת במצוקה נפשית

bkeilat

New member
בוא נראה מי יעלה את ההסבר הזה היום...נחכה לו במארב

מצלמות נסתרות, מכשירי הקלטה...

Dalit Regev

New member
הפורום חשוב גם לי אחרת לא היה לי אכפת

כפי שכתבתי הפורום חשוב גם לי
וחשוב לי שיהיה מקום נעים לבקר בו
אף אישה לא צידדה בהודעה גם אני רשמתי הודעה צינית לפני כן . אז מה ?
מה שנעשה בין בוגרים בהסכמה מקובל גם עלי , אבל לדעתי לא מתאים לפורום זה .
אני מתארת לי שבמהלך השנים עלו לפניכם דילמות של איקה בניהול הפורום
הכלים רק בידכם ונראה לי שהחלטתם
החלטתכם לא נכונה ולא ראויה לדעתי
קותי וחזי אחלה אנשים ואם פגעתי בהם מתנצלת , אין לי טענות כלפיהם כי הם אינם מקבלי ההחלטות

קותי

New member
פגעת בי? נו באמת ...

אינני מקבל החלטות כאן כי לא רציתי אף פעם לקבל החלטות כאן. אבל להיפגע? ממה? זה בדיוק העניין. מי שנפגעה מהודעה כזו סובלת לדעתי מבעיה רצינית של חוסר ביטחון עצמי, רגישות מוגזמת ומידה לא קטנה של צדקנות. למבוגרים מסכימים (בתרגום מאנגלית) זה לגיטימי לגמרי לחפש פרטנרים לתחביב שיוכלו להוות גם אופציה לדברים נוספים. אף אחד לא חייב להסכים, אף אחד לא חייב לפנות, ואם מישהי הרוויחה מזה טיול ממומן - יופי לה.
&nbsp
דעתי מנוגדת לגמרי לשלך ואני חושב שההודעה לגיטימית לחלוטין.
&nbsp
אין בה שום דבר בלתי לגיטימי. מי שנפגעת יכולה להגיב בציניות עוקצנית, מי שחושבת שהכותב המקורי בהמה, יכולה לא להתייחס ומי שמחפשת סוג של פטרון - שתכתוב אליו. הכל לגיטימי, ומתאים לפורום זה.

Dalit Regev

New member
קותי

אנחנו מכירים לא מאתמול וכזכור לי , לא אני ולא אתה סובלים מחוסר ביטחון עצמי
ובכלל לא מדובר בי אישית . , גם חברות אחרות נפגעו (כולנו ג'דות עם הרבה ביטחון , אינטלגנציה וכל היתר)
הטיעון שלי לא היבה בקשר למה חוקי , אלא מה ראוי לטעמי

idit163

New member
וואלה התבלבלת אבי !!

ההודעה הזו בוטה ופוגעת בציבור לא מבוטל של נשים (ולשמחתי) גם של גברים, ובשל כך עליה להמחק לאלתר, גם אם יש כאלו הסבורים שהיא לגיטימית !!
רוצה דיון פתוח בנושא, פתח שרשור נפרד כאן או בכל מקום אחר, אבל את ההודעה המקורית עליכם למחוק !!
זו איננה הבמה הראוייה להודעה מסוג זה, בטח לא כאשר מספר לא מבוטל של חברי פורום קורא לכם למוחקה.

וכיוון שההודעה הושארה (בנתיים) על כנה, טיזינג נגדי, כפי שהיטיבה לעשות פישלרית, הוא התגובה ההולמת .

קותי

New member
חס וחלילה, אסור למחוק אותה

הנימוק שההודעה פוגעת בציבור לא מבוטל הייתה מחייבת למחוק כל כך הרבה הודעות שכל מערכת הפורומים הייתה מעוקרת מתוכן.
&nbsp
ההודעה אינה בוטה, מנוסחת בלשון תקינה בהחלט, אין בה התייחסות בלתי סבירה למגדר כזה או אחר, לדעתי.
&nbsp
לכל צולל מותר לחפש פרטנר לצלילה מכל מין שהוא ומותר לו להציע לשלם עבור הנסיעה של הצולל האחר. לא ננקב פה שום מחיר בלתי חוקי או אפילו מגונה תמורת תשלום זה והדרישה לתמונה היא אולי לא לרוחן של הרבה אבל אין בה פסול לדעתי.
&nbsp
התגובה של הפישלרית היא מצויינת ואם יש מישהי שפנתה אל פותח השרשור היא עושה זאת לאחר שהבינה את המשמעויות כולן כי רבים פה טרחו להאיר את עיניה.
&nbsp
לדעתי הכל תקין.

למעלה