שופכים את הלב

LuLiLoPiLaTo1

New member
עצוב מאוד שמצרים לא מספיק ערוכה

למקרים כאלו והישראלים צריכים לעשות את הכל במקומם והם עוד מעכבים את מי שמגיע לעזור להם אני מניחה שחלק מהמפונים לבתי החולים היו גם תיירים לא יהודים ואני מקווה שבאיזהשהוא אופן זה ישפיע על דעת העולם עלינו לטובה

Huggy Boy

New member
עצוב מאוד ש

מצרים מגבילים אותנו במצב חירום כמו זה כנראה עדיין הם שומרים לנו טינה. עצוב. מאוד. מאוד.

toxi flower

New member
לצערי....הפיגוע הזה כמו כל פיגוע

אחר ואפילו יותר לא מזיז לי אפילו בקצת! משום מה אני מגלה חסימה עצומה לכל מה שקשור בפיגועים ואני לא מוצאת שום רגש לבטא כשאני שומעת עליהם...זה כבר הפך לשגרה וחבל שכך.. הפיגוע הזה הוא בכל זת מיוחד...דווקא בפיגוע הזה אפשר בעיתון לעשות כותרת ענק באדום "אמרנו לכם!" וחבל שלא עשו את זה באמת... אני לא מתייחסת בדרך כלל להתרעות כי לא משנה לאן נוסעים תמיד תהה התרעה על פיגוע....אבל דווקא בסיני חשבתי שצריכים לקחת ברצינות את ההתרעות כי אחרי הכל זה סיני...זה לא בדיוק שטח ישראל. אבל הישראלי המצוי יקשיב? לא!!! הוא יקח את הילדים הקטנים שלו לחוות את אחת החוויות הכי לא נעימות שיש בימינו!!!!

לעולם אל תלכו לישון וברקע החדשות../images/Emo70.gif

צפיתי בחדשות מרגע הפיצוץ הראשון ועד בערך עד השעה 2... נירדמתי... וראיתי כאלה סיוטים שכשהתעוררתי פחדתי לצאת לשרותים! בקיצור לא הצלחתי להירדם, כי כשניסיתי לעצום עיניים ראיתי גופות. זה החלום:סתם... איזה לילה אחד חזרתי עם המשפחה שלי הביתה... וזה היה בניין אחר. קיצר היינו צריכים לעבור מצד השני, יש שם מעבר צר בין הרבה מחסנים כי בלובי היו בונים משהו ושם אין כניסה. בקיצור מאחורי הבית היה הרבה חול לעבור ואין דרך ממש אב ההורים שלי אמרו לי לחכות על המדרכה והלכו לראות... אז פתאום אמא שלי רואה במעבר גופה של מישהו... אז פתאום אמא שלי רואה במעבר גופה של מישהו... טוב אז החלטתי שוב פעם להדליק את הטלויזיה וגיליתי שהחדשות עדיין ממשיכות והיו עוד כמה פיצוצים! אז המשכתי לראות עד שסיימו את השידור של החדשות, וניסיתי שוב להירדם... ואז מה קרה? שוב ראיתי סיוטים! אבל הפעם זה היה משהו שונה, ופחות מפחיד: שמפציצים אותנו ויורים בנו הנאצים בתוך הבי"ס שלי!!! אז זאת ההמלצה שלי: אל תלכו לישון עם חדשות ברקע
זה לא אחד ה"סרטים" שיבטיח לכם חלומות פז!
מדליקה
והחלמה מהירה לפצועים....

pSyhoKokiLiDa

New member
טיפשים? ממש לא.

יש אלפי התרעות לפיגועים בכל רחבי הארץ. אני גר בחולון למשל נגיד התריעו שיהיה פיגוע בחולון באזור שלי אני יעבור דירה? יברח? יתפוס ת'ראש והחיים יפסקו? כי התריעו. מה לעשות זאת המציאות ואנשים רוצים להנות ולא להסתמך על התרעה כי זה הכל ענין של להיות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון. בכל מקום בכל רגע בארץ יכול להיות עוד םיגוע אך אחד לא יודע איפה זה יקרה,זאת המציאות. ואנחנו צריכים להתמודד איתה ולא נפסיק את החיים בגלל זה.

מחלופון

New member
זה כבר לא קטע שלחיות או לא לחיות

שיצאו לבלות בארץ למה ללכת לשטח של מדינה אוייבת...כל מדינה הסובבת אותנו היא אויבת והסכם שלום זה רק הסכם על דף..ועוד לנסוע לשם כדי לפרנס אותם??המצב קשה בארץ והם נוסעים לפרנס אותם??ועוד אנשים מוכנים לסכן את המשפחות שלהם??את הילדים??

חברים האשמה היא על ממשלות ישראל.

רק במדינה מפגרת כמו שלנו: 1. כל החופים הפכו לבטונדות ולטירוף של יזמים. 2. אין אויר נקי לנשום. 3. סוחרים באילת גונבים את המע"מ ואין מי שיאכוף את זה. 4. לאף אחד לא איכפת. יום טוב.

אין מוצא מהפצצה...

מה שקרה בסיני... מראה שבכל מקום ימצאו אותנו... אבל השאלה היא למה..? למה הילדים שבאו עם ההורים שלהם בחופש למלון להנות אשמים?! למה אנשים שעוברים ברחוב אשמים?! במה?! זו מלחמה שבה האבדות לא שוות.. מלחמה לא הוגנת.. מלחמה הפוגעת באנשים שלא אשמים בכלום.. אנשים שרוצים לחיות.. שרוצים להגשים חלומות... שרוצים לתת מעצמם ולקבל מהעולם... אז למה מגיע להם גורל כזה של ליפול במלחמה ללא חוקים... ללא גבולות... ללא מצפון..?

bad bad girl

New member
דעתי על התיירים שלנו

עם כל הכאב על המשפחות אני עדיין לא מרחמת עלייהם, היו כ"כ הרבה התרעות,כך שהם יכלו למנוע בעצמם שזה יקרה. היו אין-סוף התרעות,אז בשביל מה ללכת כאשר יש באמת התרעות כ"כ חמות?!(אני חוזרת על כך שהיו התרעות מכיוון שמי שראה לא זוכרת באיזה ערוץ,השדרן כ"כ התחנן שישראלים לא יגיעו לסיני כך שכמעט בכה-ואני רצינית) אבל מי שכן ובאמת אני מרחמת עלייהם הם הקטנים-הילדים של ההורים הטפשים שהתעקשו להגיע לשם. כואב,אבל עוד יותר מאכזב

noooga

New member
אני הלכתי אפילו שהיו ההתרעות

ולא שמנו על זה כי כנראה עד שזה לא מתממש זה מרתיע את הרוב... אותנו לפחות לא... נורא! פשוט נורא!

noooga

New member
**** כנראה שעד שזה לא מתממש

אף אחד לא רוצה להאמין..

OZKAR

New member
../images/Emo70.gifסליחה...

לפני זמן מה פירסמתי בפורום החדשות ידיעה כי הידיעות על ההתרעות בסיני הינן מוגזמות בשל תעמולה מצד השלטונות שחששו כי הון רב בורח לכיוון האי המקסים-סיני, מתחת לאפם של תושבי אילת החמדנים. אילת תשאר אילת אך את גן העדן הקסום הזה החריבו תתי האדם הללו, הרסו חיי אנשים שבאו לשם רק כדי להתרחק מהמציאות המזוויעה שכאן! אוף- איזו הרגשת תיסכול, כעס וחוסר וודאות! האמון במין האנושי התערר מזמן, אך כעת אבד גם שמץ התקווה האחרון! תנחומיי!

judya

New member
תפילת רבים לפצוע קשה - אנא הכנסו

לכל מי שנכנס אני מבקשת להתפלל עבור פצוע קשה: חי ירון ששון דורון תודה רבה ובע"ה בריאות ואריכות חיים לכל הפצועים ותנחומים למשפחות הנרצחים, השם יקום דמם. שבת שלום

shv2004g

New member
נורא ואיום!

בדיוק אתמול שאלתי את אבא שלי: למה שלא ניסע לסיני? אז הוא אמר שיש התראות ולא מומלץ לנסוע לשם. הקיצר אחרי כמה זמן אנחנו פותחים את הטלויזיה ורואים: פיגוע במלון הילטון טאבה בסיני.

aesb

New member
בהמשך-לקודדמת

אתם זןכרים.מה היה בגרמניה ????גם אמרו לא נחזור לטייל ולא נבקר ולא נקנה . אנחנו שוחכים מהר...וחוזרים (תנו להם שיוכלו ...חרה...שלהם בלי המפרנסים אותם

בובו6

New member
נר נשמה לנשמה גדולה-רועי אביסף

אנחנו יושבים מוכי הלם ........... אוהבים וכבר מתגעגעים לא יודעים מה לעשות אך, למה......... החיוך שלך ושמחת החיים שעטפה אותך נשארת איתנו תמיד יהיה זכרך ברוך

מלו2

New member
אם העולם כולו לא יקום ויתאחד נגד הט

הטרור באשר הוא, הטרור יגיע גם אליו לכל מקום בעולם כמו סרטן בגוף החי והבריא, כל המדינות השלוות והבטוחות בעצמן שהן מוגנות בפני הנגע הרע הזה, טעות בידן, כי הטרור הוא כמו גידול, סרטני מתפשט וקוטל כל סביבה בריאה ונורמלית עד למותו של הגוף הבריא, ואז לא יהיה בטוח בשום מקום בעולם. ולכן על כל מדינות העולם לגנות פיגועים מסוג הפיגוע בסיני, וכל פיגוע אכזרי, שלא יביא לשום תוצאות במאבק זה או אחר.

oz tne king

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifנר לזכר...

אני מדליק
לכבוד הרוגים והפצועים

שבתי מסיני, ואני מדליק ../images/Emo16.gif

בדיוק חזרתי מסיני... בשלום, לשמחתי. הייתי במקום ליד. אני איש של חושות ולא של מלונות גדולים (בסיני לפחות) שמעתי אתמול את שני הפיצוצים (באזור 10:10), ובדרך חזרה מאילת ראיתי תאונת דרכים של נהג שכנראה נסע שיכור מדי ואיבד שליטה
נוסף בשבילו. איך אמר לי אבו ג'אמל, בעיניים אדומות, לפני שעזבתי: "שתזכו לבלות בצורה אחרת, ושאני אזכה לראות אותך שוב יום אחד" כמה שניות אחר כך, חשבתי לעצמי שאני אפילו לא יודע אם העיניים שלו היו אדומות מדמעות או מסמים... לא החלטתי אם זה ממש משנה... אבל באותו רגע, בסיני, הייתה לי הרגשה שכן
לו יהי לו יהי אנא לו יהי כל שנבקש לו יהי

למעלה