שופכים את הלב

דפנונת

New member
בהחלט חבל

התמזל מזלך להיות "קרוב לפיגוע" ולא להיפגע באחד.אם תבקר בבית לוינשטיין תבין.

kreacher

New member
עכשיו לא הבנתי

באותה מידה שלא נפגעתי הייתי יכול להיפגע. אני בהחלט מודע להשלכות של פיגוע גם בלי לבקר בבית לוינשטין.

gilka

New member
אבל יש הבדל

כשאת נמצאת בת"א האמבולנס יגיע אליך תוך דקות מעטות, וכשאת נמצאת בסיני יש לך מזל אם המצרים ירשו לטפל בך אי פעם. כמו שאני רואה את זה המצרים הם שותפים שווים בפיגועים האלה, בגלל הדרך בה הם מטפלים בהם. וזה ממש לא משנה אם זה בכוונה (לא נראה לי) או שפשוט הם לא מאורגנים. אם הם לא מאורגנים-שלא יקלטו תיירים. הייתי קורא לחרם צרכנים של תיירים על סיני, אבל זה ברור שעד החופשה הבאה כל הישראלים כבר ישכחו ויעדיפו שוב לחסוך 200$, שיכולים להיות ה200$ האחרונים שהם יחסכו אי פעם.

אני חושבת שהפעם

המדינה צריכה לחסום את היציאה לשם למרות שזה לא יפה כלפי הערבים והעולם........ את מחיר קלות הדעת וחוסר האחריות גם אנחנו האחראים צריכים לשלם.

דפנונת הגזמת

היי אני דני ונראה לי שהפעם ממש הגזמת .את רואה שהמצב על הפנים ואת משחקת בחיים סבבה לפחות את הילדים תשאירי בביית רחמנות על הורים שהופכים את ילדיהם למין משחקי כוח ואגו ובכל מקום אחר בעולם הפצועים שלנו היו מקבלים יחס קצת יותר טוב דני

אין שם על מי ליסמוך הם היו מתים

להגיע לרמה של העזרה שאנחנו נותנים ואתמול אולי בכוונה הם עיקבו את האמבולנסים להיכנס לתוך סיני? זה ניראה לכם אנושי להעמיד ככה את כל צוות ההצלה ולתת לאנשים בתוך סיני למות? זה לא ניראה לי נורמאלי

דפנונת

New member
אופסי...

(התראה=התרעה. סליחה על שגיאות הכתיב...זה היה בטעות. חשבתי שזה נכתב ב-א)

בכל מקום בארץ יכול להיות פיגוע

זה נכון לצערנו וזו המציאות שאנו חיים בה ! אבל.. שכחתם את העיקר הפיגוע לא היה בארץ הפיגוע היה במדינה ערביתשיש לנו שלום קר איתם. והשלום הקר הוכיח את עצמו... המצרים היקשו על כוחות הביטחון וכוחות ההצלה וכוחות פיקוד העורף! ובגלל זה המון אנשים קיפחו את חייהם !!! וזו הנקודה העיקרית הערבים לדעתי שותפים, היה מידע שיש המון ישראלים והמטרה היתה כתובה על הקיר. צר לי על משפחות ההרוגים
ומאחלת החלמה מהירה לפצועים!

מצטערת אבל לא במדינה ערבית

עשיתם לנו המחושבים יותר דפיקות לב וכל המדינה הזדעזע עקב אי האחריות שגיליתם כשיצאתם לשם. כולנו משלמים את מחיר השאננות שלכם

לי יש רק לומר שכל הויכוח מיותר כי

חכמים יש רק אחרי מעשה. אלפים נסעו ולא קרה כלום באותה מידה אלפים נסעו וקרה.

Titush Black

New member
אני אהיתי אמורה להיות עכשיו בסיני

אבל פחדתי יותר מידי ממה שיקרה בגלל ההתרעות ולמזלי אני בסדר, מי שלא בסדר הם הערבים האלה, לא כולם כאלה אני יודעת אבל מה נכנס להם בראש שהם עושים את זה? הם משירים ילדים חפים מפשע בלי הורים, הורי בלי ילדים, מחסלים משפחות, יקירים, רק כדי שהם יהיו מאושים וימותו בכבוד וילכו לבתולות גן עדן, אז זהו שהם ידעו שהם הולכים לגהנום!!!! איך בן אדם יכול לעשות דבר כזה, לבוא ולהרוג אנשים חפים מפשע, זה חולני!!! יום שלישי הייתי במצדה שסיפרו שם שכדי להגן על עצמם היהודים שהיו במצדקה הרגו את המשפחות שלהםואותם ואז נשאר אחד שסרף את כל העיר והתאבד, זה חולני!!!! הם משיאירים ילדים הורים ובכלל אנשים בודדים ממורמרים, מתי כבר יבינו שאין שום טעם בהרג!!!! אני ממש מזועזעת זה חולני.... אני מודה שהערבים הם בני אדם אבל הם לא עמדו בתור לקבלת שכל והגיון שאלוהים חילק!

דפנונת

New member
זה הכל בחינוך

תראי, מאז שהילדים קטנים מחנכים אותם לשנאה. כך הם גדלים-בידיעה ששנאה ליהודים זה טוב. כי יהורים "גוזלים" להם את הבית. ומלמדים אותם הסטוריה בצורה כזאת שתומכת בכך.מספרים להם כי זהו מעשה טוב שיביא להם כבוד ולאללה, שהם יזכו ל70 בתולות בגן עדן,ולאושר עילאי. מבחינתם זהו המעשה העליון,העילאי והטהור לעשות. מה שנקרא בעברית "שטיפת מוח".

Titush Black

New member
והבעיה שלנו

זה שאנחנו מעצבנים אותם! אני לא מבינה על מה כל המריבה, למה אי אפשר לחיות גיחד עם ערבים באותה עיר, באותו ביניין,קומה בית? אז למה כל הריב, למה כל הדם, הדמעות שנשפחות סתם, למה? לפי דעתי שהמתנחלים יצאו כבר, ש..ש.. שינסו לסחוט מהם הסכם שלום כמו אנחנו נצא מהשטחים שלכם בתנאי להסכם שלום כמו שעשה רבין (ז"ל) והגיע להסכם שלום עם ירדן וסוריה, זה פחד גדול כל זה, אצלי נפטרה מישהי במשפחה אני מכירה את הכאב הדמעות, אבל היא נפטרה מכך שהיא לא הצליחה לצאת מניתוח, פה הורגים אותם כי לא נותנים להם שטחים, אני חושבת שצריך לפתוח בית ספר ערבי בשטח לקחת אותם וללמד אותם ערכים של כבוד אהבה לא של שנאה והרג

למעלה