שופכים את הלב

Titush Black

New member
לא הייתי קוראת לעצמי תמימה

הייתי קוראת לעצמי אופטימית שאני מעדיפה לנסות לראות הכל בורוד, תוקפים אותי מלא סיוטים בזמן האחרון ואני משתדלת שלהפוך אותם למשהו טוב, גם על הפיגוע הזה היה לי חלום שכאילו מנבא את זה והחלטתי לא לנסוע, תנסו להיות אופטימים לא לשקוע בדכאונות ומחשבות רעים, וגם ל לשוע באופטימיות יותר מידי, פשוט תנסו להנות מהחיים ממלא חיים רק פעם אחת.

kreacher

New member
זה מסוכן לראות הכל בורוד

אסור לראות הכל דרך בשחור ולהיות פרנואיד, אבל חייבים להיות מציאותיים. הסכסוך הישראלי פלסטינאי הוא הרבה יותר מסובך מאיך שהצגת אותו, ואני לא מתיימר להבין אותו ברמה שאני אתחיל להסביר עליו. חיים רק פעם אחת, וזה רק מדגיש את החשיבות של שמירה על החיים.

Titush Black

New member
אבל אי אפשר להיות סגורים כל הזמן

אלה שנסעו לסיני נסעו אופטימים, ואני מודה שרובם מתו והכל אבל הם מתו כי הם לא נתנו לטרור לעצור אותם ואפילו הישראלים שנסעו לסיני אמרו שעם כבר למות אז למות בכיף, אני די אופטימית על החיים שלי ובשבילי החשיבות של חיים רק פעם אחת זה לא לעצור אותך בדרך,את צריך לשמור על החיים שלך אבל לא בצורה קפדנית, תחשוב על זה ככה: כל החיים את שומר על החיים שלך לא מטייל הרבה כי אתה פוחד מפיגוע במקום המוני את לא מטייל הרבה רוב הזמן בבית מול הטלוויזיה והמחשב מנסה להתקשר אל העולם זה לא סיבה לחיות, אני יודעת את זה בחופש שנשארתי בבית היתי מלאת דכאונות, אתה מלא דכאונות שאתה לא יכול לשלוט בהם וחושב שזה לא שווה לך לחיות, אז שמרת על החיים שלך אבל נתת לעצמך סיבה להיות מנותק מהעולם,מחברים מהכל, לא מזמן נסעתי לדודים שלי שגרים בצור יגאל ומהבית שלהם רואים די טוב את קלקיליה,פחדתי נורא, אבל החלטתי לישון אצלם, למרות הפחד, ובאמת ישנתי הייתי מלאת חרדות והם עברו לאט לאט כי נהננתי הייתי די אופטימית לכך שלא יקרה לי כלום ולא אמרתי לעצמי אני צריכה לשמור על החיים שלי אז אני לא אלך לשמה ולשמה ולשמה. העמדה שלי היא שחיים פעם אחת לא בשביל שנסגור את עצמנו ונהיה חיים אבל בפנים מתים אלה שנהיה חיים!! שנהנה ושלא נגביל את עצמנו.

איזה יופי...

הם מתו כי הם לא נתנו לעצור אותם. את יודעת מה, הטרור עצר אותם, ובגדול, הרי מהקבר אין דרך חזרה.

ובכן לטענתך

טוב למות למען ההנאה אופטימים ולא פסימים.עם כך אני ממליצה לחזור לאלתר לסיני

אני כל כך איתך

לא קראתי בדיוק מה שאמרת, אני פשוט עייפה מדי ואני לא רואה כלום רק רציתי לומר שאני כל כך איתך תקראו לה תמימה זה לא משנה למה הבקשה שלה נראת לכם מוגזמת? התרגלתם לדברים הלא נכונים מה שהיא אמרה פה הוא הדבר האנושי והטיבעי ביותר. מתי תשימו גבול לערך המופרז לגבולות, לשטחים ולעוצמה? האושר נמצא בדברים הקטנים. המוות הוא לא בשליטנו, ואין מתפקדנו לנהל אותו. וכך כשם שאתם מגנים פיגועים טרור אשר גורמים למוות מן הראוי שתחשבו שנית על המלחמה המיותרת הזאת, שגובה קורבנות מכל צד בשביל בסה"כ אדמה- שהפכה סיבה טובה למות... האומנם?

אביעד ק

New member
שופכים את הלב

הרגעים הקשים שעוברים עלינו עכשיו לא עושים לנו טוב על הנשמה. בשרשור הזה תוכלו לפרוק את כל מה שמעיק עליכם, זה המקום לספר הכל ולשתף בכאב

jonjon

New member
שאלות קשות

לא היה נכון להכנס בכוח ולדלג על ה30 חיילים במחסום המצרי כדי לחלץ ישראלים ולכבות את השריפה במלון? לא היה נכון להכניס סיירת מטכל סמויה לראס א שטן בכדי לשמור על הישראלים שם כדי שלא יהיה שם טבח מכלי נשק של טרוריסט?

אי אפשר, זה לא ריאלי

יש כאן עניין של יחסים בינלאומיים וצריך לזכור שאחרי הכל - גם כשנדמה לנו, סיני היא כבר לא חלק ממדינת ישראל. יש להם שלטון משלהם, יש להם משטר משלהם ואנחנו לא יכולים לעשות במדינה אחרת כפי שהיינו נוהגים במדינה שלנו. נכון שהיה מאד רצוי שכך יהיה - שיכניסו לשם מסתערבים או מטכ"ליסטים, אבל זה היה פוגע פגיעה קשה ביחסים עם שכנינו והיינו חוזרים 25 שנים או קצת יותר - אחורה וזה הרי לא מה שאנחנו רוצים. מה שכן, חשוב שהעולם יגנה את התנהגות המצרים בכל הפרשה. אפילו התורכים בזמנו קיבלו את עזרת מדינת ישראל בשמחה, אז כל שכן היו צריכים המצרים - גם בשביל הנפגעים וגם בשם "חוזה השלום" שיש בין המדינות.

סרפיקו

New member
אילתים

זה גם מעבר לכאב הלב זה גם תחושת החוסר אונים כשהם נמצאים בסיני ולצערי הרבה אנשים משמיצים את אילת והאילתים והיום רואים בצער כמובן את ההיתנדבות והעזרה של האילתים

PooMiKiT

New member
רק משהו קטן

אני לא חושבת שבגלל שהיו התראות הם היו צריכים לוותר על סיני, כל יום יש 1001 בתרעות על כל מקום אפשרי בארץ ואני יודעת את זה כי הייתי אחראית על זה בצבא . אין מה לעשות, כדי להמנע מההתראות צריך לשבת בבית או מקסימום בספסל בשכונה. אני לא חושבת שצריך להפסיק לחיות ,להפך, בבאר שבע לא היו כאלה התראות ואנשים סתם נסעו באוטובוס כשיגרת עבודה והתפוצצו אז מה לא נצא לעבוד עכשיו? סיני היא מקום מדהים של שקט ושלווה וחבל לי עכשיו על המקום הזה שששוב לא יגיעו אליו ישראלים, חבל לי שהערבים הצליחו להרוס כל טיפת כיף ושמחה שיש לנו, חבל לי שביטלו את מצעד האהבה והכי חבל לי שהחיים של כולנו מתנהלים או אמורים להתנהל בידי חיות לא בעצם הם גרועים מחיות בידי מפלצות שכאלו!!!!! ולסיכום אל תשפטו אנשים שעכשיו לצערנו בשמיים או בבתי חולים, הם בסך הכל רצו לחיות כמו בני אדם נורמאלים. אלפי אנשים נסעו לסיני מראש השנה ועד אתמול ולא קרה כלום, ולהם זה קרה יהיה זכרם ברוך והחלמה מהירה לכולם (וואו זה היה ארוך)

anatb18

New member
דבר אחד יש לי להגיד ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת במאה אחוז! שמעתי רק טוב על סיני ואני ממש כועסת על מי שהאשים אותם! כי גם אם נרצה וגם אם לא נרצה וגם אם אומרים וגם אם לא אומרים כל מקום יש התראות ופיגועים גם מחוץ לבית ובבית טילי קסאם שדרות וכשהיה בקריית שמונה יריות בגילה לבתים זה כבר בית כשערבים פורצים לבתים והורגים משפחות שלמות??? זה פיגועים התוך הבית ושלא נספר על מחוץ. זה לא משנה איפה נהיה תמיד מסוכן! ותמיד יש התראות ירושלים היא עיר חמה של התראות ואני לא חושבת שאני בתור ירושלמית יישב בבית בגלל שיש התראות! ובקשר לסמוך על ערבים אין קשר סיני הבנתי זה בדואים וזה העבודה שלהם לארח אנשים שבאים לשם אז למה להם להרוס את הפירנוס הזה?? הלך להם טוב מאוד אנשים הלכו לשם הרבה פעמים ואני לא חושבת שיהיה צריך להפסיק את זה למרות שעכשיו יהיה מאוד קשה לחזור הרי זה לא הם שביצעו את הפיגוע מחבלים נכנסו ועשו את הפיגוע! מחבלים מישראל!!!! חיות טרף חסרי רגשות!

proxytype1

New member
אנחנו כל יכול....כן בטח

אמרו לכם לא נסוע לשם!!!! ובכול זאת אנחנו הולכים עם הראש בקיר!!! תסמכו על שירותי הביטחון ,כבר, הם יודעים מה הם אומרים!!!!! תפסיקו לחשוב שאתם יותר חכמים מהם האנשים האלה מקצוענים הם מתעסקים עם החרא הזה כל יום!

winged girl

New member
אתם יודעים, זה לא ממש עוזר!

כאילו, אני פאקינג בוכה כל היום ומודאגת בבית ומחכה לראות אם כל שאר המשפחה שלי בסדר כי הם היו אמורים לחזור היום בערב והם היו בנואבה ואין לי שום דרך לברר מה איתם! אתם מתנהגים כאילו הכל היה ברור וידוע מראש וזה לא נכון, כי הלא בכל מקום יכול להיות פיגוע ולא נמנע מעצמנו נסיעה בגלל זה! אני בטוחה שאם היה מתוכנן לכם טיול פעם בשנה לא הייתם מבטלים אותו כל כך מהר בגלל איזו התראה! אז תפסיקו להאשים ותנסו לעזור! ואם לא, לפחות אל תעשו את זה יותר גרוע!

rikab

New member
לי זה לא יקרה! שוב ושוב זה קורה.

לא יעזור! למרות התראות חוזרות ונשנות על פיגועיים צפויים מצד הממונים על בטחוננו,ישראלים יצאו בהמוניהם לחופי סיני. הורים שניסו למנוע מילדיהם, בני נוער לצאת לסיני, כונו הורים היסטריים. כמה אסונות יכולים היו להמנע, אילו רק היינו מתייחסים ברצינות רבה יותר - להתראות הבטחוניות. תארו לעצמכם מה היה קורה, אילו לא הייתה ניתנת ההזהרה המוקדמת. אולי, אולי הפעם נלמד לקח.

לפוצץ את הבועה

את הבועה הזאת שאנחנו כל כך רחוקים מזה, שאנחנו החו"ל של המבידנה ושהז אל יגיע לפה, ושסיני זה מקום נעים לנקות את הראש מהצרות של היומיום ולא להקלע אליהם בשיאן. היה לי, ועדיין, קשה לעכל את מה שאירע היום. אני נערה אילתית בת 17 תכננתי לנסוע עם חבר שלי לסיני, ולמזלנו הרב זה לא יצא לפועל. המון חברים שלי נוסעים, משפחה, כולם ביקרו בסיני בקיץ האחרון. ופתאם לשמוע דבר כזה, ולהזכר בדקות של הפחד והדאגה לקרובינו כשהם נמצאים באיזור הזה ללא קליטה וקשר ל"עולם האמיתי", ולחשוב שעכשיו זוהי טראומה ממשית של עשרות משפחות אחרות. מרגע ששמענו על הפיגוע ישבנו מרותקים לטלוויזיה, ראינו את העיר שלנו מכבבת שם, באור הזרקורים בפעם הראשונה, כמובן שאף אחד לא גאה ומאושר מכך. המסוקים הידהדו בשמיים, אמבולנסים מכל עבר. חבריי נגשו להציע עזרה בבית החולים, אני פשוט לא הייתי מסוגלת. ואח"כ הסיפורים... ידיד שלי שהיה ברחבת בית החולים ועזר לפנות אלונקות, סיפר לי כל כך הרבה דברים מזעזעים. כמה הרס. אין זה מתפקידי, נדמה לי, לספר על מקרים ספציפיים אתם רק יכולים לתאר משפחות שנחתכו לשתיים, בין החיים והמוות. ילדים קטנים שותתי דם, גופות רבות. להוביל גופות לחדרי ניתוח, רק כדי לראות שהאדם הזה, שלפני רגע ניראה פשוט פצוע, הוא בעצם אדם מת. אנשים מתים מסביבך, המון. זה פשוט מזעזע, זה מפחיד, זה סרט של מישהו אחר ופתאם זה מגיע גם אלינו. הטרור הנפשע הזה... חוסר ההתחשבות המזעזע:\\ אני כל כך מרחמת על המשפחות שנחסך מהן המידע בקשר ליקיריהן, אני כל כך כואבת את כאבן של אלו שהמדיע לא יסיר דאגה מליבם. אני כל כך שונאת את זה שהועלם הוא לא מקום בטוח ואני הכי, אבל הכי שונאת גבולות. המצאה טיפשית של אנשים טיפשים.

למעלה