שופכים את הלב

hakarish7

New member
מתי ילמדו הישראלים להקשיב להתרעות !

מתי כבר הישראלים יפסיקו לחשוב רק על חיסכון בכסף ועל בילויים וילמדו להקשיב להתרעות ולא לזלזל כל כך בכל דבר. די לחשיבה של ה-יהיה בסדר- תלמדו להקשיב. תנחומי למשפחות ההרוגים ואיחולי החלמה לפצועים. אולי אולי אולי עכשיו יבינו לא לנסוע לשום מדינה ערבית.נ ק ו ד ה . !!!!

דפנונת

New member
אין טעם בביקורת כל כך קיצונית

תראו:אין טעם לומר שהאנשים שנסעו לסיני עשו החלטה טיפשית או לגנות את זה, כי באותה מידה כל אחד אחד היה יכול להיות בכל מקום אחר בו היה יכול להיות פיגוע. ואם זה היה קורה אי אפשר היה להגיד "למה הוא הלך לדומינוס פיצה,כי יכול היה להיות שם פיגוע"

kreacher

New member
קצת בוטה, אבל צודק

לפחות בנוגע לאדישות הישראלית.

jony201

New member
נכון את צודקת

אבל כן אפשר להגיד שאסור לסמוך על ערבים וביוחד אסור לפרנס אותם. והלוואי שנתבדה.

ailag

New member
אסור גם לסמוך על יהודים

הם יבואו לעבוד אצלך ויגנבו את העבודה שלך. נשים גם לא, הן לא מספיק טובות. וגייז .. פיכס! איש קטן מלכלך על מאות מליוני אנשים שהוא לא מכיר. תתבייש לך.

Titush Black

New member
זה נכון אבל היו התרעות,

והזהירו ובכל זאת נסעו לשם,אבל זאת לא סיבה לא לצאת מהבית שלפחות נהנה מהחיים שהם לא יהיו כאלה נוראים שנחשוב שבכל מקום יש פיצוץ

anatb18

New member
יש כ"כ התראות חמות גם בי-ם

אני גרה שם הגבעה הצרפתית זה ליד הבית שלי זה אור שכל ירושלים תסגר בביתה??? אין מה להאשים אותם שירדו לסיני גם אני רציתי וגם מי שגר בסיני לא אשם הם רודפים אותנו לא משנה איפה נהיה וזה שיש התראות זה לא משנה כלום נכון שהיה עדיף לא לרדת אבל מה לעשות ההתראות נמשכות כבר חודשיים אז לא נעשה??? אז את אומרת שבעצם אני לא אצא מהבית עד שההתראות בירושלים לא יירגעו?

White TigeR

New member
אבל התריעו כמה פעמים שיהיה פיגוע!

וכולם עשו מזה צחוק! אני לא הולכת לגנות אף אחד ולא להגיד שמי שהלך טיפש אבל באופן אישי אני לא הייתי הולכת אם היו מתריעים.

אני לא חושבת שצריך

לשבת בבית ולחכות שיגידו לנו מתילצאת ומתי לא הנה לפני 3 שנים אנשים טובים יצאו לליל הסדר במלון בנתניה ומה? התריעו לא כל הזמן יש התראות וכל הזמן אנחנו חיים בפחד נכון נעשינו אדישים אבל רק כלפי חוץ אני נסעתי עם בעלי ו2 בנותיי לטאבה ברא"הש ומה עשו לי לפני כול הקרובים שלי תבטלי איך את מעיזה לעשות דבר שכזה לא ולא ויתרתי נכון שנסעתי עם חששות פיקפוקים ואפילו הבת שלי בת ה-18 אמרה לאחותי " כשאני רציתי לנסוע שנה שעברה אמא אמרה לי שיש התראות ומה עכשיו" זה גם הפריע לי נסעתי חזרתי וב"ה. עד אתמול בבוקר כבר אמרתי לעצמי זהו הסתיימו החגים ולא קרה שום דבר והם אכן היפתיעו אבל דבר אחד אני רוצה להגיד לא לוותר על החופד שלנו נכון שאני מתגדרה בגורלי אבל פעם אחת חיים.

בני ברק

New member
חוסר אחריות משוועת!

תיראו זה נכון שבכל מקום בארץ היה יכול להיות פיגוע כזה. אבל נניח שיש התראה ממוקדת בישוב מסויים שיש חדירה של חולית מחבלים, או את מחכה לאוטובוס בתחנה והמאבטח אומר שיש סיכוי שבאוטובוס הזה יש חשוד לחבלה, האם גם אז תחליטי לעלות על האוטובוס? מערכת הביטחון יצאה בהודעה מאוד ממוקדת בנושא טאבה וסיני, והנופשים שיצאו לסיני שמו "פס" על ההתראות של מערכת הביטחון. ל-מ-ה? למה אנחנו לא יכולים להיות קצת יותר אחראיים? היום מערכת ההצלה של מדינת ישראל יוצאת מגידרה בגלל האטימות שמערימים המיצרים, וכל זה כדי לסייע לאותם מטיילים ששמו "פס" על המדינה! זה מאוד לא אחראי-וצר לי להגיד את זה!

עמית22

New member
הסיבה ששמים פס על ההתרעות

היא שהמטה ללוחמה בטרור פרסם התרעות ממוקדות עאלק לפני כחצי שנה על סיני ואחרי פרק זצן קצר הודה שהכל היה כסת"ח, כשצועקים זאב זאב, צריך לדעת שיפסיקו להקשיב לכם בסוף... חוסר אחריות משווע? כשיוצאים מהבית בישראל, ועולים על הכביש, ונכנסים לבית קפה במרכז הארץ זה כן אחראי? העולם הזה מסוכן ואוכל את יושביו, תפנימו! ולכל שונאי האדם שלא סומכים על ערבים, כדאי שתלמדו להפריד בין אנשים רעים לטובים בכל אוכלוסיות העולם. בארבעת הפעמים שהייתי בסיני במחצית השנה האחרונה, לא נתקלתי בשום דבר מסוכן או מרתיע, נהפוך הוא, זה המקום היחידי שמעודד לעתיד טוב יותר באיזורנו, מוסלמים ויהודים שנהנים יחד כמו אחים ללא שנאה ואיבה. מי ייתן ואף אדם לא ידע עוד כאב כזה לעולם

דפנונת

New member
התראות ולהפסיק לחיות

סליחה על התגובה הקצת צינית,אבל בכל מקום מתריאים על פיגועים,בכל אוטובוס,ובכל קניון יכול להתרחש פיגוע,בכל מועדון,מסעדה,חנות,מרכז ומקום בילויי. את/ה רוצה שנפסיק לחיות? שנסתגר בבית ולא נצא? המטרה שלהם היא לשתק אותנו מפחד. לגרום לנו להפסיק את שגרת החיים. ואם אנחנו נשב בבית ונפסיק לצאת, מחשש לפיגועים,הם משיגים את המטרה ואנחנו מפסידים גם את מעט ההנאות. אי אפשר להפסיק לחיות מהתראות. כל כמה דקות יוצאת התראה כזאת.אני מתנדבת במג''ב ורואה את זה כל הזמן.

kreacher

New member
הם גם משיגים את המטרות

כשהם הורגים אותנו בהמונינו. יש התרעות ויש התרעות. כשאני בארץ אני עוד סומך יחסית על כוחות הביטחון, אבל בסיני?

דפנונת

New member
כוחות הביטחון

גם כוחות הביטחון,שבאמת משתדלים,לא יכולים לסכל כל פיגוע אפשרי. הם מתכננים אותם בצורה כזאת שכמעט בלתי אפשרי להגיע לפניהם לאתר הפיגוע. אבל התרעות יש כל הזמן. ואי אפשר לשבת בבית 24 שעות. אנשים מוכרחים לצאת לעבודה,מוכרחים להגיע ממקום למקום בתחבורה ציבורית, ון-מוכרחים גם לצאת להתאורר ולבלות לפעמים.

kreacher

New member
מסכים במאה אחוז

ובגלל זה אני חי בארץ בלי דאגה, אבל אני לא אצא למדינה ערבית בזמן שיש התרעות. את חייבת להסכים שסיני ותל אביב זה לא אותו דבר (למרות שעד היום די ברור איפה יותר מסוכן...).

דפנונת

New member
מסכימה ולא מסכימה. ואני אסביר

מצד אחד,נכון שנסיעה לסיני עכשיו לא כל כך רעיון טוב. אבל בכל מקום מסוכן. גם לטוס לחו''ל בימינו מאוד מסוכן. ואנשים טסים. כי אי אפשר לשים את החיים בהמתנה. מי יודע כמה זמן המצב ימשך כמו שהוא עכשיו?!

kreacher

New member
הטרור יכול לתפוס אותך בכל מקום

ובתור אחד שכבר היה קרוב לפיגוע לא פעם, אני יודע את זה טוב מאוד. האמת היא, שאין נוסחת פלאים להתמודדות עם טרור והתרעות. מצד אחד מאות אלפי ישראלים כבר היו בסיני וחזרו שלמים ומאושרים, אבל מצד שני יש את אלה שלא יחזרו... אין תשובה נכונה. נכון וצריך להמשיך לחיות כי אחרת זו כניעה, אבל יש כאלה שישלמו את המחיר וחבל.

למעלה