בפעם העשירית! ><
שם: יש לכם ניחוש אחד
] הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני לא יודעת אם זה ממש מעניין, אבל.. זה יותר בכיוון של אזהרה D: אני אחד מהאנשים האלו, שיש להם ~תמיד~ מה להגיד, והרבה. אז.. תשקלו לפני שאתם מתחילים שיחה..(סתם,נו.. אני יודעת מתי לעצור את עצמי D: ) מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות: ללמוד! ולדבר עם אנשים שאני ממש לא סובלת, אבל אני חייבת לדבר איתם, ולא רק זה, אני גם צריכה להתנהג אליהם ממש יפה! אני שונאת את זה. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: ממ.. את זה אני אשאיר לעצמי, ברשותכם.
דבר טוב על הפורום: חוצמזה שהוא הפורום הכי מושלם שיש, עם האנשים הכי חמודים שיש, ואחלה מנהלים?
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? התשובה בגוף השאלה.. המוזיקה שלו
. המילים, העומק, הלחן, היופי הפנימי, והחיצוני גם יחד
מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? אני לא בנאדם כלכך נורא כמו שאני נראית O: מסנג'ר/אייסיקיו: 223997161.
[email protected] מה שלום חיי האהבה שלך? הכול טוב, מה איתך? מה אתם עושים בחיים? לומדים. =/ תנועת נוער שאתם לוקחים/לקחתם בה חלק: אני לא אוהבת דברים כאלה.. אל מתחברת לזה. המוטו שלכם בחיים הוא: סייג לחוכמה שתיקה. ולסיום.. משו שממש בא לך לספר לכולם: אממ.. אמא שלי בהריון.. והולך להיות לי אח קטן עוד 3 חודשים בערך.