הילה המאקסימה
New member
שוע טוב !
אז כל אחד הספיק להגיד את דעתו, עמדתו ומה הוא חושב לגבי אם, איך, ועם מי לקיים מפגשים סגורים, אם בכלל, למה כן, למה לא, למה ככה, ולמה אם בכלל. אם זה היה בסדר, לא בסדר... וכל השאר. אז חשבתי לעצמי, שבסדר, אני יכולה להבין את המחשבה שהיתה למארגנים ואת הרצון שהכל ילך על הצד הכי טוב ויצא מפגש כמה שיותר אינטימי ומוצלח. ויותר מזה, חשבתי מה אפשר לעשות כדי שעוד אנשים כמוני, שנמצאים בפורום אך פחות עיקריים ומרכזיים בו יוכלו יותר לחשוף את עצמם, וסתם להכיר עוד אנשים, כי זה תמיד נחמד.. וחשבתי על שאלון שכולם יוכלו לענות עליו וכך כולם יוכלו לדעת קצת יותר אחד על השני.. כמובן שיהיה אפשר לקיים דיונים בשרשור הזה על דברים מעניינים שיעלו [ברשות המנהלים
] ואם זה ילך טוב אפשר פעם בכמה זמן לעשות עוד שרשור כזה עם שאלון חדש וסיפורים אישיים של האנשים פה... אני מקווה שזה יתרום לאווירה ולגיבוש בפורום, גם אם זה קצת לא קשור לנושא שלשמו התכנסנו- עברי. אז .. תשתפו פעולה
לשאלון: שם: גיל: עיר: הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? חלום ממש מוזר שחלמת פעם: דבר טוב על הפורום: האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? מסנג'ר/אייסיקיו: מה שלום חיי האהבה שלכם? מה אתם עושים בחיים? תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: המוטו שלכם בחיים: ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אנשים שיכולים , יהיה נחמד להוסיף תמונה שלכם.. הילה.
אז כל אחד הספיק להגיד את דעתו, עמדתו ומה הוא חושב לגבי אם, איך, ועם מי לקיים מפגשים סגורים, אם בכלל, למה כן, למה לא, למה ככה, ולמה אם בכלל. אם זה היה בסדר, לא בסדר... וכל השאר. אז חשבתי לעצמי, שבסדר, אני יכולה להבין את המחשבה שהיתה למארגנים ואת הרצון שהכל ילך על הצד הכי טוב ויצא מפגש כמה שיותר אינטימי ומוצלח. ויותר מזה, חשבתי מה אפשר לעשות כדי שעוד אנשים כמוני, שנמצאים בפורום אך פחות עיקריים ומרכזיים בו יוכלו יותר לחשוף את עצמם, וסתם להכיר עוד אנשים, כי זה תמיד נחמד.. וחשבתי על שאלון שכולם יוכלו לענות עליו וכך כולם יוכלו לדעת קצת יותר אחד על השני.. כמובן שיהיה אפשר לקיים דיונים בשרשור הזה על דברים מעניינים שיעלו [ברשות המנהלים