שוע טוב !

שוע טוב !

אז כל אחד הספיק להגיד את דעתו, עמדתו ומה הוא חושב לגבי אם, איך, ועם מי לקיים מפגשים סגורים, אם בכלל, למה כן, למה לא, למה ככה, ולמה אם בכלל. אם זה היה בסדר, לא בסדר... וכל השאר. אז חשבתי לעצמי, שבסדר, אני יכולה להבין את המחשבה שהיתה למארגנים ואת הרצון שהכל ילך על הצד הכי טוב ויצא מפגש כמה שיותר אינטימי ומוצלח. ויותר מזה, חשבתי מה אפשר לעשות כדי שעוד אנשים כמוני, שנמצאים בפורום אך פחות עיקריים ומרכזיים בו יוכלו יותר לחשוף את עצמם, וסתם להכיר עוד אנשים, כי זה תמיד נחמד.. וחשבתי על שאלון שכולם יוכלו לענות עליו וכך כולם יוכלו לדעת קצת יותר אחד על השני.. כמובן שיהיה אפשר לקיים דיונים בשרשור הזה על דברים מעניינים שיעלו [ברשות המנהלים
] ואם זה ילך טוב אפשר פעם בכמה זמן לעשות עוד שרשור כזה עם שאלון חדש וסיפורים אישיים של האנשים פה... אני מקווה שזה יתרום לאווירה ולגיבוש בפורום, גם אם זה קצת לא קשור לנושא שלשמו התכנסנו- עברי. אז .. תשתפו פעולה :) לשאלון: שם: גיל: עיר: הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? חלום ממש מוזר שחלמת פעם: דבר טוב על הפורום: האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? מסנג'ר/אייסיקיו: מה שלום חיי האהבה שלכם? מה אתם עושים בחיים? תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: המוטו שלכם בחיים: ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אנשים שיכולים , יהיה נחמד להוסיף תמונה שלכם.. הילה.

התשובות שלי :)

שם: הילה. גיל:17 ויום ! עיר: רחובות הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני מאוד אוהבת לכתוב..ואני החברה הכי טובה של עצמי. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? ללמוד.. [שטחי.. חח] ואני מאוד מאוד לא אוהבת להתעורר מחלומות ממש יפים.. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: חלמתי שהתחתנתי[ זה קורה לי הרבה] אבל במקום יין היה שוקולד פרה.. דבר טוב על הפורום: מושקע בטרוף.. ואף פעם לא משעמן פה :) האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? האמת שעוד לא יצא לי.. מקווה שיצא.. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? כי זה גורם לי לחשוב. בכל מיני סיטואציות שאני נמצאת בחיים שלי, השירים שלו מקבלים משמעות שונה בעייני, כל פעם מחדש.. וגם קורה לי הרבה פעמים שיש דברים שאני ממש לא מבינה מה מסתתר מאחוריהם ואני ממש מנסה להכנס לראש אחר כדי לנסות להבין את מה שמסתתר מאחורי... יש לי חברה שמכירה רק את השירים היותר מוכרים של עברי, והדבר הראשון שהיא אמרה לי עליו זה "יש בו המון עצב" ובאמת כששומעים את השירים הפחות מוכרים, בהחלט אפשר לשים לב שזה מוטיב שחוזר אצלו המון.. ועצב יש אצל כל אדם אז זו בהחלט עוד נקודה שאני מתחברת ממנה.. וגם הלחנים שלו גאוניים ומדהימים! מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? אני לומדת נהיגה.. אני כבר בשיעור 36 ואפילו לא עברתי טסט פנימי. =/ מסנג'ר/אייסיקיו: 282880433 מה שלום חיי האהבה שלכם? אין חיי אהבה יותר מדי... חח לצערי מה אתם עושים בחיים? כרגע? חופש, אז עובדים אבל בגדול אני לומדת. כיתה י"א, מגמת תאטרון. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: הייתי . תקופה יפה שהסתיימה בדרך ממש רעה. לקח לי המון זמן להתגבר על זה.. המוטו שלכם בחיים: "גם אני כמו כולם, הולכת נגד הזרם.." ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: שאני ממש אוהבת לצחוק, להשתטות, אבל אני בן אדם מאוד רציני.
ניסיתי לשלוח תמונה אבל זה לא הולך... אומר לי שחלה שגיאה באתר או משו כזה..

matanky

New member
*זורם*

שם: מתן
גיל: 14.10 פשש עוד חודשיים 15 !!!! עיר: חיפה !! הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני סקסיי!!
סתם חח.. אמ.. יש לי ריסים יפות?
מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? לנקות
חלום ממש מוזר שחלמת פעם: שעברי מאמץ אותי.. וכל מי שהיה במפגש ולא הבין למה הגר אמרה שיש לו אותי
אז עכשיו אתם מבינים חח... חלמתי ברצינות שהוא מאמץ אותי..
דבר טוב על הפורום: אנשים מושלמים!!!!! האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? עם כולם!!! מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? יש לו קול מדהים, הלחן, המילים, המוזיקה עצמה !! והוא בכלל ארררר
מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? מה לא יודעים...?! שאני אוהב להגיד את האמת בפרצוף
מסנג'ר/אייסיקיו: 211364381 [email protected] מה שלום חיי האהבה שלכם? לא רואים אהבה באופק
מה אתם עושים בחיים? כיף
תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק : נוער עובד ולומד המוטו שלכם בחיים: חייכו
הכול לטובה
ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: ממש כיף לי בצ'אט
ואני רוצה שעברי יעשה לי ילדים

זה רעיון נחמד,

אבל כבר יש מי שעושה שאלונים בפורום, וזה בדר"כ סתיו, שאחראית על סקר-שישי.
שם: אורעד גיל: 17 עיר: חיפה הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: סיימתי פרק ראשון בעבודת גמר בהסטוריה!!111 מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? להתעורר מוקדם. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: זה ארוך ומפחיד
. אבל מעורבים בו אנשים מהכיתה שלי, טילים, תחנת רכבת וטיול שנתי.
דבר טוב על הפורום: יש בו אנשים מקסימים.
האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? כן, קצת.
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? הכנות במילים, פשוט המוזיקה, מה. [והצלקת
] מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שיש לי חולשה לא מוסברת לפסק-זמן בטעם תפוז. :X מסנג'ר/אייסיקיו: מה שלום חיי האהבה שלכם? מוסרים ד"ש? מה אתם עושים בחיים? עוד קצת-קצת בי"ס.. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: התנועה של עמרי נגד תנועות נוער!!!!1111 המוטו שלכם בחיים: אם לא תשאף לירח, לא תגע באף כוכב. ["יהיה פעם טוב, או לפחות בסדר"]. משו שממש בא לך לספר לכולם: האמ. הנה תמונה עם הגרי והבקבוק מים.

עוד מעט נגמר החופש../images/Emo7.gif

שם:ים
ושבוע אחרי יהלי
]
עיר: קיבוץ גבעת חיים
. הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך:הכי מעניין? לא יודעת
מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות?שיעורי בית במתמטיקה וללמוד למבחנים ומבחנים
. חלום ממש מוזר שחלמת פעם:בואו נחסוך את זה בפניכם, טוב? דבר טוב על הפורום:
ה-פורום עם האנשים הכי הכי! האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום?
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו?הכנות בשירים שלו, והאמת שנמצאת בכל שיר ושיר והתחשובה שהוא כתב אותם באמת מהבטן. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאני לא פאקצה כמו שאני נשמעת, אולי קצת
. מסנג'ר/אייסיקיו:במסר תמיד. מה שלום חיי האהבה שלכם?הכל בסדר מה שלומך? לא יודעת אין לי ממש אהבה בחיים אלא אם כן היא עונה לשם"ברלי" והוא הכלב שלי. מה אתם עושים בחיים? תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק:כעיקרון אני רשומה באיזה תנועת נוער רק שבחיים לא השתתפתי בה, אף לא פעם אחת! המוטו שלכם בחיים:"אם אין לך משו טוב לומר עדיף שלא תומר דבר"- במבי רלוז
. ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם:...

שלא יגיע יום רביעי ../images/Emo7.gif

שם: איך שבא לכם
גיל: 16 עיר: ר"ג הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: לא עולה לי.. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? ללכת לבית ספר ולעשות כל דבר שקשור אליו
חלום ממש מוזר שחלמת פעם: שמומיה נכנסת לי לחדר, אני בחיים לא אשכח את זה דבר טוב על הפורום: הפורום הכי מושייי שישששש דההה!!1
האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? ממ כן בערך מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? אני אוהבת את מי שהוא- את זה שהוא הולך עם האמת שלו, את השירים העמוקים שלו ועוד כל מיני סיבות
מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? לא יודעת כרגע מסנג'ר/אייסיקיו: יש לי מסנג'ר אבל אני כבר לא נכנסת אליו כ"כ מה שלום חיי האהבה שלכם? - מה אתם עושים בחיים? תלמידה תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: חלילה חח המוטו שלכם בחיים: שתיקה שווה זהב
ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אין

מגניב

שם: זרובבלה גיל: 13 וחצי עיר: מרכז הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני הבנאדם הכי קלאמזי ופדחן שיש. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: לא בא לי לספר
דבר טוב על הפורום: לא ממש יודעת כי אני חדשה. אבל ראיתי שהוא מתעדכן הרבה וזה בהחלט טוב. האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? לא אבל אשמח להכיר אתכם מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? הרגישות,המילים הנוגעות והלחן היפה. בקיצור הכל מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? כל דבר מצחיק אותי ולא משנה איפה אני, אני אצחק בקול רם כמו ילדה מפגרת. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? לנקות מסנג'ר/אייסיקיו: יש לי מסן אבל אני לא מתחברת אליו הרבה מה שלום חיי האהבה שלכם? בינתיים הם רחוקים ממני מה אתם עושים בחיים? תלמידה תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: הייתי בצופים לפני כמה שנים המוטו שלכם בחיים: כשאתם אומרים לאדם סליחה,תמיד תסתכלו לו בעיניים.

אני

שם:אורפז גיל:16 עיר:אור עקיבא הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך:אממ לא יודעת מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות?לא חשבתי על זה אף פעם חלום ממש מוזר שחלמת פעם:שמאיימים להרוג את אחותי ואז אני מתה דבר טוב על הפורום:סבבה אגוזים האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום?עם המון.. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו?מילים עמוקות מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו?אין דבר כזה מסנג'ר/אייסיקיו:303018753 מה שלום חיי האהבה שלכם?הם בסדר מה אתם עושים בחיים?לומדת ובקרוב חוזרת לעבוד תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק:נוע"ל המוטו שלכם בחיים:להצליח ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם:אממ פגעתי פה בהמון אנשים בעיקר במנהלים והתנהגתי מגעיל השארתי אחריי רושם לא טוב אז אולי זה הזמן לשנות אותו..

נאאאאחומי D:

אני ארד על מתן בכל הזדמנות, דאמט
שם: יעל
[עם חאאי פארק וראאבמד!] הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני רוקדת כל החיים שלי בערך, אם זה מעניין מישהו. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? להתעורר בבוקר. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: שאני רוצחת את אחותי
דבר טוב על הפורום: יש פה אנשים משובחים, באמת. האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום?
מיוחד? כולם פה מיוחדים D: מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? המילים שלו, הדרך שהוא מציג אותן. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאני אלרגית לקרם הגנה של ד"ר פישר ;[ מסנג'ר/אייסיקיו: במסרים. מה שלום חיי האהבה שלכם? טוב, תודה. מה אתם עושים בחיים? חיים. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: הייתי פעמיים בצופים D: אולי אני אצטרף. המוטו שלכם בחיים: מה זה שווה לחיות אם לא חיים את הרגע? ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: פורום עברי לידר עושה פה מסיבה! מ - מסיבה! ס - סבבה! י - יופי! וב - ברוך הבא! היי אתה, בוא למסיבה! [יופי שבט גנים]

זה הולך ככה../images/Emo3.gif

היי אתה בו למסיבה מחזור ג' עושים פה מסיבה מ- מסיבה ס- סבבה י- זה יופי וב' זה מי שבא והיי אתה...

למעלה