שוע טוב !

Tamar38

New member
פסטיגל פנטזיהה ( נו זה מה שעלה לי)

שם: תמר גיל: 14 ויותר מחצי :p עיר: רעננה הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: שאני מתולתלת עם עינים ירוקות ( וכחולות!, זה שילוב..) מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? לאדעת.. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: אויש הרבה. לא עולה לי עכשיו דבר טוב על הפורום: שכפרעליו האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? מיוחדמיוחד לא. אבל בקשר! מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? כי הוא מרגש ואמיתי. ושר מדהים. וזה שהוא יוצר, כמובן. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאני ממש מצטערת שלא באתי למפגש.. למרות שכבר יודעים את זה נראהלי מסנג'ר/אייסיקיו: מסנגר, כי האיסי התאבד ממזמן [email protected] מה שלום חיי האהבה שלכם? בודדים כרגע. מה אתם עושים בחיים? בצפר. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: לאלא. המוטו שלכם בחיים: תנצלו כל רגע! ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: יש לי בושם פנטזייי והוא חדש! אנשים שיכולים , יהיה נחמד להוסיף תמונה שלכם.. לא מוצאת יפה.

Nusy L I

New member
^^

שם: נוי גיל: 14 אוטוטו עיר: הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני יכולה לשמוע אותו שיר במשך שעות בלי שימאס לי מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? שיעורים... חלום ממש מוזר שחלמת פעם:שעברי סטרייט והוא יוצא עם חברה שלי דבר טוב על הפורום: אנשים חמודיםםם ^^ האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? לא מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? שאלה טובה.. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שום דבר! מסנג'ר/אייסיקיו: 262879750 לא ממש זמינה שם מה שלום חיי האהבה שלכם? בסדר ושלך? מה אתם עושים בחיים? תכלס? כלום תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: צופים :] המוטו שלכם בחיים: חיה ותן לחיות ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אווו ממש בא לי שתדעו את רשימת האנשים שאני מתה עליהם! - עברי לידר - אלון פרידמן - לוטם רגב - עמרי טלמון - נמרוד הראל - הכלב שלי

dabnir15

New member
שבוע טוב לכולם:]

שם: ניר גיל: 17.8 עיר: חולון. הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אני לא באמת בנאדם מעניין. לא אכלתי חומוס עד לפני כמה חודשים? מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? שאלה טובה וקשה. אני צריך לחשוב על זה קצת.. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: החלום הרגיל של הנפילה מעזריאלי על גג רכבת ונסיעה למקום רחוק.. דבר טוב על הפורום: מגובש מאוד. האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? עם כמה וכמה אנשים. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? בעיקר את המוזיקה שלו- אמיתית, מרגשת, כנה, נוגעת, פוגעת וכו'. עברי סתם חופר (הכל באהבה כמובן). מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאלה קשה מידי. מסנג'ר/אייסיקיו: יש ויש.(ואני יודע שזו לא השאלה:p) מה שלום חיי האהבה שלכם? טובים +. מה אתם עושים בחיים? לומדים, חופרים ובעיקר סתם חיים. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: השומר הצעיר ויום אחד בצופים. המוטו שלכם בחיים: מחר בבוקר נתעורר ליום חדש. ולסיום... סיומת- עשו לכם פרסומת? משו שממש בא לך לספר לכולם: לכו להופעות של אריק ברמן הוא כל כך גאון. בתמונה- לכו לישון בפלמחים עם רוחות וכו'.

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא צילמתי אותך מספיק במפגש;[ אפילו בבוקר אתה נראה טוב. פוטוגנים ארורים.

עייינת

New member
שבוע טוב ../images/Emo13.gif

שם: עינת. גיל: 15. עיר: אריאל הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אמ.... כלום, אני לא מענינת
מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? שיעורים בהנדסה, כלכך שונאת את זה
חלום ממש מוזר שחלמת פעם: ווואו, היו לי מלא.. שאומצתי ע"י סער פדידה וליאן והתינוק שלהם לא היה שלהם
[הושפעתי מהתחלת העונה החדשה של האלופה] דבר טוב על הפורום: אמ פורום חביב?
האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? אמ.. לא מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? המילים, הלחן והחיבור בינהם. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? חח לא שיודעים עליי כזה הרבה, אבל, אמ, אני פחדנית, ועכשיו ראיתי סרט אימה אז אני כנראה לא אצליח להירדם
מסנג'ר/אייסיקיו: 326793582 מה שלום חיי האהבה שלכם? סוערים [נוט] מה אתם עושים בחיים? אמ.. לא הרבה תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: צופים
[מה הייתי עושה בלעדיהם?] המוטו שלכם בחיים: אמ, חייה ותן לחיות. ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם:יש לי ואנס חדשות

המון זמן לא הייתי פה :O

המון זמן לא הגבתי פה
לא שהייתי מגיבה הרבה גם קודם... קיצר נחמד לשוב :) שם: עינב גיל: 14 עיר: גבעת עדה הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? חלום ממש מוזר שחלמת פעם: שסרטנים משתלטים לי על הבית והורגים אנשים עם כלים של מטבח
דבר טוב על הפורום: לא נמצאת פה הרבה אבל ממה שיצא לי לקרוא ללא ספק האנשים :) -חוץ מזה שזה הפורום של עברי לידר.- האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? לא כל כך מכירה פה אנשים חוץ משרון ואחינועם (
) שלומדות איתי בבצפר אז ראיתי אותן כמה פעמים
ושרון שבאה איתי להופעה של אוונסנס אה הא!
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? מה לא גרם לי לאהוב את עברי? מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] 165816232 מה שלום חיי האהבה שלכם? מה אתם עושים בחיים? לומדים :S תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: המוטו שלכם בחיים: חייכו הכל לטובה
ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: שבוע נעים

Alexander weiss

New member
תראו אותי!

שם: עמרי לבנת [לא , אין לי קשר ללימור לבנת. נשבע לכם] גיל: עוד מעט 14 עיר: סביון הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: יש הרבה דברים מעניינים שאני יכול לספר. רובם לא עליי. סתם נו. ממ... למשל... הופעתי בעיתון בבלגיה בכתבת שער. יש לי עוד מיליון סיפורים מהסוג הזה D: מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? למה להגיד מה אני ממש לא אוהב לעשות שאני יכול להגיד מה אני ממש כן? אני א-ו-ה-ב לנגן על פסנתר ולשחק טניס. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: יש כלכך הרבה.. אני לא יכול להזכר באחד. דבר טוב על הפורום: האנשים? העברי? הצ'אט? יש הרבה.. האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? עם רובם.. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? החבילה כולה. קול + מילים + מוסיקה + כריזמה ויכולת הופעה נדירים... מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאני הומו. סתם. ש... ממ.. שיש לי מאניה דיפרסיה קלה. זתומרת , אני מאד נחמד לפעמים [מאד.. לא צריך להגזים...] ולפעמים אני יכול להיות רשע מאד [ופה אני לא מגזים.]. כל מי שדיבר איתי במסנג'ר וקיבל תגובות לא ממש אוהדות , סורי וזה D: מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] מה שלום חיי האהבה שלכם? אפשר לקרוא למשהו לא חי חיי אהבה? מה אתם עושים בחיים? מנגנים בעיקר.. כשלא אז אנחנו בצ'אט של פורום עברי לידר *שורק* תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: לקחתי חלק בצופים. טיול פתי"ש של כיתה ד' גרם לי להבין את מה שאני יודע עכשיו - צופים זה חרא. חוץ מזה שאורעד דן ואנכי הקמנו את תנועת הנוער נגד תנועות נוער אחרות , אבל אני לא יודע כמה זה נחשב. בכל זאת , איכס תנועות נוער. [האירוניה?] המוטו שלכם בחיים: לא לכתוב שאלונים ברבים , אני מרגיש כאלו חושבים שאני סכיזופרן. ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: חם ליייייייייי
*גם בארבע בבוקר.* ערב טוב לכולם =]

:)

גיל: 22 עיר: מרכז הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: לא יודעת כרגע. מה את ממש לא אוהבת לעשות? לקום מוקדם. דבר טוב על הפורום: שהוא קיים, זה בערך המקום הכמעט יחידי שאני יכולה לדבר על עברי:) האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? האמת שלא. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? בעיקר המילים... אם הוא רק יודע באיזה נקודות המילים שלו נוגעות.... מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאני בערך מאז שנפתח הפורום הזה.. רק שאני כל הזמן, באה והולכת באה והולכת
וחוץ מזה? לא עולה לי כרגע
מה אתם עושים בחיים? כרגע לומדת. ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: האמת שאין כרגע. שיהיה שבוע טוב לכולנו
וחג שמח:)

shaaaaani

New member
אוקה ../images/Emo9.gif

שם:שני גיל:14 וחצי היום!@#$%
מזלטוב!
עיר:קדימה הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך:המ..אני באחוות הקומפקטיות?
[משמע אני קטנה
] מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות?ביולוגיה פיזיקה וכל השטויות חלום ממש מוזר שחלמת פעם: שמכשפה פורצת לנו לסוכה
דבר טוב על הפורום:אנשים פשוט כפרות
האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? נועמ
אבל זה כל יום. ובמפגש הכרתי מלא אנשים כוסים גם.[לפרט?] מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? שהיא פשוטה, וכלכך נוגעת. החיבור שלו עם הקהל.. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו?לאעדת
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] מה שלום חיי האהבה שלכם?
מה אתם עושים בחיים?לומדים
תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק:לא. אבל צופים שבט רכ"ס תמיד בדם
המוטו שלכם בחיים: גם אם אתה על המסלול הנכון, אתה תידרס אם סתם תשב שם. ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אמ. היי? חגשמייח

רעיון נחמד:)

שם:יעל טרגר גיל:15 ו363 ימים
עיר:כרמיאל הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך:טוב אני די ילדה משועממת שאין לה דברים מעניינים לספר על עצמה.. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות?לנקות!!!11 חלום ממש מוזר שחלמת פעם:אני לא זוכרת חלומות
דבר טוב על הפורום:הוא מסודר ויש בו הרבה אנשים מצחיקים וחמודים.. האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? מיוחד? אממ אני בקשר עם כל מיני מהפורום.. נועם צליל ים תמר ועוד.. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו?ה-מוזיקה שלו.. האישיות הכל.. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו?אין משהו כזה.. (נו די אני ממש ממש יבשה) מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected] מה שלום חיי האהבה שלכם? עזבו לא מדברים על זה
מה אתם עושים בחיים?משחקת כדורעף נמצאת בשלוש מועצות שונות (שכבה,תלמידים ונוער) תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק:"אתגר" זו לא בדיוק תנועת נוער אבל אנחנו פועלים כמו תנועה.. זה קשור לטבע והישרדות וכזה.. המוטו שלכם בחיים: הקונה מטטה:) ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם:סעו ללונדון!!!

vered151

New member
כל הכבוד על היוזמה!!! =]

שם: ורד גיל: 16 וחצי עיר: מושב ליד רחובות הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: נמ...לא ידעת.. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? ללמוד בחופש
חלום ממש מוזר שחלמת פעם: אוי...אני זוכרת אותו ממש טוב אבל הוא ארוך..אין לי כוח..חח דבר טוב על הפורום: אחלה =] האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? לא
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? מילים אמיתיות, לחן גאוני, והוא..
מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאלות קשות!
מסנג'ר/אייסיקיו: במסר =] מה שלום חיי האהבה שלכם? יהיה טוב בקרוב =] מה אתם עושים בחיים? לומדת תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: בני המושבים שליטע!
המוטו שלכם בחיים: תנו
הכל לטובה!
ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אני צריכה לעשות עבודה בתעבורה וממש אין לי כוח
אנשים שיכולים , יהיה נחמד להוסיף תמונה שלכם.. שי המד"ב התותח
ואני

למעלה