שוע טוב !

Yaarit4

New member
!!

שם:יערה גיל:18 עיר:טבריה מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו?סוג הכתיבה שלו,האישיות שלו מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו?אממ כלום מסנג'ר/אייסיקיו: מסנג'ר:[email protected] איסיקיו:233095234 מה שלום חיי האהבה שלכם?מה שלומם? מה אתם עושים בחיים?תלמידה תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק:צופי ים המוטו שלכם בחיים: ולסיום...

האגוש

New member
מי עורך פרצוף של תינוק בפוטושופ??

זה לא הדבר הכי מיותר עלי אדמות?

Yaarit4

New member
זו לא עריכה

זו הבת של אנג'לינה ג'ולי! או לפחות זה מה שחברה שלי אמרה לי

מורביט

New member
אני :]

שם: מור גיל: עוד מעט 16 עיר: ראשון לציון הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אמ יש לי קטע עם מלך האריות.. אבל 1.. ומדובב בעברית. אני מכירה את כל הסרט בעל פה.
מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? שיעורים. שנאה שלי. ולנקות אבל אני אוהבת נקי
חלום ממש מוזר שחלמת פעם: אווי הרבה
אבל הכי מפחיד זה שכלב רודף אחרי ממש ענקי (אני מפחדת מכלבים) וזה היה ליד ההורים שלי והם לע עזרו לי. חח כן הייתה לי ילדות קשה
דבר טוב על הפורום: הכי טוב בעולם! האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? אממ בערך לא כל כך.. מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? המוזיקה עצמה בשילוב של הבן אדם המדהים הזה.. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? אמ לא משו מיוחד.. אולי שאני בערך מנגנת בגיטרה? חח מסנג'ר/אייסיקיו:[email protected] מה שלום חיי האהבה שלכם? לא מדברים על זה. מה אתם עושים בחיים? חיה. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: לא.. הייתי במדצים אבל סגרו תקבוצה שלנו חח המוטו שלכם בחיים: הקונה מטטה ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: אני עומדת לסיים שיעורים במתמטיקה לחופששש
אחלה רעיון.. אהבתי.

../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כאילו, איזה מין ילדות הייתה לך?
מלך האריות

מורביט

New member
רציני איזה ילדות../images/Emo12.gif

חח סתאם.. אמ האמת שבתרגום חופשי זה אל תדאג

מעיייין

New member
../images/Emo9.gif

שם: מעיין גיל: 15 וחצי:] עיר: ג'רוזלם
הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: יש בי חוכמה ניסתרת. מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? כל מיני דברים. חלום ממש מוזר שחלמת פעם: משהו עם הציפורניים של חברה שלי או משהו בסגנון. דבר טוב על הפורום: האנשים
האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? אני לא כלכך בקשר, אבל כולם מיוחדים בדרך שלהם
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? המוסיקה שלו, הקול
וגם.. הכל.
מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? אין לי משהו שממש בא לי שידעו. אבל... אני סרבו-קרואטית
מסנג'ר/אייסיקיו: [email protected] ואיסיקיו: 405465415 תוסיפו בהמונכים! מה שלום חיי האהבה שלכם? עלובים למדי. וזאת ההזדמנות שלי: מעיין, 15 וחצי, שמנה קצת, בלונדינית מי שמעוניין שיוסיף אותי לאייסיקיו או למסנג'ר
וזה היה בצחוק. כן? אבל בכל מקרה תוסיפו.
מה אתם עושים בחיים? חוץ מכלום..? כלום. תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: שמו"ץ רולז! המוטו שלכם בחיים: עדיף לברוח בגבורה מאשר לנצח בפחדנות
ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: לכו לקרואטיה, מגניב שם!

מעיייין

New member
הכל../images/Emo99.gif

בעיקר עם לסבתא שלך יש בית על איזה אי די נידח ויש לך שם חברי ילדות ואתה יוע ת'שפה
ובכללי, ממש יפה שם.

Forever Noa

New member
:][:

שם: נועה גיל: 14 עיר: צפון הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אממ לא רוצה ואין ככ משו מיוחד מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? לקום מוקדם חלום ממש מוזר שחלמת פעם: היו מלא. לא זוכרת עכשיו. דבר טוב על הפורום: אממ מקום נחמד האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? כן מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלו. מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? אממ לא יודעת אני רוצה להיות שחקנית מסנג'ר/אייסיקיו: מי שבאמת רוצה(ולא נראה לי) אז במסר מה שלום חיי האהבה שלכם? בנפילה מקווה שישתפרו מה אתם עושים בחיים? כלום. חוץ מביה"ס ועוד כמה דברים לא חשובים תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק:בני המושבים נראה לי המוטו שלכם בחיים: חח יש לי משו מעפן אז עזבו ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: חג שמח !!!1

דווני

New member
גמאני!!

טוב אני לא מגיבה בד"כ (אף פעם!) אבל בכל זאת... שם: דנה גיל: 14 וחצי עיר: מושבב.. בדרום! הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: לא יודעת.. שאני אוהבת את עברי לידר?
מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? לשטוף כלים.. חח
חלום ממש מוזר שחלמת פעם: שכולם חיים מתחת למים וו... עזבו נראה לי שעדיף שאני לא אמשיך... דבר טוב על הפורום: שתמיד יש משהו מעניין.. האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? לא.. אבל הייתי רוצה
מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? הקוללל שלו!!! ברור שגם הסגנון והמילים מאוד!!! אבל אני כל כך אוהבת את הקול שלו!!! מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שיש לי אובססיה לגלידות קרח? מסנג'ר/אייסיקיו: במסרים
מה שלום חיי האהבה שלכם? רע.. בא לי לבכות!
מה אתם עושים בחיים? לומדים..
תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: האיחוד החקלאי.. המוטו שלכם בחיים: תמיד הסוף טוב ואם לא סימן שזה לא הסוף..
ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם: ששש... לא יודעת??? ושבוע טוב לכוולם!

יכול להיות נחמד ...

שם: סיון גיל: 17 ועשרה חודשים עיר: קרית מלאכי הדבר הכי מעניין שאת/ה יכול/ה לספר על עצמך: אהמ ... מה את/ה ממש לא אוהב/ת לעשות? חלום ממש מוזר שחלמת פעם: כל החלומות שלי מוזרים במיוחד דבר טוב על הפורום: האם את/ה בקשר עם מישהו מיוחד מהפורום? אלא שאני בקשר איתם כבר לאפה מה גורם לך לאהוב כ"כ את עברי לידר, את המוזיקה שלו? האמת והכנות שבו ... מה לא יודעים עליך ואת/ה ממש רוצה שידעו? שאני לומדת תאטרון ושאני רוצה להמשיך בעתיד ללמוד משחק מסנג'ר/אייסיקיו: 263550911 מה שלום חיי האהבה שלכם? וואלה נחמד .. מה אתם עושים בחיים? לומדים ? תנועת נוער שאתם לוקחים / לקחתם בהם חלק: המוטו שלכם בחיים: שתמיד צריך ללכת אחרי האמת שלך ! ולסיום... משו שממש בא לך לספר לכולם:

למעלה