בן אדם הוא סקרן ופעלתן מטבעו הוא רוצה ללמוד ולהתפתח. זה אולי מצוי אבל לא טבעי. בכל אופן כתבתי שאולי טבעי היא לא המילה. בכל אופן לא קשה להבין את זה אם אתה פועל ע"פ הרגש.
כי כל אלה: "את חייה במדינה שבמשך כל תקופת קיומה והרבה לפני סבלה מערבים כאלה ואחרים שרצו להשמידה בלי הרף ופגעו בה בדרכים שונות ומגוונות. במדינה הזאת כמעט ואין חודש (אולי בכלל לא היה?) בו לא מתבצע ארוע חבלני בידי ערבים שמנסה לפגוע בתושביה בדרך כלשהי. אוטובוסים מתפוצצים בגלל/ע"י ערבים. מהשמים נופלים על אנשים ורכושם טילים של ערבים. יריות נורות ע"י ערבים. אנשים כל הזמן מתים בידי ערבים." (פרי מקלדתך) הן נסיבות.
לבן אדם לשנוא את הקבוצה ממנה יוצאים אנשים ואפילו יחידים הפוגעים בו. בנסיבות האלו טבעי לאדם לשנוא ערבים. בנסיבות אחרות טבעי לאדם לשנוא כל קבוצה אחרת שתבחר. אבל בלי קשר לנסיבות טבעי לשנוא קבוצות ולא יחידים.
אך מכל מקום, רוב רובם של בני האדם הם טיפשיים ואני, בטעות, ייחסתי את המילה "טבעי" ל"מצוי ביותר בהתאם לנסיבות". הבוטם-ליין נשאר זהה, העובדה שמדובר במשהו שכיח איננה מהווה לגיטימציה.
זה פורום. אנשים אומרים כאן כל מני דברים. אם אתה רוצה לפקפק ברלוונטיות של שרשור מסויים, כל מה שאתה צריך להגיד זה "הדיון הזה מיותר, טיפשי ומובן מאליו." פשוט תתנסח יותר בבהירות..
היא הנכונה. אני לא שונאת ערבים, אין לי סיבה. אני שונאת מחבלים, אני שונאת אנשים שרוצחים אנשים אחרים ופוגעים בהם. אבל לשנוא את כול הערבים, זה נראה לי מטופש וגזעני.