שונא/ת ערבים!

Dudidud

New member
זה לא טבעי להיות טיפש!

בן אדם הוא סקרן ופעלתן מטבעו הוא רוצה ללמוד ולהתפתח. זה אולי מצוי אבל לא טבעי. בכל אופן כתבתי שאולי טבעי היא לא המילה. בכל אופן לא קשה להבין את זה אם אתה פועל ע"פ הרגש.

Continuum

New member
..

הכול תלוי בנסיבות. בנסיבות מסויימות, יש שטבעי לאדם להיות טיפש. בדיוק מאותה סיבה שהבורות כל כך נפוצה.

Dudidud

New member
טבעי, אינו דבר שתלוי בנסיבות.

הוא דבר שנובע מבפנים.

Continuum

New member
מצחיק שאתה אומר את זה

כי כל אלה: "את חייה במדינה שבמשך כל תקופת קיומה והרבה לפני סבלה מערבים כאלה ואחרים שרצו להשמידה בלי הרף ופגעו בה בדרכים שונות ומגוונות. במדינה הזאת כמעט ואין חודש (אולי בכלל לא היה?) בו לא מתבצע ארוע חבלני בידי ערבים שמנסה לפגוע בתושביה בדרך כלשהי. אוטובוסים מתפוצצים בגלל/ע"י ערבים. מהשמים נופלים על אנשים ורכושם טילים של ערבים. יריות נורות ע"י ערבים. אנשים כל הזמן מתים בידי ערבים." (פרי מקלדתך) הן נסיבות.

Continuum

New member
ליתר בהירות:

אתה בהודעה הראשונה הבאת נסיבות לשנאת ערבים "טבעית". כמה הודעות אחרי זה אתה טוען ש"טבעי, אינו דבר שתלוי בנסיבות".

Dudidud

New member
טבעי

לבן אדם לשנוא את הקבוצה ממנה יוצאים אנשים ואפילו יחידים הפוגעים בו. בנסיבות האלו טבעי לאדם לשנוא ערבים. בנסיבות אחרות טבעי לאדם לשנוא כל קבוצה אחרת שתבחר. אבל בלי קשר לנסיבות טבעי לשנוא קבוצות ולא יחידים.

Continuum

New member
..

אני מסכים עם זה. אבל באותה מידה, בנסיבות מסויימות, טבעי שבן אדם לא יהיה בן אדם חושב.

אתה צודק

אך מכל מקום, רוב רובם של בני האדם הם טיפשיים ואני, בטעות, ייחסתי את המילה "טבעי" ל"מצוי ביותר בהתאם לנסיבות". הבוטם-ליין נשאר זהה, העובדה שמדובר במשהו שכיח איננה מהווה לגיטימציה.

Dudidud

New member
ברור...

אתם בכל מקרה כל הזמן מגנים אותם. אבל לא צריך לפתוח הודעה כדי להודיע ש"אני בהלם"... וכו' וכו'..

Continuum

New member
..

זה פורום. אנשים אומרים כאן כל מני דברים. אם אתה רוצה לפקפק ברלוונטיות של שרשור מסויים, כל מה שאתה צריך להגיד זה "הדיון הזה מיותר, טיפשי ומובן מאליו." פשוט תתנסח יותר בבהירות..

sheep 007

New member
אני לא חושבת שהשימוש במילה "טבעי"

היא הנכונה. אני לא שונאת ערבים, אין לי סיבה. אני שונאת מחבלים, אני שונאת אנשים שרוצחים אנשים אחרים ופוגעים בהם. אבל לשנוא את כול הערבים, זה נראה לי מטופש וגזעני.

Dudidud

New member
לא יודע מה המילה הנכונה.

אבל ממש לא קשה לי להבין, ישראלי ש"שונא" ערבים. זה עניין של רגש לא שכל.

Vrock

New member
אני מבין,

אני מבין שנאת ערבים בלי בעייה. אני גם מבין טרוריסטים. לעזאזל-אני אפילו מבין נאצים. אבל אני מתנגד לכל התופעות האלה.

freshlama

New member
אין ספק ../images/Emo12.gif

למעלה