שונא/ת ערבים!

Vrock

New member
הממ..

אני שונא מי ששונא אותי, בין אם זה טיפשי או לא. כלומר, אני לא שונא ערבים אלא אם הם שונאים אותי. כל מי שמשתתף בתערוכה של החמאס והוא בן יותר משבע הוא אויב מבחינתי. כל מי שלא הוכחה אשמתו לא הוכחה אשמתו, על כן אניח שאינו אשם.

Vrock

New member
אבל אם כבר באמת עסקינן-

האמת, הרגע רציתי להתוודות שאני חש מעט משקעים של שנאת ערבים. אבל כשחשבתי על זה הבנתי שזה כבר לא אקטואלי. אני התגברתי על השנאה לערבים, אבל לא על הפחד. אני עדיין נלחץ כשאני לבד ואני רואה ערבי. הרי, אם אני לא אשנא מישהו שאני אמור לשנוא אני לא אפסיד הרבה- אבל אם אני לא אפחד ממישהו שממנו אני אמור לפחד אני עלול להפגע קשות.

Continuum

New member
..

השינאה כלפי הזר והשונה, וגם הפחד, אלו שני דברים טבעיים מאוד, ואני חש אותם כשאני רואה ערבי אבל גם כשאני רואה מתנחל, אם אני לא מכיר אותם. אבל זה לא אומר שצריך לאבד את הראש.

freshlama

New member
מסכים

המחשבות קופצות כמו פופאפים בנענע. צריך לדעת לרסן אותן ואולי גם להתקין פיירפוקס שיחסום אותן בעתיד.

שאיטן

New member
תראי,

הערבים- כעם- הם אויבים שלנו. נקודה. את חיה כיום במצב של מלחמה, אם עדיין לא שמת לב. והערבים הם האויבים שלך. את העם הערבי, אני שונא. אני לא מבין מה לא בסדר בלשנוא את האויב שלך. את הערבים הטובים אני אוהב- אבל אין לי מושג מי טוב ומי לא, ולכן אני חשדני כלפי כל ערבי באשר הוא, גם אם יש לו חיוך מקסים. אשם עם שתוכח חפותו.

Dudidud

New member
אם אתה שואל אותי...

אז גם את האויבים שלך אינך צריך לשנוא. לרצות שהם ימותו. שיעלמו. יתמוססו. לא יהיו אויבים של יותר. כן. אבל שנאה? מה זה נותן לך? יכול להיות שאני היוצא דופן.

או קיי

אז אתה גם לא שונא אותם-אתה נוקט אמצעי בטיחות. סבבה-זה ממש לא אותו דבר כמו לשנוא אותם בלי להכיר אותם.

למעלה