שונא ערבים...
כן אני שונא אותם, הם האובים שלו. כל עוד הם בארץ שלו אני שונא אותם לא משנה מה... "אתם יודעים כמה ערבים טובים יש בארץ הזאת?" עם הם בארץ הזאת הם לא טובים. זה לא משנה ערביי ישראל או לא, ערבי ישראל אפילו מסוכנים עוד יותר, הם רק מנצלים אותנו לוקחים להם 4 נשים מולדים 40 ילדים ומקבלים עשרות אלפי שקלים מביטוח לאומי כל חודש, לא עובדים, לא משרתים בצבא, עוזרים לטרור, גונבים לנו רכוש ואחרי כל זה מתלוננים שהם אזרחים סוג ב' ולא נותנים להם זכויות. עוד כמה שנים הם היו פה רב לכן צריך לזרוק אותם מפה ומהר. אתם יכולים להגיד שאני מכליל ולא כולם ככה ויש ערבים טובים, אז כנראה אתם לא מכירים אותם ולא רואים אותם יום יום. סיפור לגודמה: לפני כמה זמן ביקרתי במישרד הפנים לחדש דרכון, היו שם המון ערבים, הרב באים להוסיף עוד ילד לספח של ת.ז והרבה פשוט איבדו את התעודת זאות... בהתחלה לא הבנתי איך זה כך כך הרבה ערבים מאבדים תעודת זאות ואז אחד סיפר לי אפשר שלמכור תעודת זאות כחולה בשטחים במאות שקלים כשמקבלים אחד חדשה במשרד הפנים ברק ב70 שקל. תחשבו כמה מחבלים עברו עם התעודת האלה לתוך שטח המדינה. ואני לא מדבר על זה שהם גובים מכוניות ורכוש בכמויות ענקיות ועל זה שהם תוקפים אנשים ברחוב וגונבים מהם פאלפונים וכולי...