שונא/ת ערבים!

Dudidud

New member
אתה שוב לא מבין.

לא כל הערבים עושים פיגועים הוא משפט נכון. הערבים לא עושים פיגועים הוא המשפט שאתה מנסה להגיד. ערבים כן עושים פיגועים. ערבים ספציפיים הם עדיין ערבים. כמו אנשים עושים פיגועים. לא כל האנשים אבל אנשים מסוימים.

freshlama

New member
כמה טוב שאפשר לתפוס אותי על התבטאות

הכוונה שלי הייתה שלא כל הערבים טרוריסטים. ואתה יודע את זה.

RedGrass

New member
שונא ערבים...

כן אני שונא אותם, הם האובים שלו. כל עוד הם בארץ שלו אני שונא אותם לא משנה מה... "אתם יודעים כמה ערבים טובים יש בארץ הזאת?" עם הם בארץ הזאת הם לא טובים. זה לא משנה ערביי ישראל או לא, ערבי ישראל אפילו מסוכנים עוד יותר, הם רק מנצלים אותנו לוקחים להם 4 נשים מולדים 40 ילדים ומקבלים עשרות אלפי שקלים מביטוח לאומי כל חודש, לא עובדים, לא משרתים בצבא, עוזרים לטרור, גונבים לנו רכוש ואחרי כל זה מתלוננים שהם אזרחים סוג ב' ולא נותנים להם זכויות. עוד כמה שנים הם היו פה רב לכן צריך לזרוק אותם מפה ומהר. אתם יכולים להגיד שאני מכליל ולא כולם ככה ויש ערבים טובים, אז כנראה אתם לא מכירים אותם ולא רואים אותם יום יום. סיפור לגודמה: לפני כמה זמן ביקרתי במישרד הפנים לחדש דרכון, היו שם המון ערבים, הרב באים להוסיף עוד ילד לספח של ת.ז והרבה פשוט איבדו את התעודת זאות... בהתחלה לא הבנתי איך זה כך כך הרבה ערבים מאבדים תעודת זאות ואז אחד סיפר לי אפשר שלמכור תעודת זאות כחולה בשטחים במאות שקלים כשמקבלים אחד חדשה במשרד הפנים ברק ב70 שקל. תחשבו כמה מחבלים עברו עם התעודת האלה לתוך שטח המדינה. ואני לא מדבר על זה שהם גובים מכוניות ורכוש בכמויות ענקיות ועל זה שהם תוקפים אנשים ברחוב וגונבים מהם פאלפונים וכולי...

LOL

שאלה פשוטה: למה לחרדים מותר להוליד מספר עצום של ילדים ולערבים אסור? כי הם ערבים? לא סיבה מספיק טובה. תתאמץ קצת יותר.

עם הנצח

New member
החרדים גם משלמים מיסים....../images/Emo6.gif

אני לא יודעת אם אני שונאת ערבים, אבל נגיד כשאני הולכת לחנות ויש שמה ערבי אני אלך לקצה השני של החנות- מגעיל אותי.... אם זה באמת קבוצה כ"כ קטנה,המחבלים, וזה לא סיבה לשנוא את כל הערבים- למה כשיהודי רוצח ערבים אומרים שזה מוציא שם רע על כל היהודים? אחרי הכל- זה רק מיעוט שבמיעוטים.....

סלוניק

New member
החרדים משלמים מיסים? את בטוחה?

רובם הגדול מאוד של החרדים לא משלמים מיסים היות והם לא בטווח תשלום המס (שזה די מובן היות ורובם הגדול - כ75% אינו עובד).

ככה זה כשאתה לומד תורה כל היום

וחי על חשבון המדינה. מצטערת מאוד, אבל ההגדרה היחידה שמתאימה להם היא אוכלי חינם.

Bassman

New member
גם מוצצי כסף ופרזיטים מתאים../images/Emo13.gif

צודק

חוץ מהקטע של הילדים. כתבתי את זה בויכוח על החרדים,ואני יכתוב שוב- זה לא עניינו של אף אחד כמה ילדים יש בכל משפחה,וכל זוג הורים יעשה את השיקול שלו לגבי מספר הילדים שהוא מובן לגדל.

snea

New member
בהחלט לא עניין של אף אחד

אבל בהחלט עניין של כל אחד הוא כמה מהמסים הוא משלם כדי לפרנס את הקצבאות של המשפחות האלו.

snea

New member
בעקרון זה נכון

אבל אני חייב להגיד שהערבים מקבלים יחס הרבה יותר גרוע מהחרדים, והרבה הרבה פחות תקצוב וטיפול.

יחס?

לאיזה יחס אתה מתכוון בדיוק? המדינה לא אמורה לדאוג לאנשים שלא משלמים מיסים ולא עובדים מרצונם החופשי. משרד האוצר הוא לא בית תמחוי.

למעלה