שונא/ת ערבים!

שונא/ת ערבים!

אני לא ממש יודעת מה לכתוב-אני פשוט בהלם! קראתי את השרשור של 'יש כאן שמאלנים' ואני פשוט לא יודעת מה להגיד!! להיות ימנים זה דבר אחד ולהיות גזענים זה דבר אחר!!! אני מאוד אוהבת את העם שלי, אבל זה לא אומר שאני שונאת את הערבים. מה קורה לנו?? למה קיימת כזאת שנאה??? לא, אני לא שמאלנית אני ימנית אבל אני לא מבינה למה מי שמוגדר כימני צריך לשנוא ערבים?? זה כבר גובל בטיפשות. טוב, אתם לא חייבם לאהוב אותם, זכותכם, אבל לשנוא?? אתם יודעים כמה ערבים טובים יש בארץ הזאת? ובכלל???

liavsayegh

New member
צודקת. חבל שיש אנשים שיודעים רק

להכליל.צריך לשים את ההפרדה בין הערבים הטובים לבין הטרוריסטים. הקבוצה הלא גדולה של הטרוריסטים מוציאה לכל העם הזה שם רע וחבל. אז די לשנוא כבר. שנאה לא מובילה ולא תוביל לשום דבר טוב אף פעם! כשאתה שונא מישהו אתה אטום כלפיו ואם אנחנו רוצים שלום צריך לשים את השנאה בצד ובמקום זאת לבוא עם פתיחות, סובלנות, סבלנות והבנה. רק כך נגיע לשלום.

הודיה 4 1

New member
לא שונאת את כל הערבים.

בס"ד אבל שונאת הרבה מהם. וזה לא נובע מאהבת שהעם שלי, אלא משנאתם כלפי.

iknow

New member
כבר סיכמנו שלשנוא מישהו רק בגלל

שהוא שונא אותך זה טיפשי לא?

ט ל ו ש1

New member
ומי אמר שכל

הערבים שונאים אותנו

Dudidud

New member
אני ממש לא מבין.

את חייה במדינה שבמשך כל תקופת קיומה והרבה לפני סבלה מערבים כאלה ואחרים שרצו להשמידה בלי הרף ופגעו בה בדרכים שונות ומגוונות. במדינה הזאת כמעט ואין חודש (אולי בכלל לא היה?) בו לא מתבצע ארוע חבלני בידי ערבים שמנסה לפגוע בתושביה בדרך כלשהי. אוטובוסים מתפוצצים בגלל/ע"י ערבים. מהשמים נופלים על אנשים ורכושם טילים של ערבים. יריות נורות ע"י ערבים. אנשים כל הזמן מתים בידי ערבים. מה יותר טבעי מאשר לשנוא ערבים? (אולי טבעי זו לא המילה..) זה לא שאני שונא ערבים, אני ממש לא. אבל קשה לך להבין אותם?

אני מבינה אבל לא

כי הסיבה שהם שונאים את הערבים היא כנראה מחוסר הכרות איתם כי כשאתה אומר ערבים כן זו מילה שגורמת סלידה ות'כלס אם יגידו לי את אוהבת ערבים אני אגיד לך שערבים כעם-אי לא אוהבת אבל זה לא אומר שאני שונאת אותם! זה לא אומר שאני לא יכולה לדבר איתם ולראות בחלק מהם אנשים נפלאים

Dudidud

New member
אם היית מבינה

לא היית כל כך בהלם. לא היית רואה בזה גזענות. ולא היית כותבת הודעה שכזאת ואם כן היית מתבטאת בהרבה יותר מתינות.

זה לא נכון

אני כן מבינה כי פעם הייתי כזאת. אבל חשבתי שזה עובר עם הגיל -מסתבר שלא. שלא תבין לא נכון, אני מבינה למה יש סלידה, אני מבינה למה יש ריחוק אני ממבינה-אני לא מבינה למה צריך לשנוא בן אדם שאתה בכלל לא מכיר-את זה אני לא מבינה

Dudidud

New member
שנאה היא רגש

והיא לא נובעת מצורך כזה או אחר לשנוא מישהו אלא מרגש. לכן למרות שלא צריך לשנוא מישהו שלא מכירים, טבעי שזה יקרה.

Continuum

New member
הי..

אני הראשון שיבין אותם. בדיוק כמו שאני הראשון שיבין מחבלים מתאבדים. אבל זה לא הופך את זה לבסדר.

למעלה