שונא שוטרים!!!!!!!!!

s h u r i k

New member
שונא שוטרים!!!!!!!!!

היום בלילה, שעה 3 אני יושב באמצע חנייה ענקית אבל מבודדת - עושה סקס עם עצמי (כותב מוזיקה), הייתה לי מוזה מטורפת אתמול! קיצר אני יושב פתאום אני שומע מאחורי קולות חזקים מאוד של חריקות של מכוניות, כמו בסרטים אמריקאים... המכוניות עוצרות לידי. מכונית לבנה רגילה - חוקר נוער, שתי ג'יפים לבנים- בולשת וניידת מישטרה רגילה. קיצר הם יוצאים במהירות מפילים אותי על הריצפה בן זונה אחד תקע את הברך שלו בגב שלי ומתחיל לשים עליי אזיקים ומקים אותי על הרגליים.... ורק אז הם ניזכרים לתחקר אותי! החוקר נוער (ולדימיר) בא אלי כזה ואומר אתה ניראה לי מוכר (נו ל..... טוב שזאת לא הפעם העשרים ומשהו שאתה חוקר אותי..... רוסי בוגד!!) קוראים לך סשה גינזבורג אתה גר פה ושם ואתה מיסתובב עם כאלה וכאלה אנשים.... קיצר הבן אדם מכיר אותי יותר טוב מאמא שלי... הקטע של ולדימיר שהוא שונא אותי... כי בפעם הראשונה שהוא תפס אותי עיצבנתי אותו רצח... ומאז הוא עושה לי את המוות... ויש לו עוד קטע שהוא אוהב לנחש את מיספר הבית שאני גר בו... והוא אף פעם לא מנחש נכון.... קירח דפוק, רואים שעבודת מישטרה דפקה לו את המוח..... הפעם זה דווקא עזר לי שהוא מכיר אותי... אחרת הייתי מבלה את כל הלילה בתחנה.... זה לא הכל, הבולשת המיזדיינת קרעה לי את כל הסיגריות שלי והיו לי שתי חבילות כימעט מלאות!!!
שונא שוטרים!!

Janem

New member
שוריק במחתרת...

בקרוב סיפור ההמשך, איך שוריק נלחם בנאצים ומנצח... תוכלו גם לקנות את הקומיקס בו שוריק הורג את ספיידרמן ובריטני ספירס. בדיחה פרטית: הייל שוריק!!!!!!!!!!!!!

Janem

New member
אגב סיפורי שוטרים...

מת על הקטע הזה שהם חוקרים אותך, אתה משעמם אותם ואז הם נותנים לך כמה לטמות ומחתימים אותך על מסמך שהם לא הרביצו לך. וכל זה על אחזקת אולר שארוך יותר מכף היד שלך...

s h u r i k

New member
.....

תפסו אותי פעם כשבכיס שלי היו כמה גילגולי תה.... הייתה צריך ליראות את הפנים שלהם, הם היו כל כך מאושרים, זרחו פשוט מרוב אושר... חשבו שתפסו אותי על סמים.... חחחח!! אחרי שהם הבינו שזה תה צמחים רגיל.... ניראה לי הם פרשו מהמישטרה מרוב הכזבה!!! אבל הכי מצחיק היה כשאותו ולדימיר תפס אותי שותה.... הייתי שיכור תחת. אני שכבתי על הריצפה... הוא בא תוקע לי את הפנס ישר בעין אומר לי לקום, אני זוכר שרק אז הבנתי שאני שוכב... התחלתי להיתפקע מיצחוק, ואז ברוב חוצפתי אמרתי לו שיראה לי תעודות שהוא באמת שוטר. הייתה צריך ליראות אותו.... איך שהוא היתעצבן, לקח אותי לפינה התחיל לחפור לי, נירדמתי באמצע... ואז הוא החליט להיתקשר להורים שלי להגיד להם שאני שותה. קיצר הוא מיתקשר, אבא שלי עונה... ולדימיר אומר לו "אני מרגיש שאני חייב לידעה אותך שהבן שלך שתה בקבוק שלם של קיגלביץ'" אבא שלי התחיל ליצרוח עליו... בישביל זה הערת אותי... תה סוקה! ותגיד לסשה שבפעם הבאה שהוא שותה שישתה משהו נורמאלי... ולא קגלביץ'!! ולדימיר התחיל כימעט ליבכות.... מיסכן! טוב שחברה שלו הייתה שם.... היא לפחות ניחמה אותו!!! מסקנה מכל הסיפור.... לא לישתות קגלביץ'!!!

Janem

New member
חייבים להודות

אין על שוריק שאני אגדל אני רוצה להיות כמוהו... אגדת רוק!!!!!!!!!!!

s h u r i k

New member
אחי.....

מה קרה לך.... אני מוריד בפניך את הכובע.... אחרי מה שעשית יש לי רק מודל לחיקוי אחד!

eMiFrEaK

New member
חחחח

אני מבינה יש ביניכם יחסים מיוחדים!! חח יפה יפה...

eMiFrEaK

New member
אויי לא התכוונתי לצחוק.. =\

זה בכלל לא מצחיק!! אני ממש בעד יחסים כאלה!! אני לא חושבת שיש בזה שום דבר רע! שיהיה בהצלחה אחים שלי =)

Janem

New member
מלחמה!!!!!!!!!!!!!!!!

רררררררררררר.... שונא מתחכמים חולרות, למרות שגם אני אחד כזה, סבבה,לא נעלבתי. מוזר שכולם שונאים הומואים אבל אף אחד לא מודה בזה, אז ככה, מוות להומואים וללסביות כמוך (בהכחשה)...

Janem

New member
את התחלת...

לנסות לצבוע אותי בתכלת (Galuboy)... אני אלרגי לתכלת, לגאווה, הומואים, לסביות, לסביים, טראנס, בי, ז' וכו'... אז אני מבקש סליחה, לא שלטתי בעצמי. אבל אני גם דורש סליחה. שולם?

eMiFrEaK

New member
חח חמוד....

דבר ראשון.... לא שירשרת נכון!!! אז לא הבנתיייייי...זאת היתה שאלה תמימה לחלוטין
דבר שני....לא התכוונתי לפגוע בך... אני באמת לא חושבת שזה משהו רע חח כל אחד ומה שהוא אוהב חח (ולא.. למרות שזה נשמע ככה... אני לא לסבית חח) ואתה לא צריך לבקש סליחה!! אני יודעת שהכל מאהבה:) אבל אם אתה כבר מבקשששש.... איך אני יכולה לא לסלוח????סלחתי!
נו ואם אתה דורש!!!! אז גם תקבל חחח אני מבקשת סליחה.. מכל ה-
.... באמת שלא התכוונתי... הכל נעשה בהומור! (ואיי אני מדברת מוזר =\ ) שולם?????
קבל
... במיוחד ממני...

eMiFrEaK

New member
ואממממ...

אני לא שונאת אותם... אני דווקא חושבת שזה מגניב חחח נו וקצת מצחיק.... =)

למעלה