שונא שוטרים!!!!!!!!!

al-x

New member
בני בליעל! (בא לי לקלל בפן דתי)

גם לי קרה פעם שנעצרתי על ידי הבולשת (או "מדור" בשפת הרחוב. כמו בניקיטה :) ) על לא עוול בכפי, לאחר מספר דקות של חקירה שוחררתי. אתה לפחות לוקח את הפרטים שלהם בכל פעם שזה קורה? במקרים רבים, כל המעצרים האלה והחקירות ללא סיבה נעשות עקב המלחמה האווילית בסמים, על מנת למנוע את עוגמת הנפש של המלחמה הזו, ניתן לשלוח פרטים על המעצרים/חיפושים/חקירות הנ"ל לעלה ירוק על מנת לקיים תביעה ייצוגית בעתיד.

Dynamo1929

New member
דווקא בזמן האחרון לא חקרו אותי.. :\

הכי מעצבן היה פעם שהלכתי לחבר בשעות הערב ועם תיק על הגב, בתיק היו כמה ספרים, דיסקמן, דיסקים וכאלה. פתאום בחרקה עצבנית עוצרת ליידי ניידת, קופצים משם שני שוטרים לוקחים ממני את התיק ומתחילים לחתת בו, מעיפים חצי מהדיסקים החוצה ואחד מהם מתחיל לתחקר אותי... בעעע... אחרי איזה 10 דקות של התעללות אכזרית בתיק שלי ושל חקריה סטייל ק.ג.ב , החבר'ה הבינו שאני חף מפשע ושחררו אותי... ^%$%#%$#@%@ זונות...

wasted years

New member
אה רציני?

המדור אצלכם יושב כנראה על גחלים:\ אצלנו הוא הרבה יותר מתון. חוץ מפעם אחת שהם ניטפלו לחבר שלי ואחותו.. שאלה: "מה אתה עושה פה"? תשובה:"אני גר פה" שאלה: "ומי זו?" תשובה: "אחותי" שאלה: "אז למה אתם לא דומים?"

Dynamo1929

New member
חחחחחחחחחחחח :)

פעם אחת אני חוזר כזה מאימון, כולי מזיע חבל"ז... פתאום ניידת פונה בפתאומיות לכיוון שלי, עוצרת וחוסמת לי את הדרך. אחד השוטרים כזה אומר לי "בוא רגע", באתי... והוא התחיל לחפש עליי, פתאום הוא אומר לי "תוריד את החולצה", אני כזה "אה?" והתחלתי להתווכח איתו אז הוא אומר "אז רק תרים אותה"... אני הרמתי.. שתקתי וחיכיתי שהוא כבר ישחרר אותי... פתאום הוא אומר לי "תסתובב"... אני זזתי איזה מטר אחורה והסתובבתי (אני יודע זה לא נמשע טוב... נראה לי הוא היה הומו השוטר הזה...) קיצר, בסוף הוא שוב מישש אותי ואז אמר לי ללכת...
...

s h u r i k

New member
כניראה חשבו שאני איזשהו מסומם רוסי!

הם צדקו בזה שאני רוסי!!! הייל JANEM!!!

Angel lips

New member
שוברים סיגריות כדי לבדוק מה החומר

בהן, אם הן מגולגלות ויש בהן גראס

Angel lips

New member
מה?!?!!? שוטרים מתלהבים

גם אני שונאת אותם כולם סתם פזוה!!! שיעשו את העבודה שלהם עם כבוד שיגשו יפה חאנשים ידברו יפה! מה זו ההתנהגות החייטית הזו?!?!!?

bariska

New member
אבל אפשר להבין אותם

הם מנסים להילחם בתופעה של הסמים בינתיים בלי הרבה הצלחה אבל מנסים כבר טוב!!

al-x

New member
כבר טוב? הבסיס עצמו הוא גרוע

ככל שהם ימשיכו להלחם בצורה הזו, תופעת הסמים רק תתרחב. ה הרי לא מחפשים על נערים קוקאין או הירואין, עם מחפשים גראס, לאאכפת להם אם הבנאדם מחזיק גרמים בודדים לשימוש עצמי או אם יש לו קילוגרמים כי הוא רוצה לסחור בהם. עדיף שילחמו בסוחרי הסמים, באלה שסוחרים בסמים קשים, אלה שמוכרים גראס מרוסס, ולא באנשים שרוצים לעשן להנאתם הפרטית, בבית, מבלי לפגוע באיש.

למעלה