שונא שוטרים!!!!!!!!!

Lara F

New member
מוכר...

גם לי תמיד עושים את זה... חחח... מניאקים זקנים! חחח... לא הרשו לי איזה פעם לשבת מקדימה באוטובוס ואז כשטענתי בכוח שאני בכיתה י"א שאלו אותי אם אני בת 13... זה היה מעליב....חח

D SHADY

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אני עוד שהיתי בצבא הלכתי איזה יום על אזרחי לקנות סיגריות ליד הב"ס שלמדתי בו ואיזה ערס כזה צועק תגיד ילד יש לך אולי סיגריה,חחח איך צחקתי אמרתי לו כשתלמד לפנות למבוגרים תקבל סיגריה חח

bariska

New member
חח מסכן..גם לי היה משהו דומה

בערב אני וחבר שלי עברנו באיזה פארק ופתאום אחת בא מאחורה ואחד מקדימה ומתחיליםלחפש עליינו כל מיני דברים וגם לחבר שלי הם קרעו ת'קופסא של הסיגריות ואחרי זה הוא התעצבן עלייהם חבל"ז אז הם החליטו לא לקחת סיכון(אם היתם רואים אותו היתם מבינים)אז ההוא שקרעת נתן לו את שלו חח אבל נובלס בעעע

Sheep From Hell

New member
וואו.... איזהה פחד....!!!!!!

לי בחיים דבר כזה לא קרה ואלאף אחד אחר שאני מכירה... איזו אפליה מגעילה...... מה זה השטויות האלה?! זה שיש סמים בעולם זה אומר שכל הרוסים מעשנים אותם? אז מה שיש מלחמה בסמים זה לא אומר שיש זכות לתקופף בנאדם בלי הוכחות... אני מבינה היה להם איזה חשדות, מעקב ובלה בלה בלה אבל ככה סתם? בחיים לא שמעתי על דבר כזה.... אני אישית מזועזעת.. איך המדינה התדרדרה לדבר כזה?!

Big 7

New member
זה תמיד קורה

הם פשוט מנסים לידפוק כמה שיותר כדיי לעלות בדרגות ולקבל יותר כסף הזבלים האלה.

vaska57

New member
אכן השוטרים בכרמיאל הם חראות

אבל דווקא לא הרוסים אלא השוטרים המרוקאים, כשאני יושב עם החברים שלי הם נטפלים אלינו ופעם אחת גם צעקו לנו, רוסים בני זונות, אז ככה שאין מה לעשות נגד השוטרים, הם זן שצריך להכחיד!!!!!!!!!!!!

vaska57

New member
לא ממש, יותר נכון הנוער מסוכן ביותר

במיוחד בגבעת רם, השוטרים פוחדים במיוחד מהנוער כאן.

D SHADY

New member
תגובה!!!

כן כן התופעה של המחמה בסמים ממש על הפנים בארץ במקום לעצור את הסוחרים עוצרים אנשים תמימים שיש עליהם איזה ג"וינט דופקים להם תיק והורסים להם את העתיד ואני דיי בטוח שלפחות 70% מהסטודנטים למשל ניסו גראס לי אישית אין שום בעיה עם זה והיתה תקופה שבעצמי עישנתי פה ושם וכל ההשפעות מנוגדות לאיך שמציגים זאת ובכלל לא קרה בהיסטוריה שמישהו מת מגראס ואילו מאלכוהול מתים כל שנה מאות אלפי אנשים בעולם וההשפעה של האלכוהול הרבה יותר מזיקה לגוף וגם למוח ולפי המחקרים בישביל למות מגראס צריך לעשן כמות של 600 ג"ויינטים רצופים חח שזה כמובן בלתי אפשרי,ובכלל שונא תשוטרים האלה שמתנשאים וחושבים תעצמם לאנשי סגולה לא פלא שלפני שבוע רצח שוטר לשעבר נער בן 18 ופצע קשה את אמו בפטיש שהיתה חברה שלו,לי היה מקרה שישבנו כמה חבר"ה בגינה היתי אז עוד בן 16 ואז עבר אוטו מאזדה לבנה שאלה היו בילוש איזה חבר אמר בקול רם בילוש והמשכנו לשבת כעבור 5 דקות הניידת חוזרת יוצאים משם 3 גורילות עצבניות חח מי אמר בילוש יאללה עופו מהגן ואז חבר שלי אמר לו משהו ברוסית איזו קללה השוטר הרים אותו ופשוט זרק אותו וככה אחד אחד ואני נשארתי בסוף והיה לי עוד קטנוע ההוא בא אומר לי עוף מפה וזה אני אומר לו מה הבעיות שלו לעזעזל הוא בלי לדבר לקח תמכשיר קשר דפק לי בכל הכוח בביצים תפס אותי בחולצה ואומר לי בלי בושה אני יכול להשחיל לך סמים ואתה תשב איזה כמה שנים טובות בכלא ואפילו אמא שלך לא תעזור לך לא האמנתי שעוד בארץ שוטר יוכל להגיד דבר כזה פאק חבל שלא היה לי איזה מכשיר הקלטה,הרי מילה שלי נגד שלו לא שווה כלום,ואת היום הולדת ה 18 שלי באותו יום הגעתי לתחנת משטרה בגלל "חבר" טוב והאשימו אותי בשוד מזויין ואיום בסכין על דבר שלא נברא אמרו שיחקרו אותי 5 דקות חקרו אותי בערך 8 שעות ודפקו לי עוד מעצר בית,צריך לדעת איך להתנהג בחקירה כי הבני זונות יכולים כ"כ לשגע אותך שתחתום אפילו על משהו שלא עשית אז לאלה שלא מבינים עד גיל 18 תמיד אפשר להיות עם הורה מלווה ואחרי גיל 18 אתם יכולים לשמור על זכות שתיקה עד להופעת העו"ד... Fuck the police!!!!

s h u r i k

New member
וואי.... עד מצב כזה עוד לא הגעתי!!!

מיצטער לישמוע..... דרך אגב, איך הביציים עכשיו?!

D SHADY

New member
חחח...

לפי הבדיקה השגרתית שבוצעה,ולהלן התוצאות:הביצים במצב יציב לרגע זה חח:)

אני מכירה מלא חבר'ה מכרמיאל...

קצת מטומטמים.. אבל כל שני וחמישי מסתבכים עם המישטרה

למעלה