שום מילה

GoldenEyes

Well-known member
פתיחה מטומטמת ומסוכנת. התעקשות מטופשת של גנץ וחבריו מסיבות פוליטיות וחסרות כל ענייניות.
לא חושב שזה בגלל ההתעקשות של גנץ
העם נקעה נפשו מהסגרים האלה , כשמגזרים מסויימים מפרים אותו כל שעה.
בתי ספר לא ייפתחו ביום שלישי , אבל תלמודי התורה כבר נפתחו

Harrington

Well-known member
מנהל
לא חושב שזה בגלל ההתעקשות של גנץ
העם נקעה נפשו מהסגרים האלה , כשמגזרים מסויימים מפרים אותו כל שעה.
בתי ספר לא ייפתחו ביום שלישי , אבל תלמודי התורה כבר נפתחו
העם נקעה נפשו מסגרים בערך 5 דקות אחרי תחילת כל סגר. זה לא אומר שהסגר לא נכון ומוצדק מבחינת הצרכים שלו. ברור לכל בר דעת שמבחינה מקצועית היה עדיף שלא לסיים את הסגר כעת.

קשר מיוחד לתלמודי תורה ובתי הספר לא מצאתי.

נסיך.333

Well-known member
הסגר הראשון שהיה בריאותי נטו הצליח, לאחר שהפך פוליטי הכל נכשל

Harrington

Well-known member
מנהל
הסגר הראשון שהיה בריאותי נטו הצליח, לאחר שהפך פוליטי הכל נכשל
קצת יותר מדויק אם יורשה לי: הסגר השני הצליח גם הוא, במידה מסוימת אפילו טוב יותר מהראשון.
הסגר השלישי אף הוא הצליח במידה רבה. אמנם מולו עמד הווריאנט הבריטי שגרם לכך שהמספרים ירדו פחות מהר וחד מאשר בסגרים הקודמים, אבל עדיין הסגר בהחלט הוביל לבלימת התחלואה וההדבקה. נראה לי שברור לכל בר דעת שאלמלא היה סגר (או סוג של בכל אופן) בחודש האחרון המספרים של היום היו הרבה יותר גרועים.

דיברגנט חדש

Well-known member
קצת יותר מדויק אם יורשה לי: הסגר השני הצליח גם הוא, במידה מסוימת אפילו טוב יותר מהראשון.
איך הגעת למסקנה הזאת?
הסגר הראשון הצליח לבלום את מס' ההרוגים על כ-300 הרוגים מתחילת המגפה ואילו בסגר השני זה כבר עמד על יותר מפי 10.

דיברגנט חדש

Well-known member
מעיון ולימוד הנתונים והתעלמות ממפיצי הפייק ניוז ותיאריות הקונספירציה.
קרא שוב את תגובתי הקודמת והפעם לאט ותראה שם שהתייחסתי לנתונים.
צר לי שהנתונים מראים בדיוק את ההפך ממה שאתה טוען ו/או מה שאתה רואה בהזיותך.

Harrington

Well-known member
מנהל
קרא שוב את תגובתי הקודמת
אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי בעניין.
נדמה לי שדעתי על הדרך בה אתה מציג נתונים בעניין ידועה לך זה מכבר (ואם לא, תרגיש חופשי לחלוטין ללמוד אותה מתגובתי הקודמת אליך בשרשור זה). לא רואה סיבה מיוחדת להלאות את הקוראים במחלוקת זו שוב ושוב.

דיברגנט חדש

Well-known member
אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי בעניין.
נדמה לי שדעתי על הדרך בה אתה מציג נתונים בעניין ידועה לך זה מכבר (ואם לא, תרגיש חופשי לחלוטין ללמוד אותה מתגובתי הקודמת אליך בשרשור זה). לא רואה סיבה מיוחדת להלאות את הקוראים במחלוקת זו שוב ושוב.
צר לי, לא ידוע לי, איך אפשר להציג נתוני מתים בצורה אחרת?
סגר ראשון הצליח לבלום את מס' המתים ל-300 מתים ואילו סגר שני כשל בבלימה ומס' המתים קפץ למעל 3000 מתים.
כיום, לאחר הסגר השלישי, כבר עומד על מעל 5000 מתים.

נסיך.333

Well-known member
כאשר יש מסיבות, חתונות, הלוויות והכל מרובות משתתפים אז הסגר לא הצליח.

Harrington

Well-known member
מנהל
כאשר יש מסיבות, חתונות, הלוויות והכל מרובות משתתפים אז הסגר לא הצליח.
אה אוקיי. זה כבר נשמע יותר כאילו הוראת הסגר לא הצליחה. יעני לא באמת היה סגר. עם זה אני נוטה להסכים.

שמלת תחרה1

Well-known member
אה אוקיי. זה כבר נשמע יותר כאילו הוראת הסגר לא הצליחה. יעני לא באמת היה סגר. עם זה אני נוטה להסכים.
למה אתה מסכים?
תאר לך שמשרד הבריאות היה מבקש להאריך את ימי הסגר, איחו קולות היו נשמעים בתקשורת, ומצד השמאל של המפה.

היום ביבי הגיע למשפטו, ושקט דממה בתקשורת. מוע לא משבחים את נתניהו שלא "חיפש" תירוץ לסיים את הסגר?

Harrington

Well-known member
מנהל
למה אתה מסכים?
כי לתחושתי באמת לא היה סגר. בכל אופן לא סגר "הדוק" כמו שהוצג לנו. כתבתי על זה כאן כבר באמצעיתו. נסיעות שעשיתי, חנויות שנכנסתי אליהן ללא כל קושי, פקקים בכבישים כאילו אני בקריביים בשיא העונה. זה פשוט לא היה סגר כמשמעות המילה. אמנם ברור שכן היו הרבה דברים סגורים ומשם מן הסתם גם הייתה תועלת, אבל בכל זאת.
תאר לך שמשרד הבריאות היה מבקש להאריך את ימי הסגר, איחו קולות היו נשמעים בתקשורת, ומצד השמאל של המפה.
לא הבנתי.
היום ביבי הגיע למשפטו, ושקט דממה בתקשורת. מוע לא משבחים את נתניהו שלא "חיפש" תירוץ לסיים את הסגר?
את ברצינות שואלת מדוע בתקשורת הישראלית לא שיבחו את נתניהו על משהו?

למעלה