שמלת תחרה1
Well-known member
על פתיחת הסגר לפני המשפט?
מה יש לומר ?על פתיחת הסגר לפני המשפט?
יש קשר אפילו בן 3 .מה יש לומר ?
לא נראה שיש קשר בין השניים
פתיחה מטומטמת ומסוכנת. התעקשות מטופשת של גנץ וחבריו מסיבות פוליטיות וחסרות כל ענייניות.על פתיחת הסגר לפני המשפט?
לא חושב שזה בגלל ההתעקשות של גנץפתיחה מטומטמת ומסוכנת. התעקשות מטופשת של גנץ וחבריו מסיבות פוליטיות וחסרות כל ענייניות.
העם נקעה נפשו מסגרים בערך 5 דקות אחרי תחילת כל סגר. זה לא אומר שהסגר לא נכון ומוצדק מבחינת הצרכים שלו. ברור לכל בר דעת שמבחינה מקצועית היה עדיף שלא לסיים את הסגר כעת.לא חושב שזה בגלל ההתעקשות של גנץ
העם נקעה נפשו מהסגרים האלה , כשמגזרים מסויימים מפרים אותו כל שעה.
בתי ספר לא ייפתחו ביום שלישי , אבל תלמודי התורה כבר נפתחו
חחחחחחחחחחחחחחחחחפתיחה מטומטמת ומסוכנת. התעקשות מטופשת של גנץ וחבריו מסיבות פוליטיות וחסרות כל ענייניות.
רמת התגובות והאינטגלינציה שלהן פה בעליה מתמדת.חחחחחחחחחחחחחחחחח
זה כדי שהיבבנים יוכלו לגוון ולמצוא להם משהו אחר לייבב עליו ואח"כ יוכלו להמשיך להאשים את נתניהו שהתחלואה עולהעל פתיחת הסגר לפני המשפט?
קצת יותר מדויק אם יורשה לי: הסגר השני הצליח גם הוא, במידה מסוימת אפילו טוב יותר מהראשון.הסגר הראשון שהיה בריאותי נטו הצליח, לאחר שהפך פוליטי הכל נכשל
איך הגעת למסקנה הזאת?קצת יותר מדויק אם יורשה לי: הסגר השני הצליח גם הוא, במידה מסוימת אפילו טוב יותר מהראשון.
מעיון ולימוד הנתונים והתעלמות ממפיצי הפייק ניוז ותיאריות הקונספירציה.איך הגעת למסקנה הזאת?
קרא שוב את תגובתי הקודמת והפעם לאט ותראה שם שהתייחסתי לנתונים.מעיון ולימוד הנתונים והתעלמות ממפיצי הפייק ניוז ותיאריות הקונספירציה.
אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי בעניין.קרא שוב את תגובתי הקודמת
צר לי, לא ידוע לי, איך אפשר להציג נתוני מתים בצורה אחרת?אין לי מה להוסיף על מה שכתבתי בעניין.
נדמה לי שדעתי על הדרך בה אתה מציג נתונים בעניין ידועה לך זה מכבר (ואם לא, תרגיש חופשי לחלוטין ללמוד אותה מתגובתי הקודמת אליך בשרשור זה). לא רואה סיבה מיוחדת להלאות את הקוראים במחלוקת זו שוב ושוב.
אה אוקיי. זה כבר נשמע יותר כאילו הוראת הסגר לא הצליחה. יעני לא באמת היה סגר. עם זה אני נוטה להסכים.כאשר יש מסיבות, חתונות, הלוויות והכל מרובות משתתפים אז הסגר לא הצליח.
למה אתה מסכים?אה אוקיי. זה כבר נשמע יותר כאילו הוראת הסגר לא הצליחה. יעני לא באמת היה סגר. עם זה אני נוטה להסכים.
כי לתחושתי באמת לא היה סגר. בכל אופן לא סגר "הדוק" כמו שהוצג לנו. כתבתי על זה כאן כבר באמצעיתו. נסיעות שעשיתי, חנויות שנכנסתי אליהן ללא כל קושי, פקקים בכבישים כאילו אני בקריביים בשיא העונה. זה פשוט לא היה סגר כמשמעות המילה. אמנם ברור שכן היו הרבה דברים סגורים ומשם מן הסתם גם הייתה תועלת, אבל בכל זאת.למה אתה מסכים?
לא הבנתי.תאר לך שמשרד הבריאות היה מבקש להאריך את ימי הסגר, איחו קולות היו נשמעים בתקשורת, ומצד השמאל של המפה.
את ברצינות שואלת מדוע בתקשורת הישראלית לא שיבחו את נתניהו על משהו?היום ביבי הגיע למשפטו, ושקט דממה בתקשורת. מוע לא משבחים את נתניהו שלא "חיפש" תירוץ לסיים את הסגר?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.