שווה לכם להיכנס!

ענבלושה

New member
נראה לי שהוא אמר חודש וחצי

אבל כאילו רק עוד חודש וחצי הם יכנסו להקליט אותו... הוא אמר שעכשיו הם עושים חזרות ועוד חודש רק הם רק יכנסו להקליט משו כזה...

חבר`ה! סיכום!

אין לכם מושג כמה אני שמחה שנהניתם! ואיתי תמיד מלך!!! זה לא רק עכשיו! וכולכם תסכימו איתי שמגיע שאפו ענק לשתי בנות נפלאות: ירדן וצאלה שאירגנו את כל המבצע הזה ובזכותן בכלל ידענו שיש צילומים! אז בנות! הדורבנים ואנחנו אוהבים אתכן מאוד ויש לנו סיבה! תודה רבה רבה!!!

אני באמת לא עשיתי כלום...

צאלה הייתה אחראית על זה. והמון תודה לך

כתמונית

New member
רגע רגע...

קודם כל - הייי!!! מה נשמע?! וואו! שנים לא הייתי פה!! ו.. נחמד לראות שעוד יש פה אנשים (למרות שהלהקה לא ממש בפעולה בחצי שנה האחרונה..) בכל מקרה - תגידו - מתי זה יהיה בטלויזיה?! כדיי שאני אוכל באמת לראות את זה... ותגידו - זה רק התמונות או שזיגו גידל שיער??!! מממ... (כי את הזקן של אייל כבר ראיית.. לא נקרא..)

הכל טוףףף..!!במיוחד אחרי פיספוסיםם

איזה כיייףף..חחחחח.. אממ..לפי מה שהבנתי מזה שנתן לנו את הפרטים בקשר לפיספוסים ישדרו את זה ביום שישי (4.2)..!! אני כבר מתה לראות ולהקליט את זההה.. וזיגו באמת גידל שיער-יפה לו לאללההה. שלא נדבר על השפם השקסי בטירוף דל אייל....חחחחחח יווו..עוד שנייה התעלפתי שםם..במיוחד אחרי המקרה שהיפנוטיק רוק סיפרה עליו..חחח..יווו... ברוכה השווה!:)

ענבלושה

New member
אררררררר

אחחחחחחח איייללללללללל כמה שהזקן הזה מתאים לו.. הטא נראה יותר בוגררררר אררררר וזיגו.. פעם חשבתי שזיגו קצת מכוער.. מסתבר שלא.. יוווו כמה שמתאים לו השיער הארוך...

כתמונית

New member
חחח!!

אילו דיבורים! חחח!!! הזקן של אייל??!! נחמד נחמד :) קצת מבגר אותו! אבל שיהיה לו בכייף! בסוף הם כולם מתגלחים... :) (לא שזה ממש משנה...)

מאיגו

New member
אם הוא יהיה יותר מבוגר

זה בכלל יהיה מסובך... בע.אני צריכה להיות בת 21 כבר.(כאילו,ושכל העולם ישאר כמון שהוא)

למעלה