שווה לכם להיכנס!

../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

מממ... זהו נראה לי כי זה דיי חוזר על עצמו...
enjoy

אין בעד מה בובי!../images/Emo9.gif

כן הא, העיקר יודעים שיש שם חמישה גברברים מסוקסים שנקראים באופן משונה "הדורבנים" ונראה לי שגם קלטו את העניין של מי זה מי וכאלה... אז אני את שלי עשיתי, או לפחות ממש התאמצתי בשביל לעשות...
ד"א, מקווה שנרדמת נחמד אתמול בובי...אני חושבת שזה היה הרגע שקלטתי שלא כולם עוברים אוטובוסים ורכבות ואוטובוסים בדרכם חזרה הביתה...חחח! (סורי בקשר לזה...
)

ממש נהנתי../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

טוב, אני אעשה סיכום נחמד, כי מזמן לא הייתה לי פעילות שקשורה אליהם שאפשר לסכם. הנסתי שלט, ואיך שיצאתי מהבית הוא נקרע לשתי חתיכות זהות בגודלן. דווקא חבל, אהבתי את איך שיצא
אני וחברי הגענו לשם. פגשנו אנשים, זיהיתי את שניר, והיפנוטיק רוק זיהתה אותי- וחברים- אני גאה להכריז שיש לנו עוד ג'ינג'ית בפורום! יאי
נכנסנו למקומות ששמרו לנו, ואני אישית הרגשתי חשובה ומיוחסת שראיתי על הכסאות את השלטים של "הדורבנים-שמור". שמרו לנו את המקומות הכי טובים, אבל הכי בעיתיים- מצד אחד, הן בדיוק מולם, אבל מצד שני הם גם בדיוק מול המצלמות. אבל תחשבו על זה שאם היו מושיבים אותנו בגוש כיסאות השני היינו רואים רק את הצד של אייל, וגם אז המצלמה השניה הייתה מסתירה אותו. אחרי המון זמן שהושיבו את כולם בא אורי חזקיה שקרע אותי מצחוק, ואז הקליטו אותנו מוחאים כפיים 5 פעמים. אמרו לי שראו אותי איזה מאה שנה. יופי. אחר כך מחיאות כפיים ליגאל שילון, ובדיוק אז התישב לידי איש ממש משונה שהיו לו הערות מצחיקות, וגם הוא היה נחמד כי ביקשתי ממנו לזוז כיסא אחד הצידה מתי שלא ראיתי ואז הוא ראה טיפה פחות בשביל שאני לא אהיה בדיוק מול המצלמות ולא אראה כלום. איש טוב. הוריי לאיש! היו את הפספוסים, הסרטים, שימי תבורי שאפילו אני עכשיו עדיין זוכרת את השורות שלו, עוד סרטונים, ילד שזורק כדורים לסל, ואז... הם. בהתחלה הם צולמו בחדר משחקים מונפול שרק איתי יושב בצד וכועס, וזה שעשע אותי עד מאוד. ואז הם ירדו מהמדרגות...ואז חזרו, ושוב ירדו מהמדרגות. וגם מיכל החמודה הייתה
והמתיחה...אני לא ארחיב כי זה ארוך- אבל בו'נא, איתי יצא מלך. כל הכבוד לא! הוא רק מוכיח כמה אמיתי ולא ממוסחר הוא. כל כך שימח אותי לראות את זה!
גיא רון עשו לי פרצופים, ואייל קד לי מן קידה סינית משעשעת שכזאת. זה היה מצחיק. אחר כך רציתי לגשת אליהם, אבל נתקע בי מאבטח מאיים. לא נורא. ואז ראיתי את גיא, וכבר הנפתי לו יד לשלום, והוא הניף לי יד לשלום- אבל לאאא! עצר אותי המאבטח השני. אז כבר צעקתי אליו שלא משנה כי אני לא אתחיל להתווכח עם המאבטח, והוא עשה לי שלום חמוד. מאבטח טיפש. אחר כך יצאנו משם, וביציאה פתאום עבר לידי אוטו לבן, שבו קלטתי את גיא פתאום מבין שהוא הרגע עבר לידי ועשה לי שלום. ככה גם עם זיגו, וגם מיכל- רק שהיא גם עצרה ושאלה איך היה
כפרה עליה. אני וחברי חזרנו הבייתה, וסוכם שהיה כיף. היה כיף!
אחת בשם ליקי, שהייתה אחראית שם על משהו, שאלה אותי כמנהלת הפורום "איך קוראם לכם?" אז אמרתי לה "פורום הדורבנים בתפוז אנשים", אבל הם החליטו להשמיט את ה"תפוז אנשים", וזה טיפה עצבן אותי בהתחשב בעובדה שיש עוד פורומים שלהם. אבל לא נורא, העיקר שהיה איזכור. וכמובן, המון המון תודה לכל הגורמים שבכותם היינו שם

|כפייםלירדן|!../images/Emo13.gif

נחמד לקרוא סיכומים שלך! הוצאת את הטוב מהעניין! מותק את!
וכן, מאבטחים *כאן אמורות להיות מגוון קללות נחמדות...* כבר אמרתי?! מכות להם!

1Reebok

New member
פורום הייד פארק ../images/Emo31.gif

אבל לא נראה לי שמותר להם להגיד תפוז אנשים, זה פרסום. Hurray for jinjiot!!

היי היי היי!!! ../images/Emo46.gif

לא ללכלך על פורום היידפארק! יש לי אליו המון כבוד! הוא הפורום שהתחיל את קהילת המעריצים של הדורבנים, ואת מאמ"ה, ושלא נדבר על זה שכמה שיש יותר מעריצי דורבנים זה יותר טוב- לא משנה איפה הם כותבים! והם יכולים, אבל זה פרסום חינם, ובגלל זה הם לא עשו את זה. והוריי לג'ינג'ים

1Reebok

New member
חחח נו אני צחקתי ../images/Emo3.gif

אז כתחליף: הדורבנים בקיוטקאסט
ג'ינג'ים

hypnotic rock

New member
תגובה:)

תודה רבה וגם אני גאה שיש עוד ג'ינג'ית בפורום (חחח) גם אני מאוד נהנתי! הכל היה טוב ויפה,אבל את הקטע שהכי אהבתי, זה היה שאני מאיגו ויפעת חזרנו באוטו של אבא של יפעתוש וקלטנו את האוטו של איתי ואייל היה שם!(רק שניהם, חבל...)אז החלטנו לגלם תפקיד בסרט של ג'יימס בונד ופשוט לרדוף אחריהם עם האוטו עד שהגענו לרמזור שם פתחנו חלונות ודברנו (מגנוב הא?)רק אני בערך דיברתי אבל התנהגתי כמו מעריצה טיפוסית וטפשה!כזה הוא (_אייל)אמר לי "את יודעת אני יודע לדבר מגיל שנתיים" היה בא לי למות לא בגלל שדברתיי איתו פשוט התנהגתי כמו טפשה ולחוצה!זה היה כזה מגניבבבבב! רק שהיום כל היום הייתי ממש עצובה בגלל שהתנגתי כמו מטומטת ואין לי אומץ ויכולת להתנהג אל הדורבנים בכזאת קלילות כמו שאת (ירדן)וארלי מתייחסות אליהם! אבל נהנתי! והמאבטחים ממש היו קרציות היה בא לי לצרוח על אחד מהם ולהרביץ לו,אבל מה יצא לי מזה חוץ מסיפוק רגשי? חחח!

אוי, אל תרגישי רע!

בהתחלה שפגשתי אותם אחרי ההופעה השניה שלי דיי הייתי בשוק, והתנהגתי כמו מעריצה טיפוסית- אבל אז הבנתי...רגע- הם בני אדם! אומנ בני אדם שאני מאוד מעריכה- אבל בני אדם. ובדרך כלל בני אדם לא אוהבים שמדברם ומתנהגים אליהם ככה. אז תפסתי פרופורציות
שתרגעי מלפגוש את האנשים שאת מעריצה- שזאת חוויה מרגשת, אני מודה
את תהיי יותר רגועה לידם
והמ, בקשר למאבטחים- נכון, הם היו באמת מעצבנים, והם יכלו להיות יותר רגועים [כי באמת היינו קהל רגוע] אבל היי, הם רק עשו את העבודה שלהם. לא נורא.

1Reebok

New member
הם לא בני אדם!

הם דורבנים!
משום מה זה הצחיק אותי יותר ממה שזה אמור היה

ענבלושה

New member
זה לא הגיוני...

זה לא הגיוני שראית תאוטו של איתי ואייל היה שם.. כי אייל וגיא נסעו משם באוטו של אייל ואני יודעת בוודאות שזה האוטו של אייל כי חברה שלי שהיא גיסה של אח שלהם אמרה לי שזה האוטו.. מה גם שראינו את גיא נכנס לאוטו של אייל והם נוסעים... ד.א: נכון מתאים לזיגו השיער הארוךךךךךךךך?!?!??!

מאיגו

New member
מתאים לו!!!

אבל זה נכון שהוא נסע במכונית של איתי...מאה אחוז אלא אם יש לו אח תאום שנראה כמוהו ומדבר כמוהו(ובוהה בזו עם הג'קט פומה)

hypnotic rock

New member
דווקא מאוד הגיוני!

כנראה מי שספרה לך שקרה או טעתה כי אני יכולה להשבע לך שדברתי עם אייל מזיג!פחח למה אני אפילו מתווכחת!ראיתי אותו יחד עם יפעת גם ומאיגו והיינו באוטו של אבא של יפעת וראינו אותו ואת איתי! אפילו מצדי תשאלי אותו כשתראי אותו מה אני אגיד לך???! שיהיה לך יום נעים!

למעלה