שווה לכם להיכנס!

מאיגו

New member
המממהההממממממממ(המהמם?)

מתי הם מוציאים דיסק?ועוד כמה עותקים צריך כדי שיהיה אלבום זהב? _________________________________________________________________ איזה חמוד איתי!!!הוא כזה נאמן אליהם!!! זהב!!! לא ראיתי את אייל כי המצלמות הסתירו לי. זנוּת!!!

מאיגו

New member
דרך אגב...

אף אחד לא זיהה אותי!!!!!!!!!!!!!!!!! ו-יש למישהו רעיון לחתימה בשבילי?(שכוללת 806...כי זאתי לא קשורה...יכולים לחשוב בפורומים אחרים שזה פורום אהבה או משהו...)

גם את לא זיהית אותי!

אה!! חוץ מזה שחברים שלי דיי הסיחו את דעתי, אז מצטערת שלא ניסיתי לזהות...
ו-806? המ...הממ... אה! "גם אני חיכיתי 806 שנה באולפן של פיספוסים עד שהדורבנים הואילו בטובם לעלות!" "גם אני התחלתי לספור קוצים ואחרי 806 התיאשתי!" [יאא!!! אני ממש אוהבת את זה! הרגע עלה לי לראש!]

papal

New member
איזה מוזר זה בשבילי

שאני רק שומע על אירוע כזה- ועוד בכזה סדר גודל וחשיפה זה נורא מוזר לא להיות מעורב מאוד ומצד שני יש בזה גם מן הקלה וכיף- של מעין עול שירד לי מהכתפיים- כי בכל זאת לא קל לעבוד ולארגן את כל הדברים האלה!! אז תנו לי רק לתת ח"י לכל מי שהיה מעורב כאן לצאלה שלקחה רשימות , לאפרת ולנועה שמנהלות את מאמ"ה - ולכם כמובן!!! ובכל מקרה- אני מאמין שכשיהיה מפגש פורום אני יהיה ואולי אני גם יביא את חברה שלי שדרך אגב, תאמינו או לא- מכירה את המוזיקה של הדובנים יותר טוב ממני!!! (ולא לא הכרתי אותה דרך מאמ"ה- והיא לא גולשת כאן בפורום- וכרגע היא בצבא :) ו- כן אפרת- זו מי שאת חושבת ....

מאיגו

New member
זיהיתי!!!

ברור שזיהיתי!!! זיהיתי אותך,את אלון,את אורלי,את יפעת(אחרי שדברנו בטלפון),את שניר וחבריה(אחרי שהם הציגו את עצמם),את היפנוטיק רוק שהבאתי איתי מהבית,את ענבל ולא זוכרת מי עוד. תודה על החתימה:) זיהיתי אותך!!! לבשתי ג'ינס וחולצה אדומה כזו שיש מתחתיה כאילו עוד חולצה שחורה(אני מתה על חולצות עם שני שרוולים!!!) וקראתי לך מתישהו אבל כהרגלי-אני מדברת נורא חלש ואם מישהו לא שומע אותי אני מתייאשת. אני זו שהרביצה לאורלי,והורבצה ע"י אורלי.

מאיגו

New member
חחחחח

זו אני!!! אני עם ג'ינס וחולצה אדום ושחור!את ירדן!אני יודעת איך ירדן נראית!!!

1Reebok

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הבאת היפנוטיק רוק מהבית? יש לך אחת ספייר?
זיהית אותי אבל לא אמרת לי שלום. למה?

מאיגו

New member
כיייייי...

מאותה סיבה שלא אמרתי לאף אחד שלום... אין לי מושג מהי,אבל זו בטח אותה סיבה. מפגש הבא אני מבטיחה להגיד לכוווווווווולם שלום(כל מי שאני מכירה) מתי מפגש באמת?(מפגש אמיתי!כי אף אחד לא זיהה אף אחד פחות או יותר...) יש לי 2 ספייר. רק צריך להחליף לאחת את השם ולשנות אותה טיפה...ואז הן אותו דבר. יש פה מלאי של ג'ינג'ים!

מאיגו

New member
בבית של היפנוטיק רוק.

יש שם מאי,ויש שם ג'ינג'ית בלתי מזוהה(אחותה התאומה)

ענבלושה

New member
סיכום קטנטנן שלי על מה שהיה

זה התחיל בזה שאני וחברה שלי הגענו לשם ב5 כי לא חישבנו נכון תזמנים.. והשומר בכניסה היה ממש חרא.. באתי להכנס ואז הוא עושה לי: "את רוצה להסתבך איתי"? אז אמרתי לו: "לא" אז הוא אומר לי: "אז תתנהגי יפה" ואני כזה: "טווווב, אפשר בקשה להכנס" אז הוא אומר לי: לא! ואני כזה: למה? אז הוא אומר לי ככה!! כזה חצוף והקטע הוא ששנה שעברה אני וחברות שלי הברזנו מבצפר והסתובבנו בהרצליה ובאנו להכנס לשם ואז שנה ישבנו בכניסה ושגענו לו תשכל עד שבא מישו אחר ונתן לנו להכנס... אקיצר אני וחברה שלי הסתובבנו קצת ברחוב בראשי הזה וחיפשנו איזה מקום שמוכרים בו אייסקפה אבל בשום פאקינג חנות לא היה.. <מה זה אמור להביע??אפילו בגבעתיים יש אייסקפה!!>. טוב ואז הגיע השעה 6 ואני וחברה שלי ישבנו בגדר ליד השעקר הראשי ואז זקן אחד בא אלינו ושאל אותנו אם אנחנו רוצות קפה או כסא.. והתקשרתי לצאלה מלא פעמים <כאן ההזדמנות להתנצל שקרצצתי לך.. סליחה צאלה..> ואז התקרבנו לשומר המניאק הזה שוב והיה שם עוד איש אחד עם כיפה אז אמרתי לחברה שלי הוא דתי הוא בטח יהיה נחמד.. והוא באמת היה נחמד ונתן לנו לההכנס... ואז ראינו שם מלא אנשים...ופחדנו שלא יהיה לנו מקום ואז ראינו את צאלה... ואז ההמשך של הערב ידוע.. אבל אני רוצה לספר משו אחד קטן ומעצבן.. חברה שלי שכפי שכבר הזכרתי הרבה פעמים מכירה תדורבנים אומרת לי כל הערב שאני לא אגיד לידם שהיא מכירה אותם כי זה פדיחות והם יחשבו שהיא רודפת אחריהם.. וגם שהלכתי לבקש חתימה מגיא היא עמדה בצד כדי שהוא לא יראה אותה.. ואז כשחיכינו כבר לאוטובוס הביתה אז היא אומרת לי כזה: את יודעת מה? לא הייתה לי בעיה לגשת אליהם אחרי שראיתי שכולם שם דיברו איתם.. יכלתי אפילו לדבר איתם והם אולי היו מקפיצים אותנו הביתה" כמעט שחטתי אותה!! אתם קולטים?!?!?! הייתי יכולה לטפוס טרמפ עם גיא ואייל!!!!!! חייבים לעשות עוד משו כזה שנראה אותם שם....ואז אני אכריח אותה לדבר איתם.. לסיכום: היה big fun.........

יוסדוס

New member
אהלן חברים

אני שמח שנהנתם!! מצטער שלא יכלתי לבוא אבל לא היה לי עם מי..(ירושלמים איפה אתם!?) יש לכם מושג מתי התוכנית תשודר? תודה!

אני חושבת שיום שישי,

אבל אם לא יום שישי הזה אז יום שישי הבא- כי לפניהם היה שימי תבורי בקשר לפרסומת הזאת שלו עם השווארמה, והם צריכים להשאר אקטואלים, אז זה לא יהיה עוד הרבה זמן.

למעלה