שווה לכם להיכנס!

שווה לכם להיכנס!

אני גאה לפתוח כאן שרשור ראשון! כל מי שהיה בצילומים מוזמן להיכנס ולספר חוויות ומי שלא היה ומבואס מזה מוזמן לשפוך את הלב! תהנו! אוהבת נועה.

1Reebok

New member
היה מגניב למדי.

היה נחמד לראות איך מצלמים תוכנית טלוויזיה מקצועית, אורות, מצלמה.. היה פשוט נהדר. גם היה די כיף עם הדורבנים, אנשים משעשעים שכמותם, למרות שהם בקושי דיברו. הקומיקאי בהתחלה גם הוא היה משעשע. היה, בכלליות, משעשע. וכיף. ואני שמח שהייתי שם.

צ א ל ה

New member
אורי חזקיה

הוא מלך !!!!
אני מכירה אותו עוד מהתוכנית של שמוליק טיאר... והוא פשוט כל כך מצחיק!!! מתה עליו!! התוכנית הייתה ממש נחמדה, איתי יצא תותח!!!!!!!!!! ח'ברמן בטירוף! אני הייתי מתחרפנת פי מליון יותר ! יאללה, לקנות דיסקים כדי שהם באמת יגיעו לאלבום זהב... למרות שד"א, אני כבר הייתי ב5 חנויות בחודש האחרון בנסיון לקנות ת'דיסק, כי שלי כבר קופץ... ולאף אחד אין...

ענבלושה

New member
נבלות כל החנויות האלה..חחח

אבל זה ממש מוזר כי כשהוא דיבר מול הקהל בלי המצלמה הוא באמת היה מצחיק.. אבל בתוכנית עצמה הו היה קצת דפוק....

צ א ל ה

New member
כן, באמת נבלות...

ואמ... אורי מאוד מצחיק... אבל שיש לו שניות לתת פאנצ' וזהו, אז זה יוצא פחות מצחיק.. הוא אמר בעצמו...

אני אנסה

למצוא חנות שיש בה את קובי ולהשיג לך. ואיתי תמיד תותח זו הסיבה שאני אוהבת אותו כל כך!

ענבלושה

New member
../images/Emo99.gif

ביב כל כך כיף.. ולמרות שלא הכרתי אף אחד מכם... ואוו היה ממש כיף.. איזה חרא זה היה בסוף אבל שהיינו כ"כ קרובים אליהם ולא נתנו לנו לעלות לבמה והם הלכו ממקום אחר.... ציטוט: "איתי: אז אבא שלי יקנה את כל הדיסקים" האיש הזה שאני לא זוכרת איך קוראים לו: "מה אבא שלך יכול לקנות את כל הדיסקים"? איתי: "לא" חח איך נקרעתייייייי עוד ציטוט: "הפלה זה לא דבר טוב"... יווווווווו איך שאני מתה על אייל!!! איך מתאים לו הזקן הזה. עושה אותו יותר בוגררר רק חבל שהצלם המטומטם נתקע דווקא מולינו... כאילו.. דווקא בקטע עם הדורבנים הכי מתאים שהוא יסתיר לפורום הדורבנים.. נבלותת.. חח אבל היה כיף.. והדודבן שבקצפת...: גיא מחבב אותי מאודדדדד איזה כיף ליייי חחחחח

נזכרתי במשהו

מי שהיה בהופעה ב-19.8.04 (אני לא אשכח את התאריך בחיים! הופעה ראשונה שלי!) איתי סיפר שמתחו אותם באותו יום בפספוסים ושהם "נורא כועסים" על גיל... סגירת מעגל.

מאיגו

New member
אני זוכרת

גם אמרתי למלא אנשים(טוב נו...רק למאי-היפנוטיק רוק) שזה בטח יהיה זה אם המתיחה הזו עוד לא הופיעה.

את זוכרת אולי

איזו חולצה לבשת לשם כי פשוט צילמתי המון אז ומופיעים לי אנשים בתמונות אז אולי ככה אני אדע מי זאת מאיגו.

1Reebok

New member
לבשתי סווצ'רט כזה

עם חולצת מאמ"ה שחורה, שיש עליה את הסמל של הדורבנים בכחול, ויש לי כזה Peace נחמד, ופאוץ' על הכתף, וגם.. אהמ.. יד שמאלית..

למעלה