שוב פעם?

DEATHRUCTION

New member
שוב פעם?

כל מקום דוחפים את המטאל הזה? מה הקשר של מטאל טייל דאון לפה?

Superdror

New member
שששש מטאל טין

דאון זה דבר מאוד מאוד חשוב אתה צריך לתת למטאליסטים קשוחים להתבטא פה, אתה לא יכול למנוע ממני מלהתבטא :< ד"א, היום קניתי גרזן חדש.... והוא נורא נורווגי.

Papito

New member
דרור צודק!!!!

למה שיסגרו לנו את הפה? גם למטאליסטים המאגניבים והקשוחים שיש כאן הם צריכים להתבטא וללכת למטאל טיל דאון כי זה המקום הקשוח ביותר בישראל!!! ואנחנו המטאליסטים המאאאגניבים צריכים לדעת על זה אז שלא יסגרו לנו ת´פה כי אנחנו נורא קשוחים ומאאגניבים ואז אנחנו נרצח ונשרוף כל מי שמתנגד לנו ונצלוב אותו אגב, הכנסייה שליד הבית שלי? שרפתי אותה קשוח לא?

Superdror

New member
אני נראה לך ציני ? אני התחלתי גם

לעבוד על גידול קרניים בראשי! אני אהיה שור מטאליסטי זועם.

Papito

New member
יופי דרור!!!

כל הכבוד אתה בדרך הנכונה לאחווה המטאליסטית הקשוחה!! בקיץ כולנו ניסע לנורבגינ להקריב קורבנות!!

Hamall

New member
מה אתה מדבר שטויות?

וואי אתה כזה בצל אידיוט... מה זה מפריע לך?

Hamall

New member
חחח אני מבין אותך...

גם אני עשיתי הפסקה קטנה. הספקתי די הרבה יחסית לשעה וחצי.

טאלנה

New member
אולי די כבר?

גלעד, השירשור הזה לגמרי מיותר... לא הבנתי בדיוק את המטרה שלך... אתה אומר שמטאל לא שייך לפה? או שמדכאים את המטאל פה? תסביר את עצמך... ותפסיקו עם הציניות הזאת, זה מעצבן, אתם לא מצליחים לחקות פה אף אחד, זה מגעיל, ותסלחו לי, אבל מטאליסטים, או איך שאנשים קוראים לעצמם, זה העניין שלהם, ולא של אף אחד אחר, ואני לא חושבת שצריך לצחוק על אף אחד.. זה פשוט לא יפה... וגם כל ההודעות האלו הופכות את הפורום למקום מגעיל, וזה חבל, כי הוא סוף סוף קם על הרגליים.. שווה לכם להרוס אותו שוב?

למעלה