שוב פעם?

Andra

New member
סתם...../images/Emo185.gif

רציתי לעשות התאמה בין הייד פארק לתפוז.. וגם נמאס לי מהקודם :)

Superdror

New member
זה בדם שלו הוא לא יכול שלא לפתוח

כאלו שרשורים, הוא יכול להגיב פה בכל שרשור מטאל ופתאום זה מתחיל להמאס עליו.............. ושנית, הוא פתח אותו כדי שיהיה לי שירשור לדבר בו על הסופר-מטאל הקשוח שלי.

Dying World

New member
וואי אלון

לא תפסתי ממך כזה אידיוט... באמת שלא ידעתי על הטמטום שלך! ודרור, אותך אני לא מכיר, אבל האמת שגם ממך תפסתי כבנאדם אינטיליגנט. אז למה להרוס?!

Superdror

New member
אז ככה:

א. אתה מכיר אותי טוב יותר משאתה חושב. ב. אני אינטלגנט, פשוט בפורום הזה עד שלא נעשה מכל שיחה שכוללת את המילה "מטאל" בתוכה בדיחה או צחוק או מופע ציניות, זה לא יגמר. בכל הודעה הכי פשוטה אנשים חייבים לדחוף איזה "כמו שהבלע בלע הנורווגי אמר" וכולה...... ג. רציתי לכתוב משהו אבל אני אשמור אותו לעצמי.

Dying World

New member
אני מבקש להביע

את התנצלותי על ההערה שאמרתי לגביי אלון.. אחריי שיחה פרטית איתו הוא הבהיר שהוא לא הבין בדיוק את כוונתו של גלעד ולכן אני לוקח את מה שאמרתי בחזרה. דרור: א. אווו... מתח! ב. למה המסע צלב הזה נגד מטאל?! מה הבעיה?! (ולא, הכוונה לא ל"מסע צלב" במשמעות המטאליסטית הקשוחה שלו, אלא כביטוי בלבד) ג. איך שבא לך.. תזכור שמותר לך להגיד כל מה שבא לך, כי למקרה שחברינו יוסף שכח זוהי מדינה דמוקרטית.

Superdror

New member
אז ככה...

א. שמי בישראל הוא דרור... מכיר דנה ? אלה ?מיכל ? תחשוב טוב. ב. אין לי שום מסע צלב, המסע היחידי שאני יכול לספר לך עליו זה המסע שצריך לקחת מפה את המטאל לפורום מטאל..... זה המסע היחידי שצריך להעשות פה. ג. זה לא היה כזה חשוב ד. אתה אחלה מתופף, אני מחזיק ממך. ה. תגיד לי אם אתה כבר יודע מי אני.

DEATHRUCTION

New member
החלטי גם לצאת למסע...

הוצאת הטמטום מהפורום- אתם עושים לב"ש שם רע

Superdror

New member
גלעד, עם כל הכבוד אתה הבן אדם

האחרון שיכול לבוא ולתת לי הרצאה על טמטום בפורום. אתה היית בן אדם שהציף את הפורום בשטויות, במטאל ושאר פירות שלא קשורים. אני חושב שאתה צריך לשקול טוב טוב את מילותיך אלו שכרגע כתבת. ובכלל, אתם תמיד טענתם שאתם רוצים פורום שמדברים בו על מה שרוצים, אז הנה קיבלתם. ולא, אתם גם טענתם שזה לא פורום שידברו בו על עניינים הקשורים לבאר שבע כעיר וכי לא מעניין אתכם הפיתוח של העיר או כל מיני שטויות של מבנים בעיר אז בכלל עדיף שלא תגיב ולא תתלונן.

DEATHRUCTION

New member
זה ל הייתה טענתי!

טענתי היחידה היא שאתם לא יכולים לקטול את המטאל רק בגלל שהוא מטאל! אם אתם מחליטים להוצאי דברים לא קשורים תוצאו הכל ולא רק את המטל

Superdror

New member
אז ככה....

לקטול את המטאל כי הוא מטאל ברור שאני יכול אבל בו נעזוב את זה . שנית, אני מוציא דווקא את המטאל מהקשרו כי זה פשוט יצא לי מכל החורים שכל שרשור שדיברו בו על אוטובוסים נגמר בגרזן הנורווגי שמשמש לשבירת חלונות האוטובוס במקרה חירום. פשוט נמאס, אתה יודע מה זה נמאס? נמאס זה ממש כאילו שנמאס. הייתה תקופה של כמה ימים ממש טובים שאפילו לא נכנסתי לפה, זה ממש הגעיל אותי. אם זה ימשיך ככה...אני אתחיל לדחוף לכם לכל שרשור רלוונטי מאוד כמה דברים מאוד לא רלוונטיים מתחום העניין שלי בחיים, או שאני פשוט אשתדל לעשות צחוק מכל פרט מטאליסטים שיכתב פה.

Superdror

New member
האמת היא שאני מאוד רציני

אולי תסביר לי איפה עשיתי ממך צחוק?

DEATHRUCTION

New member
אתה יורד כל הזמן על המטאליסטים

ואני ממש ממש לא רוצח חתלים או הולך עם גרזנים ברחוב לא שורף כנסיות.... המולדת שלי היא לא נרווגיה (אלא גרמניה- נחשב?) ואני גם לא סוגד לשטן! אז מה הבעיות שלך?

Superdror

New member
אמרתי שיש לי בעיות ?

צחקתי עליך ישירות ? צחקתי על המולדת שלך? העברתי ביקורת על כך שכל הודעה שנייה פה דוחפים לתוכה את המטאל המחורבן.... ואני מסתלבט על זה וצוחק על זה מה לקחת אישית? פניתי אליך אישית? ואם אתה מתעקש לקבל את זה אישית...

Superdror

New member
אני פניתי לאנשים שעושים מאמצים

לדחוף לכל שרשור פה איזה בדיחת מטאל או משהו כזה.

Hamall

New member
טוב אז לפי הכמות של ההודעות

שרשמת פה... אני מבין שאתה הולך להכשל במבחן בהיסטוריה נכון?

DEATHRUCTION

New member
דווקא לא............

זה פאקינג על הנאצים ידעתי חלק עו לפני שהיא התחילה ללמד ועוד חלק בזמן השיעור ועוד חלק בסיכומים שעשיתי ועוד אני לומ במקביל.... ואני לא לומד בע"פ כמו הרוב יש לי פה 4 דפי סיכומים כמעט עם כל החומר

למעלה