שוב פעם?

Hamall

New member
אני אישית חושב שזה קל גם...

מה שקראתי עד עכשיו פעם אחת אני זוכר... עכשיו אני צריך לסכם את השיעורים שהיו וללמוד. בהצלחה לך ולמי שעושה את המבחן.

DEATHRUCTION

New member
2 הבהרות!

1) לא פתחתי את השירשור כי אני צריך להשאר בביתי ללמוד.... המסיבה הזאת ממש לא מושכת אותי וגם אני אוהב פיזיקה@ 2) אני מבקש! לא כל המטאליסטים הם כמו שציינתם- אם אתם לא רוצים לפתח ריב אז תפסיקו להכליל

crovee

New member
די כברררררר!!!

אוף, נמאסתם! די עם זה! אלון ודרור די עם הציניות עודד (אם זהו שמך, אם לא סלח לי) תפסיק לדחוף לכל מקום שלא קשור את המטאל שלך כי זה לא עושה אותך קשוח. אם נשוטט טיפה בין דפי הפורומים השונים פה בתפוז (ע"ע רוק ומטאל) כולנו נגלה מה באמת חושבים עליך. די, זה לא יעזור לך. תפסיקו! עד שפתאום נהיה באמת מעניין פה שוב אתם עושים דברים כאלה?

AMORPHIOS

New member
גלעד. הפעם זה נמאס אפילו עליי.

שמע, אתה בפורום מטאליקה ובפורום מטאל. יש לך מספיק מקומות לדבר על זה אז אם לא תדבר על מטאל כאן אף אחד לא ייפגע. אני לא יוצא נגדך אך זה כל הזמן חוזר על עצמו. דבר שממאיס את זה עליי. וזה לא שיש לי משהו נגדך, אתה פשוט הגזמת כאן.

DEATHRUCTION

New member
אתה נכנס פה שם שונה בשביל להפיל

את האשמה עליי שבכלל אתה אשם..... וככה לצאת זכאי אה?

twigy

New member
גם אני רוצה להגיד שהשרשור מטומטם

וככה אני אמשיך אותו עוד ועוד ועוד כולם מבינים שהשירשור הזה מטימטום אבל משום מה הוא הפך להיות הארוך ביותר בדף הזה קטעים איתכם.

Meselfoh

New member
מדברים על מטאל וטמטום.

שאני לא אגיב? השרשור הכי ארוך בדף זה בגלל שיקירינו גלעד עשה איזה עשר הודעות כאן. לא צריך לדחוף מטאל לכל דבר, אבל כשמדובר בהתארגנות לגבי נסיעה לאיזשהיא הופעה, זה משהו אחר. זה נוח להיעזר בפורום הזה בשביל זה. יהיו הודועות של מטאל רק בשרשורים כאלה ומי שלא מעוניין לא צריך להגיב.

למעלה