שוב פעם יש לי בחילה

שוב פעם יש לי בחילה

בחור ללא גבולות, מוסר, או כל עכבה אחרת.
אני ואפסי עוד.
ברור שהנהג לא היה צריך להקליט אותו, אבל מכאן ועד הגשת תביעת פיצויים ? התפוח נופל קרוב לעץ, מאד אוהב כסף ומתנות ואת החיים הטובים.
בי
הוא מעורר בחילה.

shayCn

New member
אחרת ממה הוא יתפרנס?

והכל עניין של זמן עד שהוא יעלה באמת על העצבים של מישהו מהשמאל,
ויקבל זימונים לבתי משפט כל שני וחמישי. הרי עם שלל הפוסטים שלו אפשר להגיש הרבה תביעות דיבה ופיצויים

הוא ילד מפגר, מה לעשות..

אבל אין ספק שהנהג מעל באמון שקיבל ועל כך מגיע לו עונש,
בלי קשר ליאיר..

shayCn

New member
זכותו של הנהג לסרב לשתף פעולה בזנות

וזכותו של הנהג להקליט ברכב שהוא משתמש בו באופן קבוע ואחראי עליו, ואף לצלם ולתעד.
זה לא נהג פרטי, זה נהג שעולה לנו כסף ואף אחד לא אמר לו שהתפקיד שלו יחייב להסיע זונות ולנסוע למועדוני חשפנות.
אולי המפגר פותח בתביעה שתעלה לו ביוקר..
הוא הוקלט כשהוא מודה בביקור אצל זונות. יש לו מזל שהמשטרה לא עוצרת אותו עד עכשיו בגלל הטיפשות שלו.

לא מסכימה איתך לגבי זכותו של הנהג

הנהג הוא בתפקיד "משרת אמון" ומכאן פיו אמור להיות סגור לחלוטין.
בין אם המעסיק שלו מנהל פרשיית אהבים עם אישה אחרת כשהוא נשוי, או מבלה בקזינו או כל פעילות אחרת שאינה בקוד המוסרי של החברה (או מרביתה).

לא שאני חושבת שבחור בן 27 צריך שיהיה לו נהג אישי שממומן על ידי המדינה (אני ואתה) או מאבטחים וכל השאר.
אבל מרגע שזה תפקידם פיהם צריך להיות סגור.

כך שהנהג לא היה בסדר.
אבל -זה הכול.
מכאן ולתבוע פיצויים ,כאשר אין בדל של לקיחת אחריות מצידו של הבחור על התנהגותו, ולהיפך אפילו. כאשר גם אביו מוציא הודעה (מעליבה בלשון המעטה) לתקשורת (זה לא החינוך שלנו, ילדנו הקט והנבון תמיד כיבד נשים וכו) וכאשר אותו בן לא מפסיק לרדת מהכותרות בכל שני וחמישי.
עדיף לו (מהבושה לפחות) שישתוק.

מסכימה

אני לא יודעת אם הוא יזכה בתביעה,
סביר להניח שיגיעו לאיזושהי פשרה,
אבל החשיפה הזאת שוב פעם של כל הקלטת ועל כל המשתמע ממנה, לא תעשה לו טוב בלשון המעטה במיוחד כשהאנשים כבר מחוממים עליו נורא בגלל כל הפליטות פה שלו בין אם הן בכוונה ובין אם הן נובעות מטמטום גרידא.

supermaח1234

New member
את צודקת. זוהי משרת אמון.

אבל גם כשאדם משרת במשרת אמון, הוא חייב להציב גבולות לאמון.
במקרה הזה, בעל השררה חרג מגבולות האמון שהנהג הציב לעצמו.

לצערי זה לא יתפוס משפטית אלא אם יגיש תביעת נגד

על כי נגרם לו נזק נפשי כששמע את השיחה של הנערים הנוגדת את ערכיו ופגעה בו בנוגע לנשים ולנערות הליווי... זה קו ההגנה שאני הייתי הולכת עליו.

shayCn

New member
את טועה בהגדרת החשיבות של הנהג

"משרת אמון" היא תקן במכרזים על תפקידים במשרות ציבוריות ותפקיד נהג לא צריך לעמוד בתקן הזה.
חוץ מזה, אני ממש לא מסכים איתך. אנחנו לא חיים במשטר מלוכני של סתימת פיות וציות עיוור.
אם מישהו חשוף לדבר עבירה, יש לו את כל הזכות שבעולם לדווח על כך. זה לא משנה אם זה בעבודה, או בכל מסגרת אחרת. וזה לא משנה אם הוא נהג,עוזרת בית או עוזרו האישי.
הוא הקליט אותו במסגרת עבודתו בתוך הרכב בו הוא נותן שרות. לטעמי, גם מענייני ביטחון שלא ישדדו אותו, כדאי לו להקליט בתוך הרכב ויש כאלו שגם משתמשים במצלמות נהג. אני ממש לא רואה איך ליאיר נתניהו יש קייס לתביעה מולו.

שיכנס הילד לכלא, הוא לא מעניין..

זו לא היתממות שזכותו של הנהג לפרסם הכל?
גם נהגו של ראש השב"כ למשל? אבל הוא פירסם את משפחת נתניהו אז זה מותר כמובן...
אגב, לבקר אצל זונה זה חוקי לגמרי.. לפחות היה אז.

shayCn

New member
תחליט. הוא ילד או בוגר? הוא נהג של בן ראש הממשלה

או נהג של ראש המוסד? איפה הפרופורציות?
בימים אלו שאנחנו מגלים שביטחון המדינה המגולם ברכש של מיליארדי שקלים מסתובב בין אנשים מהמעלה הראשונה שמועלים בו ועושים דיבידנדים פרטיים לעצמם והם המקורבים לראש הממשלה וזה הרי התגלה ממש במקרה כשהמשטרה חקרה בכלל מקרה אחר..
זה ממש לא הזמן הנכון לסתום פיות או להשתיק.

הילד הוא יאיר

הנהג זו משרת אמון כל דבר..
היום הוא מקליט את הבן מחר את האב.. זה לא לסתום פיות

shayCn

New member
וגם אז ביקור אצל זונה היה שידול לזנות

רק שאז המשטרה לא ממש אכפה את החוק ואחרי החקיקה של שקד, החוק הוסדר ויכולים לפתוח לו תיק.
אגב, גם בדיווח על עבירות בחו"ל המשטרה יכולה להתערב ולכן גם חבר כנסת חזן יכול לשבת בכלא בגלל סמים(קוקאין בבולגריה לא חוקי) אם המשטרה רוצה או אם מישהו מהשמאל ירים את הכפפה.

מי אמר לך

שביקר אצל זונה זה שידול? ואם כן, השידול הוא שלה ולא שלו
אז תכניס את חזן לכלא... לפני זה תכניס את אחמד טיבי לכלא ואת כל הבוגדים איתו

shayCn

New member
לא רק ביקור אצל זונה זה שידול

הוא מוקלט שהיו לו כוונות לסרסר בלי לוי לחברים שלו כשיצאה איתו באותה תקופה.
שוטרים שלא עושים איפה ואיפה היו כבר מכניסים אותו לניידת.

התכוון לסרסר?

ממש לקחת זונות ולהרוויח עליהן כסף?
לא זכור לי דבר כזה, אבל בטח יש לך הקלטה של זה..

shayCn

New member
כן, יש הקלטה של זה

תחפש בגוגל - תמצא. לפני שבוע היתה כתבה בוואלה עם ההקלטה המדוברת.
מההקלטה אפשר ללמוד הרבה על יאיר נתניהו. הוא היה במינוס וניסה 'לסדר' לאחד החברים שהיו איתו ברכב את לי לוי תמורת תשלום. הם אפילו נשמעים מדברים על הסכומים של זונות שהם שכבו איתן או ניסו. יש אליבי,כוונה,אמצעי ומה שאתה רוצה.
איך אתה לא מודע לזה? הרי זה דובר בתקשורת בתקופה שזה התפרסם וגם לאחרונה, אפילו בתכנית 'אנשים' ובתכנית של אופירה וברקו.
גם אם בסוף יתברר שזה לא קרה, שווה למשטרת ישראל לחקור את העניין כמו שהיא מצליחה למצוא ולחקור אישים חשובים אחרים וראש הממשלה בפרט כמה וכמה חקירות.

Ron W

New member
הנהג הקריב את עצמו עבור חשיפת המוסר במשפחת נתניהו

האזרחים חייבים לו את האומץ ולפצות במקרה וכרישי העו״ד
של המאפיה בשלטון ינגסו אותו על אומץ ליבו
הקלטה היא האמת המוחלטת אין בה מעבר לאתיקה
אך בהינתן שההתנהלות מהתבטאות יאיר חמורה הרבה יותר
וכוללת את מוסר המדינה המאזניים יטו לטובתו.

למעלה