שוב פיספסתי???

iris2210

New member
תודה רבה ../images/Emo51.gif

אני מאוד מצטערת בשבילך. בקשר להזרעה שלי היה נוררררא וכאב מאוד. עשתה לי רופאה שאני לא מכירה אותה. כל הרופאים אומרים להיות משוחררת אבל איך אני יכולה לשחרר. זה כל כך כואב הטיפול הזה. אתמול לא היה נורא כל כך.
היום גם איכות הזרע לא היתה טובה כל כך. נקווה שאתמול זה עבד. מחזיקה לך אצבעות ולכולנו.
אני לא מרגישה כל כך טוב אחרי ההזרעה. יש לי קצת כאבים. האם זה נורמלי לחוש כאבים?

מרב.

New member
זה יכול להיות, איריס,

ראשית, זו הרגשה קצת מוזרה שמשהו "מגרד" אותך מבפנים. אלו יכולים להיות כאבי הביוץ, ויכול להיות גם שאת רגישה לנוזל ההשבחה של הזרע, אם עשיתם כזו. גם הכוריגון גורם לפעמים לתחושות לא נעימות באיזור. אם זה לא עובר תוך יום-יומיים, תתיעצי עם הרופא. ונתחיל איתך את הספירה לאחור אל ההריון... בהצלחה רבה, מרב

iris2210

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif

הכאבים נובעים בטח מההזרעה שעברתי אתמול וגם היום. וביום שלישי האחרון קיבלתי זריקת כוריגון. זה בטח יעבור לי תוך כמה ימים כי ככה היה פעם קודמת. תודה רבה על העידוד.

נוג

New member
אוףףףף ../images/Emo46.gif

סוכריונת, כמה זה מכעיס וגוף שלנו לפעמים אף פעם לא ממש עושה מה שאנחנו מצפים ממנו. עצוב לי בשבילך, ההמלצה לפעם הבאה היא עולי לעשות מעקב יום יומי, אני יודעת כמה זה מתסכל. שיהיה בהצלחה ובלי פיספוסים נוג

רומי^^

New member
לקקן מתוק שלי ../images/Emo67.gif

אוווווווווווווף. פתאום ראיתי. אז מה, הגוף שלך עושה לך חיים לגמרי לא משעממים, אה??? UPS&DOWMS כאלה - צר לי.
יפתי - מאחלת לך רק UP ו- UP ו- UP עד לשמיים.......... קבלי חיבוקים גדולים גדולים. אוהבת. (הזמנה: אני ורומי 007 מארגנות לובי לכניסה להריון בחודש דצמבר... ההרשמה בעיצומה...מספר המקומות מוגבל....
)

iris2210

New member
אני מצטרפת ללובי ../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אני מקווה שכולנו בקרוב נעבור בקרוב לצד השני.

רומיקה, תרשמי אותי??? בבקשה???

דצמבר "מה זה" מתאים לי
האמת - גם ינואר, פברואר, מרץ הולכים. ואם יבטיחו לי את אפריל או מאי אני לא אתווכח. כנ"ל לגבי יוני-יולי. והאמת? בינינו? אוגוסט-ספטמבר נשמעים לי תקופה מצוינת להיכנס להריון.

לימי *

New member
זה לא אומר! לפעמים לא מרגישים והכל

בסדר. שיהיה לך המון בהצלחה !

יובל@

New member
אויש סוכריה אני כל כך מצטערת

למה הביוץ הזה הקדים לך, למה????? בתחילת השבוע כשוחחנו בצ´אט ואמרת לי שכנראה נוזרע באותו יום, שמחתי לשמוע זאת והיתה לי הרגשה ששתינו נצליח הפעם. אני קוראת שהביוץ שלך הקדים וכל כך עצוב לי, אני ממש בוכה בגללך עכשיו(דמעות אמיתיות!). דימיינתי לעצמי ששתינו נודיע ביחד את ההודעה המשמחת עוד שבועיים. למה השארת אותי לבד?! האמת שגם קצת הצלחת להפחיד אותי בענין הביוץ המוקדם. אולי גם לי זה קורה? בדיקת הדם האחרונה שלי היתה אתמול ואפילו לא ביררתי מה הערכים! אתמול בערב קיבלתי כוריגון ועכשיו אני מרגישה כאבים בשחלות. יכול להיות שאני מבייצת עכשיו? שולחת לך חיבוק ענק ובקשה קטנה לי אליך, למרות העצב הגדול שלך אני מבקשת שמחר בבוקר בסביבות השעה 9:00 - תחזיקי לי אצבעות! יובל

יובלי, החזקתי

מקווה שעבר ועבר טוב. אז עוד שבועיים תצטרכי להודיע לבד את ההודעה המשמחת שלך... מסכנונת
לא נורא, חודש אח"כ (לפי ההרשמה של רומי^^) אני אקח ממך טיפים איך להימנע מבחילות בוקר...

TWEETY =^.^=

New member
אופפפפפפ../images/Emo7.gif

פעם לשרשרת כזו הייתי צריכה מינימום 2-3
/ות עם הפסקת
באמצע. הפעם מרוב שלא הבנתי אם לשמוח או לבכות נשארתי עד הסוף (שיא עולמי). סוכריונת, לא נשארו לי מילים לניחום
,,,הבנות שהגיבו לפני אמרו כבר הכל, דבר אחד אני יכולה לומר ,,,,למדתי הרבה מהמקרה שלך, כי לא ידעתי שהביוץ יכול להיות כזה חמקן, אצלי עד היום בדקו בין יומיים לארבעה ימיים לפני ההזרעה, כך שאני מאוד מקווה שהגוף שלי לא דפק את הביוץ של החיים שלו לפני.
מי יודע .??אולי כן חודש הבא סוכריונת אני וכל בנות הפורום נערוב לביצית שלך בכניסה ונראה לה מאופו משתין הדג

זקוקה לעצה

עוד פעם אניץ מצטערת שמבלבלת לכן את המוח, אבל ממש קשה לי עם זה שפיספסנו עוד חודש. חמותי הציעה לממן לנו טיפול פרטי, אבל זה לא מה שאני רוצה, ואני גם לא חושבת שזה מה שאני צריכה. אני ממש סומכת על בוצ´ן. היא שאלה אותי אם אני רוצה לעבור ל-IVF. זו לא שאלה של רצון, זו אמורה להיות שאלה של הגיון. אין הגיון רפואי למעבר ל-IVF לפני שניסינו כל מה שאפשר לפני כן. אני לא פוחדת מ-IVF, אני אפילו די בטוחה שבשלב כלשהו נגיע לזה - השאלה היא רק מתי ולא אם. הבעיה העיקרית אצלנו היא הזרע (לפי מה שידוע בינתיים) - בבדיקה אחת היו 4% תקינים מורפולוגית ובבדיקה שניה 8%. סביר להניח שזה איפושהו באמצע - בסביבות ה-6%, נכון? הבעיה השניה שלנו היא הביוץ שלי - אני מבייצת, אבל לא מספיק "טוב". עם 100מ"ג איקקלומין היה ביוץ מצוין 3 חודשים, ובחודש האחרון - פחות ממצוין, הזקיק פשוט לא רצה לגדול ולא הגעתי לגודל הרגיל שבו אני מבייצת או לרמות ההורמונליות שבד"כ אני מגיעה אליהן. רציתי לדעת אם מישהי מכירה מקרים כמו שלנו שהצליחו בהזרעות? מה אתן חושבות כדאי לי לעשות בהמשך? אני ממש זקוקה לרעיונות שלכן.

יעל@

New member
סוכריה

סוכריה, אפשר גם לנסות פרוטוקולים אחרים של זריקות והזרעות. ואם זה לא ילך לעבור ל IVF . אני מאמינה שאם לא היה סיכויי הורפא שלך לא היה מעביר אותך את כל התהליך. אולי מה שכדאי גם לשאול אותו הפעם זה לגבי דיכוי. ואם זה לא ילך אז אין מנוס מלעבור הלאה. אבל שווה קודם לנסות את כל האפשרויות. פרט לכך גם קופות החולים לא מאשרות IVF בלי שלא עברת את השלבים השונים. וזאת בהנחה שהבעיה היא אינה חמורה מאוד ואינה דורשת מעבר ישירות ל - IVF יעל

למעלה