שוב פיספסתי???

עמית@

New member
נכון שאין ערובה

אבל אני מקווה שאפשר יהיה לגבש תכנית פעולה שתקטין את הסיכויים לכך
בקשר לשאלון שלך- לא הצעת אותו פעם? אני זוכרת שנתתי לך שם וכתובת ומעולם לא קיבלתי שום שאלון.. אני בכל מקרה תמיד שמחה לקרוא ולענות ולכתוב כך שאת מוזמנת לכלול אותי (או לא- ואז אני אהיה קבוצת הביקורת
) עמית

בטח שאת בפנים!

לא היתה בכלל שאלה. לקח לי זמן לארגן את השאלונים, אני אשלח אותם לצילום ביום ראשון ואז אוכל לשלוח לכל המעוניינת. דיברתי עם חמותי לגבי הקבוצה, היא ממש שמחה. אבל היא אמרה שכדי שהקבוצה תהיה אפקטיבית היא צריכה את השאלונים קודם, כדי לקרוא אותם ולעשות כמה ניתוחים סטטיסטיים לראות אילו מוטיבים פסיכולוגיים מופיעים הכי הרבה ועל מה כדאי לתת את הדגש. אני אפתח הודעה ביום ראשון עם פירוט.

מרב.

New member
הי סוכריונת,

זה כל כך מתסכל שאין מילים בכלל, אני מרגישה את התסכול, הרגשת הפספוס והעצבים
בכל מילה שאת כותבת. אין לי נחמה לחודש הזה, אבל לחודש הבא, מעבר למעקב צמוד יותר, אני חושבת שאולי כדאי לשלב דיכוי, תבדקי את זה. שולחת חיבוק גדול, אני יודעת שלא ינחם, אבל תוכלי לנופף אגרופים ולחבוט בי על מנת להוציא חלק מהעצבים
מרב

תודה, מרבי.

לך אני בחיים לא אחבוט!! אם כבר, אז יש לי מועמדים טובים יותר שישמשו לי כשק איגרוף...
אני לא יודעת מה יהיה בחודש הבא, אני רק נורא מקווה שיהיה טוב. רואים שהתאוששתי קצת?

יומי

New member
אולי כדאי לנסות דיכוי בשלב ראשון

בפעם הבאה. לכן המליצו לי על IVF כי זה חלק מהתהליך. אולי כדאי להתייעץ על אפשרות של דיכוי עם הרופא לקראת הפעם הבאה? מחזיקה לך אצבעות

יומי

New member
לצערי, אני לא זוכרת, אבל נדמה לי

שהדיכוי התחיל אצלי יום אחרי שהתחיל המחזור (ולשאלתי - במבוכה רבה - את הרופא, המחזור מתחיל כשיש דם אדום והרבה, ולא כשרק מתחילים הכתמים החומים, כן, גם שאלה כזו נאלצתי לשאול, לא נעים...). בכל אופן, יש דרכים לטפל גם בבעיה כמו זו שתיארת, אני לא יודעת אם דווקא הדרך שאני תיארתי, אבל יש דרכים לעזור לטבע לעשות את שלו. אל תרימי ידיים.

נועם@בת

New member
אל תחכי ליום יומיים לפני

תקבעי תור לתחילת השבוע הבא, כי פרוטוקל דיכוי יכול להתחיל ביום ה 21 למחזור. אפשר ביום ה21, אפשר היום השני-שלישי. ואם הולכים על דיכוי בסטרוטייד, שהוא יקר מאוד- זה בשלב שבו הזקיקים מגיעים לגודל 12-13 מ"מ. בכל מקרה, תבקשי מהרופא תשובות קונקרטיות. פספוס אחד זה מקרה. שנים זה כבר דפוס. אין שום סיבה לעבור לIVF, אבל בהחלט סיבה לשנות את הטיפול כדי להגיע לתוצאות.
אוהב נועם

אולה *

New member
לא, מתוקה.

יש כמה גישות. אני התחלתי דיכוי (גם הסנפות, וגם זריקה) ביום השני של המחזור. יש גישה, לפיה מתחילים ביום 21 של המחזור.

אולה *

New member
עמיתו´ש, הי!

מזמן לא קישקשנו
אז אני מבינה שאת בדרך להיסטרוסקופיה. אצל מי תעשי אותה? בהרדמה?

עמית@

New member
היי אולתי ../images/Emo13.gif

אני עושה אותה במחלקה (אצל מי שיהיה תורן באותה עת
) וזה כנראה יהיה בהרדמה משום שרוצים לקחת גם דגימה *נאנחת אנחת הקלה* אם כי אני קצת מצטערת- רציתי לראות את הרחם שלי מבפנים
ואני גם מגיבה מאוד רע להרדמה. מה שלומך?

אולה *

New member
בסדר!

בוחרת לאיזה מחזמר ללכת בלונדון - אנחנו ניסע בסילבסטר (אם שום דבר לא יפריע
)

איזה יופי, סילבסטר בלונדון!!!

שם אפשר להתנשק בחצות כמו שצריך
מקווה שיצליח לכם (עצם הנסיעה, לא רק...), ותבלו שם נהדר.

עמית@

New member
יואו איזה כיף!!

נקווה שירד שלג, ותלכי עם פיטר מכורבלת ברחובות המושלגים. שום דבר לא יעיז להפריע לכם, אני אישית אדאג לכך!

iris2210

New member
בהצלחה סוכריה../images/Emo13.gif../images/Emo50.gif../images/Emo50.gif

מחזיקה לך אצבעות ושהכל יעבור בשלום ושתהיה לך מחר הזרעה ובסוף החודש יהיה הריון. בהצצצצצלחה!

למעלה