שוב פיספסתי???

yaelhul

New member
יפה יפה, למה לא לבזבז דמעות אם אפשר

?????????????? סוכריונת, אולי נקבל החלטה שאת הלחצים והדמעות אנחנו שומרות למצבים נואשים באמת ??? (אוי ואבוי לי אם מישהי תחזור שלושה ימים אחורה ותזכיר לי באיזה לחץ אני הייתי...
). בכולופן - אני מאאאאאאדדדד שמחה לשמוע על ההתפתחויות החיוביות. מסתבר שלא תמיד חוקי מרפי חלים עלינו הא ??? מחכה לעדכונים על ההמשך, ושימרי על החיוך עד לבשורה החיובית בעוד כשבועיים. ב ה צ ל ח ה יעל

סוכריית דובדבנים שלי

מזל שקראתי עד פה כי כבר התחיל להתחמץ לי הטעם של הדובדבן, אבל עכשיו הוא שוב מתוק ועסיסי כמו שאני אוהבת.

..נעמה

New member
עכשיו אני רגועה../images/Emo22.gif

גם אליי חזר החיוך. נזכרתי בך לאחר שגם לי זה קרה בחודש שעבר ולא עוד! בהצלחה נעמה

שירלי.ה.

New member
סוכריה נהדרת, אני מקווה מאוד שלא

פיספסת. זה יכול להיות כאב/לחץ של לפני. האם ההפרשות לא מרמזות לך גם אם כבר היה ביוץ או לא?! בהצלחה, שירלי.

מה????

ואני אפילו לא עניתי לך היום, כי ראיתי שהכל הסתדר. את בטוחה? איך קורה כזה דבר? מעציב נורא.

נועם@בת

New member
../images/Emo93.gif סוכריונת, זה כבר מתחיל להיות

הרגל מגונה של הגוף שלך. אוףףףף, איזו אכזבה פעם אחרי פעם. מה הרופא מציע לעשות בהמשך? מחבקת חזק, ומתפללת שלא יהיו אכזבות כאלה או אחרות בהמשך.
נועם

יומי

New member
סוכריה זה קרה גם לי פעמיים והפתרון

היה לעבור ל- IVF. אחרי ששתי הזרעות התבטלו בגלל ביוץ מוקדם, אמר לי הרופא שהגיע הזמן לעבור הלאה, אלא אם אני מתעקשת לנסות שוב. לא התעקשתי, ומה- IVF הזה (הראשון) יש לי היום תאומים. אני מאחלת לך הצלחה בהמשך, ומבינה אותך מאוד. אני זוכרת איך בכיתי כשהבנתי מתוצאות בדיקת הדם שהביוץ הקדים ואין טעם בהזרעה. הרגשתי בדיוק כמוך. בסופו של דבר תצליחי. אני בטוחה בזה.

תודה,

אבל לא נראה לי שבגלל פיספוס של שני ביוצים יעבירו אותי ל-IVF... כרגע אני רק רוצה להיכנס לאדמה ולתת לה לבלוע אותי.

כואבת איתך

מציעה שאולי תעשו מעקב ממש יום יום בפעם הבאה אני מתארת לעצמי שזו אכזבה נוראית סוכריה יקרה שלחתי לך מייל עם הפרטים שלי אם את מרגישה שאת רוצה לעשות בהם שימוש, אשמח מחבקת זוהרה

אז זהו, שעשינו

אתמול ב-US הזקיק נראה קטן (רק 16.5) כשבד"כ הזקיקים שלי מגיעים לגדלים יותר משמעותיים מזה (22-24). אני אתקשר אלייך בתחילת השבוע הבא, אני פשוט לא במצב כ"כ טוב כרגע... אבל אם את רוצה את יכולה לכתוב לי למייל, לענות בכתב אני עוד יכולה (רק כשאני מדברת אני מתחילה להידרדר...)

סוכריה יקירתי

אני מבינה את המצב, אבל אולי שווה בכל אופן לנסות לפחות טבעי. לא תמיד זה עובד אבל אולי. באמת מוזר שזקיק בגודל כזה כבר בייץ, אבל נפלאות דרכי הטבע. שווה אולי בפעם הבאה (בתקווה שזה לא יקרה) לעשות את ההשבחה באופן פרטי ואז אפשר לעשות גם בערב הזרעה. יקירתי, תחזרי אליי כשאת רוצה ומוכנה, אין לחץ. מחבקת זוהרה

לו ידעתי...

זה פשוט כ"כ מרגיז, כזה בזבוז של חודשיים, אחרי שאת ספטמבר הפסדתי כי בעלי היה בחו"ל. וסתם! בלי סיבה! אם לפחות היתה מטרה לכל ההמתנה חסרת התוחלת הזו.

למעלה