שוב פיספסתי???

ligo

New member
אוייייש!

קראתי עד כאן וחשבתי שהכול בסדר, אז למה למה למה? פעם אחת אפשר להבין, אבל חודשיים רצוף? אם אני הייתי הרופאה שלך הייתי שמה אותך במעקב צמוד יותר. אני לא יודעת מה עוד לומר רק שעצוב לי בשבילך. הפספוסים האלה כל כך מיותרים. מה יעשו שונה בחודש הבא כדי שזה לא יקרה שוב? מקווה שתוכלי לשכוח מהדמעות ואולי לעשות איזה ערב רומנטי, ומי יודע, אולי הפעם זה כן יקרה? ואל תעני לי ש- 20 פעם (אם אני לא טועה) זה לא קרה אז למה שיקרה עכשיו. מאחלת לך רק טוב. רק שיגיע כבר.

תודה, ליגו,

אבל אם 20 פעם זה לא קרה...
אני ממש, אבל ממש לא אופטימית.

יעל@

New member
סוכריונת ../images/Emo23.gif

אני ממש לא מאמינה, זה כל כך מוזר, הרי רק היית אצל הרופא. אבל תראי עד כמה את מסוגלת לקרוא ולהרגיש את הגוף שלך. בכל מקרה אתם חיבים לבדוק הלאה מה לעשות, ולבדוק גם לגבי דיכוי. יש בנות שמתחילות ביום ה- 21 למחזור, וכשהן מקבלות אז מתחילים את הטיפול. ויש כאלו שמתחילות את הדיכוי עם התחלת הוסת. מקווה כי בפעם הבאה זה כבר יסתדר. וחוץ מזה האם מאוחר לחגוג היום????? הרי ביוץ זה לא כמה שעות...ונגמר. שולחת לך חיבוק גדול, אוהבת יעל

שירלי.ה.

New member
סוכריה, אני לא מבינה איך זה קורה../images/Emo35.gif

בכל מקרה אני מציעה לתפוס את הרופא הזה ולברר מה בדיוק קורה פה! נורא נורא מצטערת על הפיספוס
שירלי

הרמוניה

New member
סוכריה מתוקה מלוחה../images/Emo85.gif

מצטערת לשמוע-באמת נשמע מוזר... אבל לפעמים זו הדרך של הגוף להגיד שאנחנו מיוחדים ושונים.... צריך לתפוס איתו שיחה-שיוכיח את מיוחדותו בדרכים אחרות....אנחנו כולנו הבנו מה שרצה להגיד... מקווה שהרופא שלך יחשוב על פיתרון(אולי באמת דיכוי) בכל אופן הרבה אהבה הרמוני

הרמוניקה

מצחיק, אבל זה בדיוק מה שהחברה הכי טובה שלי אמרה - "כל דבר את צריכה לעשות בצורה מיוחדת, אז הנה לך!" תודה, חמודה.

תוליק

New member
סוכריה מתוקה

אני כל כך מצטערת בשבילך. מקווה שתמצאו פתרון לביוץ המוקדם. מחזיקה לך אצבעות

באאבו

New member
סוכריה מתוקה...

אוי, אני מכירה מקרוב את הסיפור הזה של הביוץ המוקדם.לעבוד כל החודש, ולגלות שזה היה לחינם. אין לי הרבה מה להוסיף, רק לחזק אותך ולאחל לך שתחבקי תינוק/ת/ות חמודים ממש ממש בקרוב. באבו

אלסי

New member
סוכריונת

מה היו ערכי בדיקות הדם? נראה לי מוזר שזקיק בגודל הזה יבייץ. תכתבי לי מה היו הערכים.

ערכי בדיקות הדם

יום ראשון - יום 13 - E2=198, progesterone=1.02 זקיק בגודל 13.5 מ"מ יום שלישי - יום 15 - E2=342, progesterone=1.08 יום רביעי - יום 16 - זקיק בגודל 16.5 מ"מ יום חמישי - יום 17 - E2=279, progesterone=2.21

אלסי

New member
בלי לנסות להחליף רופא

ובזהירות רבה , אלה נתונים של ממש תחילת ביוץ. על הסף. אם זה עדכני מעכשיו (הערב) אז לרוץ לעשות הזרעה היום אם אתם יכולים. גם אם הבדיקות מהבוקר את עדיין בטווח של 24 שעות ´חיי ביצית´.יכול להיות שיש עוד אפשרות לתפוס אותה!! את חייבת לברר את זה. הלוואי הלוואי. מחזיקה אצבעות.

תודה, אלסי, אבל...

התוצאות הן מהיום בצהריים (לקח להם 3 שעות להוציא ממני חצי מבחנה, ואני לא רוצה לספר לך כמה דקירות...). הרופא שלי אמר שלדעתו בייצתי לפנות בוקר ומחר בבוקר לעשות הזרעה יהיה כבר חסר טעם. אין לי איפה לעשות היום
כך שכנראה נחכה לחודש הבא. (מה כנראה, אין ברירה)

עמית@

New member
אוי סוכריה!!

לעזאזל לעזאזל מה יהיה? חייבים לעשות משהו, או דיכוי- או הזרעה יום לפני משהו מצטערת סוכריונת. המחשב שלי בתיקון לכן לא יכולה להחזיר לך מייל שיט

עמית@

New member
אני בסדר

קיבלתי היום את האישור להיסטרוסקופיה. ויום ראשון אני אקבע את התור, מתחילה להשלים עם ההפסקה המעצבנת הזו שנגזרה עלי ממרומים (
) מה איתך? מה אמר דר´ בוצ´ן על הפספוס? איך יימנע מזה בעתיד? חמקמקה שכמוך (חיבוק לא מחייך) עמית

הוא לא אמר כלום ../images/Emo10.gif

אני לא יודעת מה נעשה בהמשך. אין שום ערובה שזה לא יקרה פעם שלישית. אני כל-כך מדוכדכת מזה. תודיעי לנו מתי ההיסטרוסקופיה, שנדע מתי להחזיק אצבעות חזק חזק!

למעלה