שוב עזרה...

הסבר אחרון ודי!

אורנית-או ש"צא-שבט צופי אורנית- ביישוב אורנית עוז- אריאל גנים- גני תיקווה ירקון- רמת גן (ליד תיכון אוהל שם) רעים- קריית קרניצי עוגן- ראש העין צר"ג- או שבט צופי רמת גן- ברמת גן.

הנהגת ירושלים

אלון אלעד אריאל בית הכרם דקר היובל העומר זוהר יהודה יונתן לביא להבות מודיעין מצדה משואות עוז ערבה רכסים שורק

MajorGad

New member
שבטים בהנהגת י-ם

לא הכי הבנתי את השאלה שלך. אם הכוונה שלך לאיפה נמצאים השבטים או מאיפה האנשים באים לשבטים. אני אכתוב איפה נמצאים השבטים, בהנחה שאת צריכה מאיפה באים האנשים לשבטים אז תגידי. שורק - בית שמש רכסים - קרית מנחם ערבה - גבעת זאב עוז - גילה (השבט נסגר) משואות - רחוב ש"י עגנון מצדה - עמק המצלבה מודיעין - עמק המצלבה להבות - בקעה לביא - לא יודע יונתן - מבשרת ציון, ליד קניון הראל. יהודה - לא יודע זוהר - נווה יעקב העמר - גבעת התחמושת היובל - קרית יובל דקר - מעלה אדומים (השבט נסגר) בית הכרם - בית הכרם אריאל - רמות אלעד - לא יודע אלון - לא יודע

S u B

New member
שאר המקומות...

לביא - שבט דתי בפסגת זאב. יהודה - שבט דתי+חילוני בכפר אדומים. אלעד - שבט דתי בבית הכרם. אלון - השבט שלי - שבט דתי ברמות.

MajorGad

New member
העדה שולטת בירושלים הא...

מזכיר לי מוראל ששמעתי מכמה שמינסטים מלהבות כשהייתי איתם בסמינר לש"ש שמבוסס על המוראל שלנו..זה הרג אותי מצחוק "זבאדאבאדאבאדא או אה העדה" נגמרתי שם

MajorGad

New member
אני אל בטוח..אבל דקר נראה לי נסגר

כי אם לא..למה יניב עבר להדריך בעוז?

כי:

יניב הלך להדריך בעוז כי בזמן שהוא היה בדקר השבט לא נפתח לחניכים אלא הם רק עברו פעולות שכב"ג בנושא צופיות וכל אלה....ממ והתפקיד של יניב היה מרכז הדרכה אז לא היה לו ממש מה לעשות שם!! מממממממממממ ושבט דקר הוציאו חניכים לטיולי פסח!

בלללעעע

New member
לביא זה פסגת זאב....

יהודה- כפר אדומים ומה?.. דקר גם נסגר?! ואלון זה רמות.....

אני לא מעלה אותו לאינטרנט....

והוא מכוער בטירוף... חוץ מהלוגו שנגה הכינה לי
(תודה ונוס
) אולי בסופו של דבר אני אתן לכם לראות....חחח

2003 SkiPeR

New member
אם כבר פרוייקט במחשבים.. ../images/Emo70.gif

ידידה שלי שהיא רשגדי"ת ה'.... גדוד גל (ממש ילדים חמודים...),הכינה פרוויקט במחשבים אתר של צופים. אז אם את מעוניינת אולי יש לה כל מיני קבצים או דברים שיכולים לעניין אותך..... היא ממש חמודה, ואני בטוח שהיא תשמח לשתף אותה בכל החומריםפ שיש לה

למעלה