שוב עזרה...

שוב עזרה...

אני צריכה נציג מכל הנהגה שירשום לי מאיפה נמצא כל שבט אצלו.... אני משרשרת לפה את ההנהגות + השמות של השבטים שלהן שאני צריכה שירשמו לי את המקומות מהם באים השבטים...

הנהגת צפון

אדיס איריס איתן אלון גונן דקל העמק חירם יזרעאל יבניאל כרם להבות עופר עידן שחר שלהבת

תשובות

אדיס- אני אברר.. איריס- נצרת עילית אלון- קרית טבעון גונן- קרית שמונה דקל - (אנחנו!) מנצרת עילית העמק- מגדל העמק חירם- נהריה יבניאל- מיבינאל.. כרם- כרמיאל להבות- קרית ביאליק עפר- כפר ורדים עידן- קרית מוצקין שחר- יקנעם שלהבת- יקנעם המושבה

ושכחת שבט!

יש את שבט לב- גם כן בנצרת עילית, שכונת בן גוריון, ששייך לצופי שב"א. איריס נמצא ברסקו דקל נמצא בהר יונה

הנהגת חיפה

אילנות אפיק העוגן כרמל לטם מגשים משוטטי בכרמל נווה יוסף נשרים פרוייקט עלייה סופה צופי ים צופית תדהר

Meijen Shaggy

New member
הנה מה שאני יודע: ../images/Emo15.gif

אילנות - כרמל מערב אפיק - רמז כרמל - אחוזה לטם - דניה מגשים - ב"ס ליאו-בק משוטטי בכרמל - הראלי הישן נשרים - נשר סופה - נווה דוד צופי ים חיפה - כשמו כן הוא.. צופית - כרמל תדהר - שכונת כרמליה (ואל תשאלו אותי מה כל זה אומר..)

הנהגת שרון

איתן אלון אלומות אלמוג אפיק בזק בן יהודה בני היער דקר הדר- רעננה הראל לביא- פרדסיה מגל נווה מגן נחשון ני"ר ניר צבי עומר עמירים פולג צור רגבים רכ"ס- כפר סבא רשפים שחף תמיד

פרה גאה

New member
שרון...

איתן(שולט!)- הוד השרון אלון-פרדס חנה אלומות- מושב קציר אלמוג- קיסריה אפיק- צור יגאל בזק- נתניה בן יהודה- אבן יהודה בני היער- חדרה דקר-הרצליה ים הדר- רעננה הראל- רעננה צופי העדה לביא- פרדסיה מגל- קיבוץ מגל נווה מגן- רמת השרון נחשון- אלפי מנשה ני"ר- כפר שמריהו ניר צבי- אין לי מושג! עומר- בנימינה עמירים- גינות שומרון פולג-תל מונד צור-כוכב יאיר רגבים- כפר יונה רכ"ס - כפר סבא רשפים- הרצליה העיר שחף- הרצליה פיתוח תמיד - קדימה והכל מהזיכרון... אני גאה בעצמי...חוץ מניר צבי שאני ממש לא יודעת

Meijen Shaggy

New member
נא: ../images/Emo15.gif

איתן - הוד השרון
אלון - פרדס חנה אלומות - מושב קציר אלמוג - קיסריה אפיק - צור יגאל בזק - נתניה בן יהודה - אבן יהודה בני היער - חדרה דקר - צופי ים הרצליה הדר - רעננה הראל - צופי העדה רעננה לביא - פרדסיה מגל - מגל נווה מגן - רמת השרון ני"ב - כפר שמריהו ניר צבי -
(לא שמעתי על השבט הזה בחיים שלי) עומר - בנימינה עמירים - גינות שומרון פולג - תל מונד צור - כוכב יאיר
רגבים - כפר יונה רכ"ס - כפר סבא רשפים - הרצליה שחף - הרצליה פיתוח תמיד - קדימה

אני אתחרפן!

ניר צבי זה לא בהנהגה שלכם בכלל! שבט ניר הוא בהנהגת מרכז! והוא ממוקם ביישוב שנקרא ניר צבי.. שזה ליד נס ציונה. לעומת זאת יש את שבט ני"ר (עם ראשי תיבות) שזה בכפר שמריהו, הנהגת שרון. וזה משהו אחר לגמרי! לימור שהבקיאות שלה בצופים באה לא בטיבעיות

הנהגת תל אביב

אביב אופק איתן בית דני דיזנגוף דן הגבעה החורש הנשיא חורב חצב יפו כפיר צבר צהלה צופי ים-יפו צופי ים-תל אביב קהילה רמת אביב ג

MajorGad

New member
שבטים מהנהגת ת"א

רמת אביב ג' - רמת אביב ג' צהלה - צהלה דן - בת ים אביב - קניון רמת אביב

איזו טעויות!

שבטים מהנהגת תל אביב! @אביב- רמת אביב @רמא"ג- או רמת אביב גימל- בשכונת רמת אביב גימל. @דן- שיכון דן (צפון ת"א) -להבדיל משבט "דן" בת ים שהוא בהנהגת מרכז! @אופק- שכונה ל' (גם צפון ת"א) @צהלה- צהלה @הגבעה- אני לא זוכרת איפה בדיוק אבל זה דרום ת"א.. @החורש- על הירקון,צפון ת"א @דיזינגוף-מרכז העיר, רחוב רמז משהו..ממש ליד כיכר רבין

פרה גאה

New member
תל אביב.. מה שאני יודעת

אביב- רמת אביב אופק- שיכון ל' איתן- לא יודעת:/ בית דני-שכונת התקווה דיזנגוף-מרכז ת"א דן-שיכון דן הגבעה-קרית שלום החורש- צפון ת"א ליד הירקון אם אני לא טועה... הנשיא- תל ברוך = המקום הכי שולט ושם גם נמצא אלחריזי!!! *העדה- שכונת שפירא חורב-יד אליהו חצב-נווה אליעזר יפו- מן הסתם יפו כפיר- תל כביר צבר- יד אליהו צהלה- מן הסתם צהלה קהילה-לא יודעת רמת אביב ג- מן הסתם רמת אביב ג'

הנהגתץ רמת גן

און- קרית אונו אורנית אילת- אילת אריאל גבעתיים- גבעתיים גנים ירקון כנען עגן פתח תקווה ראשונים רמת גן- רמת גן רמת חן רמת שקמה רעים

פירוט דר"ג

און - קריית אונו אורנית לא זוכרת אילת - אילת אריאל - אריאל לפי דעתי... גבעתיים - גבעתיים גנים - קריית קרניצי לא הגר
ירקון - שכחתי כנען - יוווו!!! אממ... עשירים כאלו... סביון
ראשונים - פתח תקווה עׁגן - אין לי שמצ
רמת גן - ר"ג רמת חן (אימפריה
) - רמת חן כאילו דהההה רמת שקמה - חחח... 5 ילדים בכל השבט בערך... והם מרמת השקמה רעים - קרניצקי גם...
סורי... אני יכולה לברר היופ בפעולה ולהגיד לך יותר מאוחר...

למעלה