שוב אני....

נראה לי שנכנסתי לבעיה רצינית

כל פעם שאת כותבת משהו, אני פחות ופחות מבין אותו בגלל כל המילים משוק הפשפשים שאת כותבת שם....
נראה לי שאני צריך לשכור מתרגם.....
ממש בעיה רצינית.... מאיפה הכסף מאיפה????????? רחמנה ניצלה

והמטאטא שלך מותק נגע בכל מקום אפשרי... טס מהר יותר מ F16 המטאטא המכושף שלך... אפילו יותר מהר מהלשון החלקלקה שלך...
השם ישמור, רק מהמחשבה על הלשון הזו יש לי בחילה... שניה מותק, תני לי לקפוץ רגע להוציא את קרבי בשירותים....

והכי כיף להראות את האור לאנשים, עד היום אני מודה לאלו שהראו לי את האור שלי...

מה שכן צודקת, טוני אלוף ברמה העסקית הלוואי על כל עם ישראל ללמוד ממנו... נהיה מעצמה כלכלית מהר.

זהו, הפסקת הדחקות היומית הסתיימה להיום... נתראה מחר שוב בפרסומות...
ועד אז... אל תשכחו לשלשל לסלסלת הקבצנים כמה אגורות,
בכל זאת שיהיה לנו ממה לחיות... :)
חחחח

אפרופו משהו חשוב על הפורום

נראה לי מתחילת הרומן שלי עם המפלצת, יש מצב הפורום העלה ב 300% את אחוזי הצפיה שלו...

מפלצוני, מה את אומרת, שווה לבקש אחוזים מתפוז?
נראה לי אם הרומן הזה ישאר עוד שבוע, יש מצב תפוז עושה EXIT...

chenby

New member
ממממ

קצת גאוותי מצדך לא חושב?
אפילו לא הגעת לעמוד הראשי עד היום.. :)

השפה גבוהה לך מדי, כפרה
?

אני מבינה שנגמרה התחמושת בארגז 'הכל עובר אליך וקקה בידייך', וכעת עברת לארגז 'החנופה'
?

עזוב אותך, עיוני. אל תכביד עליך עם שאלות עמוקות של הבנה, גם ככה כבר סיבכת את עצמך עד מעל לראש
. עוד קצת וזה עלול לחסל לך לגמרי את כוח הגברא.

תתמקד במה שאתה הכי טוב - בחומר של זיוני המוח <בחיי פוסט מופתי
, צריך ללמד אותו בכל קורסי ההכשרה למטפלים זוגיים. אין, הולכת להראות אותו לסנדלר שלי, זה ייתן לו גושפנקה... מזמן אמרתי לו, כל פעם שייבב שאין פרנסה, שעם ניתוחי מצבים כמו שלו הוא יכל כבר מזמן לפתוח פנצ'ריה לתיקון זוגיות>.

לא מותק, רק הפרעושים שלך מגרדים מידי...

חחחח, יש לי תחמושת אין סופית מותק, ואל תדאגי לכוח הגברה שלי....
גדולות וחכמות ממך לא הצליחו להשפיע עליו...

חחח ואפרופו זיוני מוח או לא... את זה נראה במבחן התוצאה... למרות שאני מתחיל להיות סקפטי אם היא בכלל תבין מה אני כותב לה.
היא תקועה מידי בבאסה של עצמה בשביל להקשיב... אבל מנסים... אולי נצליח אפילו בפורום להציל נישואין.... :)
שאיפה גבוהה מידי בשביל פורום, אבל מי יודע... תמיד יש פעם ראשונה.

ולגבי הסנדלר שלך.... אם איתו את הולכת לדבר על מקרי זוגיות, זה מסביר לי את כל ההתנהלות שלך פה בפורות...
"הלכת" למורה הנכון אבל בתחום הלא נכון... לכי אליו בשביל לתקן את הנעל (מממ... אולי באצם כן הלכת למקום הנכון... הרי לפי התשובה שלך את באמת נעל
).

לילה טוב כאפרה,
נתראה מחר בשידור החוזר...

ומשהו חשוב שפספסת לגבי מה שאמרת

מותק, פספסת את התשובה שלה על "זיין השכל שלי" מהלינק שלך:
התשובה שלה היתה "זה כל כך נכון".....
מעניין למה?

אולי אני בכל זאת מזיין מספיק טוב בניגוד למה שאת חושבת.....
משום מה נראה לי שאת מרגישה מובסת מאיזו סיבה לא ידועה ומרגישה שזיוני השכל שלך עובדים פחות טוב....
אולי זו הסיבה שאת כל כך מתה עלי?

זה כבר נהיה לגמרי

פאתטי <שקית הקאה בבקשה>. כבר עשית לעצמך בערך כל נזק אפשרי
.
הוכחת דרך הטיפול שלך במשבר הזוגיות הקטנה שלנו ששום שיקוף סרקסטי אפילו לא קרוב לעומק האמת המצערת. פוסט אחרי פוסט אתה מדגים במיומנות מופתית שאין לך שום יכולת או כלים אמיתיים להתמודד עם סוגיות של קונפליקט. כל שאתה יודע זה להקיא בליל מלל ירוד ולרוב לגמרי חסר קוהרנטיות, שבשביל היעני מקצועיות משרבב בתוכו buzz words מעולם הפסיכולוגיה, אבל בעיקר מלקק לקליינטורה שגם אם לא יבינו על מה אתה מדבר <כי באמת כמעט בלתי אפשרי להבין> זה לפחות יריח כמו משהו שהם רוצים לשמוע <את צודקת
>.
גם ברמת האישיות אין הרבה בשורה - אתה נע בין ערס אלים ומאותגר כוח גברא <החבר'ה מהמילואים מספרים שמי שעושה - לא מדבר. ולהפך
> לבין רכיכה מתרפסת שמלקקת ומרצה, ומחכה עם הלשון בחוץ לליטוף של 'צודק' מהקהל
. בתוספת מגטונות מטורפות של מלל ריק מתוכן ששום אישה היסטרית במחזור לא יכולה להתחרות מולו
<וזה עוד כשאתה בשבוע עמוס כהדגרתך> מתקבל רושם כולל שעם נתוני פתיחה כאלה שום ניים דרופינג, לינקים לגורו כלכלי או התעטפות בתעודות לא יכולים לגרום לך להפוך ל'איש מקצוע' שאתה מתיימר להיות.
אלה לא חומרים שמהם עשויים אנשים שאמורים לטפל באנשים אחרים. NOT.

אבל אם אתה יכול עם כל המרכול הזה להוסיף לעצמך נוצות של 'מאמן זוגי בכיר' <לא סתם איזה מאמן, חלילה>, אז הסנדלר שלי, משה, שאמנם משתמש בשפה שלך, אבל אישיות כובשת רהוטה וחדה כתער, יכול כבר מחר לקרוא לעצמו מנכ"ל לאימון זוגי ולפתוח פנצ'ריה מתחרה שתוכל אותך בלי מלח
.

בקיצור, הוכחת אחד לאחד כל מה שטענתי מלכתחילה. כעת אפרוש לפני שתשאר לגמרי בלי זין

נ.ב תזכור, לא מקללים כאן בפורום, יהיה טריגר אשר יהיה. זה שהחלקתי לך על 'תתפגרי' בתקווה שתצליח להתעשת ולהתנצל
, לא אומר שבפעם הבאה לא אפעל לחסימת הניק שלך
.

מעניין אבל דיי רחוק ממה שאת מבינה...

אז מותק, בואי ניישר הדורים בעניין:
אין לי שום קונפליקט איתך... פשוט מאוד כיף לי לסטלבט איתך...
לא ממש מזיז לי מה שאת אומרת... רק משעשע... וזה נחמד להסטלבט...

השפה שאני מדבר איתך, שימי לב שהיא רק איתך, כי את מדברת בשפה הזו...

מי שהתחיל עם זה זו את... אז בסבבה שלי לזרום איתך.... :)

לגבי חסימת המשתמש... מי שהוציאה דיבר זו את... מי שקיללה ראשונה זו את... אז כמוך גם כמוני - אני יכול לחסום לך את המשתמש באותה טענה... + הבדל קטן... על דיבה יש אפשרות גם להגיש תביעה משפטית...

(אפרופו ה "תתפגרי" היה בפוסט תשובה לדיבה שלך... וזו לא היה קללה אלא שאלה אם את מתכוונת להפסיק , או להמשיך עם זה עד יומנו האחרון - המשמעות של להתפגר.... זה שלא הבנת מה כתבתי... אני לא שולט על ה IQ שלך... את מוזמנת לקרוא את הפוסט ההוא שוב לפני שאת מסובבת עניינים מהחלומות בהקיציס שלך....)
ומשהמשכת, אז המשכתי לסטלבט גם אני...
ועכשיו משירדת מהעץ שלך....

אין לי בעיה בכלל לסגור נושא... היה פשוט נחמד לסטלבט... דיי שיעשעת אותי האמת... אז קיבלת תשובות על הירידות שלך באותה שפה... לשם הכיף.

את רחוקה מאוד מלהכיר אותי ולנתח אותי... לפחות לא מהדברים שאני כותב לך... את מוזמנת לנסות לנתח אותי בשאר הדברים... כי כל מה שאני מגיב לפוסטים שלך זה בא מלסטלבט.... (רק רוצה להעמיד את המצב האמיתי במקום שלו, למקרה שאת וכמה אחרים שקוראים חלקים מההשתלשלות בינינו לא מבינים...)

על שאר הדברים אין בכלל מה להגיב, כי הם קישקוש מוחלט... :)

לא מותק, רק הפרעושים שלך מגרדים מידי...

חחחח, יש לי תחמושת אין סופית מותק, ואל תדאגי לכוח הגברה שלי....
גדולות וחכמות ממך לא הצליחו להשפיע עליו...

חחח ואפרופו זיוני מוח או לא... את זה נראה במבחן התוצאה... למרות שאני מתחיל להיות סקפטי אם היא בכלל תבין מה אני כותב לה.
היא תקועה מידי בבאסה של עצמה בשביל להקשיב... אבל מנסים... אולי נצליח אפילו בפורום להציל נישואין.... :)
שאיפה גבוהה מידי בשביל פורום, אבל מי יודע... תמיד יש פעם ראשונה.

ולגבי הסנדלר שלך.... אם איתו את הולכת לדבר על מקרי זוגיות, זה מסביר לי את כל ההתנהלות שלך פה בפורות...
"הלכת" למורה הנכון אבל בתחום הלא נכון... לכי אליו בשביל לתקן את הנעל (מממ... אולי באצם כן הלכת למקום הנכון... הרי לפי התשובה שלך את באמת נעל
).

לילה טוב כאפרה,
נתראה מחר בשידור החוזר...

Aski7

New member
לפעמים פשוט אין לך רגישות

אני לא מכירה את הסיפור שלה מ2006 אבל אני לא מבנה למה התשובה חייבת להיות כל כך רעה????
אני נהנית לקראו את הציניות שלך בהרבה תגובות פה בא לי להגיד לך סתמי תפה.

Aski7

New member
קראתי את ההודעה מבפברואר

ופתאום גם לי אבדה הסבלנות. חחח את עדיין רעה מדי!!

Aski7

New member
אני אתן לך דוגמא

״חולה עליווו״ ״משוגעת עליו..״
אני מבינה שאת אוהבת את בעלך זה נראה לי מספיק כל השאר מזכיר לי פרחות מהקריות שרק בגלל התפשטותן כסרטן בארץ ירדתי מהארץ.
שנית נגמרה הסבלנות מסיבה פשוטה:
את שרה את אותו שיר ולא באמת עושה שום דבר עם עצמך.
מה זה משנה מה נייעץ לך.. איזה תמיכה את רוצה? תמיכה צבועה?
נראה שבעלך לא ממש מכבד אותך ואת ממש ממש חונקת אותו!
אם זו פעם שלישית שאת חוזרת לפורום לא נראה לך שהגיע הזמן לעשות משהו קצת שונה? אולי ללכת לטיפול לבד כדי שיהיה לך עם מי לדבר ותשתחררי מהתלות והאובססיה כי הכי הרבה הוא יבגוד בך הכי הרבה הוא בוגד.
אולי לשכור בלש אבל הגיע הזמן לישון בשקט! ולגמור עם זה.
את עובדת? מה את עושה בחיים? בעלך הוא כל מה שמעניין אותך?
הוא אומר לך לפעמים ״שתחררי ממני?״ את מרגישה שחנקת אותו?
לפי מה שהבנתי הוא די אולץ להישאר כי לא הסכמת לחתום אז מה את מצפה?
את מתעללת בשניכם וזה לא משנה שהוא בוגד בך אם הוא בוגד. או שאת שם או שאת לא או שאת שומעת לעצות ועושה עם זה משהו או שאת ממשיכה לחיות בפרנויה הזו.
כרגע את צפה על פני השטח עם אותו הסיפור וחוזרת מדי פעם לראות אולי יגידו לך משהו אחר?
מה את חושבת לעשות??? יש לך תכנית. אולי לבעלך חסרה אישה שיודעת מה היא רוצה מה היא עושה ויש לה מטרה ולא מישהי שחיה בצילו. ותלויה בו מכל הבחינות.

Aski7

New member
אושרת למה עצובה?

״חולה עליווו״ ״משוגעת עליו..״
אני מבינה שאת אוהבת את בעלך זה נראה לי מספיק כל השאר מזכיר לי פרחות מהקריות שרק בגלל התפשטותן כסרטן בארץ ירדתי מהארץ.
שנית נגמרה הסבלנות מסיבה פשוטה:
את שרה את אותו שיר ולא באמת עושה שום דבר עם עצמך.
מה זה משנה מה נייעץ לך.. איזה תמיכה את רוצה? תמיכה צבועה?
נראה שבעלך לא ממש מכבד אותך ואת ממש ממש חונקת אותו!
אם זו פעם שלישית שאת חוזרת לפורום לא נראה לך שהגיע הזמן לעשות משהו קצת שונה? אולי ללכת לטיפול לבד כדי שיהיה לך עם מי לדבר ותשתחררי מהתלות והאובססיה כי הכי הרבה הוא יבגוד בך הכי הרבה הוא בוגד.
אולי לשכור בלש אבל הגיע הזמן לישון בשקט! ולגמור עם זה.
את עובדת? מה את עושה בחיים? בעלך הוא כל מה שמעניין אותך?
הוא אומר לך לפעמים ״שתחררי ממני?״ את מרגישה שחנקת אותו?
לפי מה שהבנתי הוא די אולץ להישאר כי לא הסכמת לחתום אז מה את מצפה?
את מתעללת בשניכם וזה לא משנה שהוא בוגד בך אם הוא בוגד. או שאת שם או שאת לא או שאת שומעת לעצות ועושה עם זה משהו או שאת ממשיכה לחיות בפרנויה הזו.
כרגע את צפה על פני השטח עם אותו הסיפור וחוזרת מדי פעם לראות אולי יגידו לך משהו אחר?
מה את חושבת לעשות??? יש לך תכנית. אולי לבעלך חסרה אישה שיודעת מה היא רוצה מה היא עושה ויש לה מטרה ולא מישהי שחיה בצילו. ותלויה בו מכל הבחינות.

מריוס זכריה

Member
מנהל
היי אושרת

קודם כל: למה אני מכיר לעומק את הנושא?
את ההודעה מ-19 לפברואר לא מצאתי. כנראה המערכת לא שומרת אחורה כל כך הרבה. משום מה כן ראיתי את הלינק שמפלצת הביאה מ-2006... לך תבין. אני בכל אופן לא זוכר מה היה בפרואר. אלא אם תרענני את זכרוני, אני אגיב רק על מה שכתבת כאן.

תראי, אני לא יודע אם הוא בוגד או לא. ממה שאת מתארת יכול להיות שכן, אבל מצד שני, גם יכול להיות שהוא בחובות לנושים או בשוק האפור ובגלל זה הוא מסתיר טלפונים ומסרונים. באמת שאני לא יכול לדעת.

אני לא יודע מה לייעץ לך.

אם אני אגיד לך, כמו חן, תקבלי את העובדה או תניחי לעניין (בסה"כ עצה טובה) - סביר להניח שלא תוכלי ליישם.

אני יכול לההפנות אותך לבלש פרטי שיביא לך מידע מוצק (בהנחה שהוא אמיתי...). משהו בי מתנגד לרעיון הזה, אבל מי יודע - אם חוסר הוודאות הוא שהורג אותך - אז אולי.

לדבר איתו - אני מבין שכבר טחנת לו ואת ממילא לא מאמינה לו.

להגיד לך ללכת לטיפול - את לא צריכה אותי בשביל לדעת שיש אופציה כזאת.

אז מה אני כבר יכול לחדש או להביא? אני מעריך את הפניה האישית אלי, אפילו שזה אולי קצת מעליב את שאר המסורים והחריפים כאן, אבל קטונתי.

כמו שאומרים בבדיחה: נסים אנחנו עושים מהר, הבלתי אפשרי לוקח לנו קצת יותר זמן.

אושרת312

New member
מריוס...

תראה העצה של חן באמת עצה טובה וגם מפלצת נתנה לי איזו סטירה....{אני מודה לה על הכנות}
אני מודה שיש לי בעיה אבל קשה לי לחיות בהרגשה של "עובדים עליי" אולי אני לא בפורום המתאים
ואני מתנצלת אם פגעתי במישהו פה אתם {כולכם} בסה"כ מנסים לעזור ואני מודה לכם על כך :))
תבין מריוס שלפעמים אם מישהו מקשיב לך ונותן לך קצת תשומת לב לבעיות שלך זה קצת מעודד אותך וככה אני מרגישה ושוב תודה על ההקשבה והכנות

תודההההה

למעלה