שוב אני....

מריוס זכריה

Member
מנהל
אנחנו שמחים להקשיב ולתת קצת תשומת לב

(ובאותה הזדמנות גם לקבל קצת...)

יש רק חשש שאחרי תשומת הלב והעידוד הקל את עדיין נשארת עם בעיה שכל כך קשה לך.

נסי למצוא דרך לצאת מהלולאה האינסופית הזאת.

בהצלחה.

אושרת312

New member

תודה מריוססס ותודה לך חן ומפלצת ולכל מי שהגיב ואכן אני מקווה לצאת מהלולאה הזו באמת מקווה ורוצה :))

chenby

New member
לחיות ב"הרגשה שעובדים עליי"

זה לא לחיות במציאות.
זה לחשוד במציאות.
זה לא לבטוח בשום דבר, זה לפספס את החיים, את השמחה, את התמימות.
אל תהיי טיפשה, אבל תהיי תמימה. תבטחי בעולם, תבטחי בעצמך
כי בסוף תגלי יקירתי, שהחיים עברו, וכל החיים את עבדת על עצמך שאחרים מנסים לעבוד עלייך. זה לדון את עצמך לחיים של אומללות.
תעבדי על זה. אני הייתי ממליצה לך לברר על אימון אישי. לברר מה הדפוסים שמרחיקים אותך, ולשנות הרגלים, ליצור דפוסים חדשים, ולהיפרד לנצח מאלו.

מיזוגן

New member
כשהבלתי אפשרי של נשים

הופך להיות נס עבורך, זה הזמן לשאול את עצמך שאלות נוקבות

מיזוגן

New member
בדיוק עבור המוח הנשי

הכניסו בתפוז את האפליקציה החדשנית של הקו הצהוב.
כך נשים יכולות ביתר קלות להבין למי הגיבו.
פיתוח מיוחד של שולה.

תגיד

איך הצלחת להעלים מהתמונה את החמסה של הלחיצה על הלינק <אל תגיד לי ששוב עשית ביד
>
הרי מבלי שאתה עומד בסמוך לשורת התגובה אין פס צהוב

מיזוגן

New member
כשהבן שלך יגיע לגיל 10

תשלחי אותו אלי ואסביר לו.
אני לא מבזבז זמן על הסברים חסרי תוחלת.
אלא אם כן מעורב בזה תגמול בצורת שדיים.

מריוס זכריה

Member
מנהל
שאלות נוקבות או מנקבות?

האמת היא שגם אני (כמו אושרת) לא הבנתי למה התכוון המשורר (אתה).
[מבחינה זו דווקא נראה לי שהשירשור שלה היה למופת]

אשמח לשאול את עצמי שאלות נוקבות, אם רק אדע מה הן. הניסוח שלך היה מתוחכם מדי בשביל ליברל-שמאלני-שנקיניסטי כמוני. אנחנו בשינקין יש לנו מוחות פשוטים כזה-כאילו.

[סתם עידכון: שינקין מת מזמן, וגם השמאל-ליברלי-קולוסאלי כבר לא ממש שולט במדינה מזה כמה עשורים, חוץ מאולי בכותרות של הביביטון]

מריוס זכריה

Member
מנהל
ובעניין השאלות הנוקבות

מה אני אגיד?
אני כבר זמן מה הולך עם פתק בכיס עם השם שלי והכתובת.

לאחרונה עצרתי
ברחוב ושאלתי אותו אם יש לו מושג מי זה ה
שכתוב בפתק...

ככה זה בגילי.

---

אבל לא הכל שחור. בואו אני אשוויץ קצת: הצלחתי בדיוק עכשיו לשדר בפעם הראשונה דו"ח מס הכנסה אונליין באינטרנט. זה לקח לי 3 שעות, כולל קריסה אחת של המערכת שלהם, שיחה עם התמיכה, שתי שיחות עם רוה"ח שלי, ארוחת צהריים וגלידה לחיזוק האורגניזם המידלדל - אבל בסוף זה הצליח.

זה מוכיח שאם האדם ממש, אבל ממש ממש רוצה לשלם מסים, הוא עדיין יכול, במאמץ סביר, לעשות זאת

נומלה

New member
צריך לשים גדר סביבך

ושלט של החברה להגנת הטבע. אתה יצור נדיר ומין נכחד.
אדם שממש ממש רוצה לשלם מיסים???????

looking 4the

New member
את כנראה אשה מאד מאד

קנאית , ומאד אובססיבית.
הקנאה הורסת כל חלקה טובה.
תיראי , יש לכם סקס על בסיס יומי (משהו שרבים היו קונים עכשיו ) ובכל זאת את חושדת.
את לא מאמינה לו - נקודה.
ואולי את צודקת , אנחנו לא מכירים את בעלך - אולי הוא באמת טיפוס לא אמין.

אני מציעה לך טיפול . לדבר עם משהו על האובססיה שלך אליו , על הקנאות הזאת שגורמת לך כאב עצום.
איך את לומדת לשחרר את עצמך ממנו.
זה נורא חשוב להפחתת הסבל שלך.

עכשיו , אם באמת את רוצה את האמת, לפנים , חדה כתער , כואבת / או משחררת (תלוי בתוצאה) יש דרך אחת - חוקר .
זה עולה כסף אבל יש ראיות מוצקות וחד משמעיות.
תחשבי טוב .
מה תעשה לך האמת ?

את יודעת

לכלות את החיים באמונה שלמה ומעוותת שהבולבול שלו שייך לך וללוות את האמונה הזאת בפחד נוראי שמא אולי את לא היפה והכוסית שבנשים, זה מה זה מתכון לחיים מבוזבזים ואומללים.

נראה שאת נהנית מהאומללות הזאת, היא נותנת לך כנראה משמעות בחיים, אחרת לא היית מטפחת ומחזיקה בה כל כך הרבה.

עזבי אותו ואת הריגושים שלו וכשתהיי ממוקדת בריגושים שלך איתו ולא תחטטי לו בענייניו, תראי שיהיה לך הרבה יותר טוב.
אם הוא צריך את הריגושים האלה, אז זה מה שהוא צריך ואת בטח שלא יכולה לנהל לו את החיים.

אושרת312

New member
אני ממש

לא נהנית מהאומללות זה פשוט חזק ממני ואיך שיש לו טלפון או הודעה והוא מקפץ בזריזות זה עושה לי רע בכל הגוף כי אני ישר מתחילה לחשוב ולחקור וזה נורא כי זה פשוט הורס אותי מבפנים. אני באמת משתדלת לא להראות לו יותר מדיייי את התחושות והמחשבות זה הכל מתנהל אצלי בפנים כי אני יודעת שהוא יעשה מזה ריב גדול אם אני ישאל יותר מדי או יחקור או כיוצא בזה

למעלה