שובר שתיקה ...

GM1988

Well-known member
יש הבדל משמעותי בין להופיע בתור אדם אנונימי

בפניי קומץ אנשים עם תנאים יותר מתאימים.
לבין להפוך בכמה ימים ספורים לדבר הכי חם שמיליוני אנשים צופים בו, ולהיות בראש טבלת ההימורים ולעמוד מול כיכר מלאה באנשים שבאו לשם לראות אותך!

trilliane

Well-known member
מנהל
בפעם הלא יודעת כמה: זו הופעת חוץ, לא במקום סגור!

יש לזה השפעה עצומה על הסאונד (גם מבחינת מי שמופיע) והופעות חוץ הן תמיד בעייתיות יותר. מן הסתם גם המעמד השונה יכול להשפיע, אבל גם אם מתעלמים מעניינים סובייקטיביים, אובייקטיבית אלה תנאים שונים מאוד לזמרים, קל וחומר עבור אלה מביניהם שלא מורגלים בהופעות בתנאים כאלה.

צוות Kuss

New member

טוב שהוספת את הסוגריים אחרי הלופר, כמעט חטפתי התקפת לב...

GM1988

Well-known member
עכשיו כשיודעים שהיא הזוכה, אז קשה להסתכל על זה אחרת

אבל מהרושם הראשוני שלי כששמעתי את השיר, זה היה בדיוק כמו עם סלבדור דליני, שבעיקרון השיר היה נשמע לי יפה, אבל בגדול עבר לידי מאד.
יש לציין שבשני המקרים היה מדובר בשירים מאד מיושנים עם דמויות מאד שנויות במחלוקת של העומדים מאחוריהם.

לא גיי

New member
למי אכפת מנצנצים ורקדנים, הם רק היו מקלקלים עוד יותר

לא הרגשתי אותה. זמרת שוליים ששמה זין מה חושבים זה הדבר האחרון שהרגשתי מההופעה הזאת.

trilliane

Well-known member
מנהל
אני לא חושבת שהיא זייפה כיף, היא חיית במה וראו שהיא נהנית

לי היא לא שידרה שום לחץ, אבל אולי צפיתי בערוץ אחר
.
&nbsp
" מי שצפה בוידאו של השידור פשוט לא נהנה." – ואללה? סקרת אישית את כל הצופים שעכשיו אתה מדבר בשמם? היו כאלה שנהנו ואהבו... זכותך לכתוב את דעתך, רק דבר בשם עצמך, אל תציג אותה כחזות הכול.
&nbsp
" בלייב שום דבר מזה לא עבר אליי, לא הבנתי כלום ממה שהלך שם וכמה שצפיתי בהופעה שוב עדיין לא ברור לי מה זה אמור להיות. מילא אם זה היה כיף."
ובכן, זה עבר לאנשים בכיכר, וזו הייתה הופעת חוץ לא מבוימת לא בימתית ולא צילומית ולא כלום. אז לא, היא לא נבנתה לקליפ ולא ניסתה לרצות את הצופים בבית, כך שלהאשים אותה ביומרות שלא היו לה (להופעה, לא לנטע עצמה...) זה לא ממש רלוונטי.
&nbsp
ברור לכול (ואם לא ברור, הרי שנטע הבהירה זאת מפורשות לפני הביצוע) שאין קשר בין ההופעה הזאת להופעה באירוויזיון. אני מבינה שכרגע זה מה שיש אז מתאבססים על זה, אבל יש כאן אין ספור פרמטרים שונים, זה כמו להשוות גלידה לגזוז.

נטלייי

New member
לדעתי ההוספת היי

זה בגלל שנגמר לה האוויר בקרקור.
אבל אני לא חושבת שזה מה שימנע זכיה, אם לא נזכה זה לא יהיה דווקא בגלל הקטע הזה.

ז'אן פול גוטייה יעצב את הבגדים של צרפת; הוסר האיום על נטע

מעצב העל המוכשר ילביש את מאדאם מיסייה בשמעטאס שלו, עם נוצות. למה הם צריכים את זה? הביגוד המינימלי זה חלק מהעניין. תמיד לנפח ולהגדיל ולהוסיף איפה שלא צריך - זו המחלה של המשתתפים באירוויזיון. ספק אם הזמרת אי פעם לבשה בגדים שלו, אז למה דווקא במסגרת של התחרות היא חשה מחוייבות להתקרקס?

זה בהחלט יועיל לנטע. האיומים החזקים הם בולגריה, צ'כיה, אוסטרליה וגרמניה.

GM1988

Well-known member
זה מה שלא אהבתי בהופעה של דנה בכיכר

הבחורה הזקינה את עצמה בלפחות 2 עשורים עם הפאה המפגרת והלבוש המביש הזה.
כשבמופע אחר במסגרת הקולינג היא נראיתה ככ מרענן וטבעי, נינוח וסקסי!
https://www.youtube.com/watch?v=O8oLYKgVyxE

למה באמת אנשים מרגישים שאירוויזיון זה חובה נוצות וקרקס!

Willo the Wisp

New member
גוטיה עיצב את הבגדים של צרפת גם לפני 27 שנה

הם הלמו את השיר היפה ואת הזמרת המהממת, והיו אלגנטיים ופשוטים. מקווה שזה יהיה הכיוון גם השנה.

tajci

New member
אמינה היתה צריכה לנצח!!!

שיר מושלם ומיוחד, הופעה מהפנטת. אחד השיאים של התחרות!!!
צרפת השנה חייבת לסיים באחד משלושת המקומות הראשונים. בעיני היא הכי ראויה לזכות(אחרי ישראל כמובן).

Willo the Wisp

New member
אמינה (או ״אנימה״ כפי שקרא לה טוטו) לגמרי היתה צריכה לנצח

יכול להיות שהיא הקדימה את זמנה בכמה שנים, כי ב-1991 התחרות עדיין היתה פומפוזית ושלאגרית (זה שהיא בכלל היתה בתיקו על המקום הראשון לא מובן מאליו בעיני) אבל שנתיים אחרי זה השופטים התחילו להשפריץ מכל מה שקשור במוזיקת עולם ואז אולי היה לה יותר סיכוי לקחת את כל הקופה.
אגב כמה שנים אחרי זה שינו את כללי השובר שוויון ולפי הכללים החדשים אמינה היתה מנצחת ולא קרולה.

E u r o b o y

New member
כתבת מקסים! וגם אני כמוך... הולך לנכוח שם בפעם הראשונה

&nbsp
האמת היא שקניתי בשבוע שעבר כרטיסים (לחצאי הגמר, לגמר לא היו) כדי לשריין ליתר ביטחון ואני עדיין קצת מתלבט עם עצמי אם לנסוע או לא, פשוט כי זו הפעם הראשונה שאני אמור להיות שם - והחוויה בלייב מאוד שונה מהחוויה מול המסך, לטוב ולרע.
&nbsp
אני בניגוד אליך התקשיתי מאוד להתחבר אליה ב"כוכב" כי חששתי מהשיר שיהיה לה ולא רציתי שהיא תייצג אותנו (העדפתי ללכת על האופציה הבטוחה מרגי), אבל אחרי ששמעתי את השיר שלה ונחשפתי לחומרים נוספים שלה - התאהבתי בה וביכולות שלה, בדמות שלה ובייחוד והחידוש שהיא מביאה. לא היה דבר כזה באירוויזיון - וזה הקלף המנצח שלנו.
&nbsp
אני חובב את התחרות קצת יותר מדי מקרוב כבר הרבה שנים, ואף פעם לא זכיתי לחוות תחושה כזו. שהשיר מהמדינה שלך הוא פייבוריט לניצחון, שהוא יוצר באזז עצום - ושיש התלהבות עצומה ממנו. אחרי ההופעה בכיכר רבין השבוע בכלל נשביתי בקסם: אנשים נופפו בדגלים מהמרפסות ורקדו בטירוף, האווירה הייתה מחשמלת - כאילו כבר ניצחנו. ונטע זכתה לאהבה מטורפת. התחושות הללו שוות הכל - תהא התוצאה אשר תהא.
&nbsp
אחרי כל זה - כמובן שאתאכזב מאוד אם לא ננצח. זה החיסרון בלהיות הפייבוריט לזכייה. מצד שני, נראה לכם שלא הייתי רוצה להיות הפייבוריט לזכייה?
השנה זה צריך להיות שלנו. האמת היא ששלה. יותר מגיע לנטע מאשר לכולנו בגלל כל מה שעברה בחיים, בגלל האופי המקסים שלה והגישה המדהימה שלה לחיים. הלוואי שתנצח ותביא לנו כבוד עצום.

GM1988

Well-known member
מה היא עברה בחיים?

זה בדיוק העניין שלא יודעים עליה כלום.
לא ראיתי את הכוכב, אולי היא סיפרה שם משהו?
אבל בינתיים זה נראה שהיא שומרת על שיחה מאד רחוקה מלהכנס לדברים אחרים בחיים שלה שלא קשורים למוסיקה, ואין לי מושג מה היה שם.

יש לך מושג מזה?

E u r o b o y

New member
היא סבלה מהקנטות כילדה שמנה, בגלל זה היא כל כך מתרגשת מהאהדה

&nbsp
אחרי שזכתה ב"כוכב" היא סיפרה שלא האמינה שהקהל יבחר בה בגלל מי ומה שהיא. ועכשיו הבאזז העצום הזה סביבה רק מחזק אותה יותר.

למעלה