שובר שתיקה ...

lita15

New member
צודק יש הרבה מניירות

צריך לעבוד איתה על השיר שיהיה נקי ומדוייק כי זה ארוויזיון אנשים שמים לב להכל גם על העמידה והריקוד מקווה שזה יהיה אחרת

לא גיי

New member
אני לא התאכזבתי כי לא ציפיתי לכלום אבל

מבלי להיכנס לפרטים טכניים כאלה ואחרים, הייתי מסכם את ההופעה במשפט "אי אפשר לזייף כיף". ה"אתם מוכנים" וקיפצוצי הידיים לא היו אמינים ושידרו בעיקר לחץ (בול אבל בול איטליה שנה שעברה). את הישראלים שהיו שם ובאו לשמוע שיר שהם מכירים ואוהבים זה סיפק בגלל האנרגיות שהיו שם (ואפשר להבין מהסרטונים שצולמו מהקהל) אבל מי שצפה בוידאו של השידור פשוט לא נהנה. ועוד משהו. כשנחשף השיר כתבתי שהוא יצליח בענק אם הוא יצליח להעביר את הוייבים של הסטודיו בלייב - שיר חתרני, חצוף ונועז עם אמירה ועם אופי מאוד ברור. בלייב שום דבר מזה לא עבר אליי, לא הבנתי כלום ממה שהלך שם וכמה שצפיתי בהופעה שוב עדיין לא ברור לי מה זה אמור להיות. מילא אם זה היה כיף.
&nbsp
שלא יהיה ספק, אני מאוד אוהב את נטע ואני עדיין מאמין שבליסבון נראה משהו אחר. אבל גם אם אני חושב שישראל תנצח - הסיכויים לתרחיש כזה ירדו אצלי.

לא גיי

New member
אגב, חייב לומר שבימים האחרונים אני מאוד מתחבר למשהו שכתבת

בעבר. יש פה גורמים שהאמונה שלהם בניצחון ישראלי צריכה להדאיג כל מי שמייחל להצלחה של ישראל השנה.

צוות Kuss

New member
אוקי אז כאן טמונה הבעיה, אתם מצפים ל"הופעת שלאגר"

ב"הופעת שלאגר" הכל מתוקתק, לזמרת יש נצנצים בשיער, הרקדנים מבצעים תנועות מדויקות ואין מרחב תמרון לאלתורים. נטע היא לא זמרת שלאגר, ו-TOY הוא לא שלאגר. מדובר בזמרת שוליים, שבאה מהמחתרת ולצפות ממנה להיות שרלוט נילסן עם תנועות חדות ומדויקות זה פשוט לא בא בחשבון מה גם שזה לא אותנטי. מי שמצפה להופעת שלאגר מזמרת שרחוקה אלפי שנות אור משלאגר זבש"ו. יש עוד ז'אנרים בעולם המוזיקה ועוד סוגים של הופעות אז צאו כבר מהקופסא. ג'יזזז...

ממש לא. אנחנו לא מצפים להופעת שלאגר.

אנחנו מצפים לראות את הקליפ על הבמה.
והקליפ לא היה בקולינג. דטס אול.
הלוואי והקליפ יהיה על הבמה בליסבון ואז אתה תצדק ונזכה.
אבל אם הקולינג יהיה על הבמה בליסבון כנראה שלצערנו אנחנו נצדק.

לא. אבל וזה אבל גדול

היא דייקה. היא שרה את השיר שלה כמו שהיא שרה אותו בקליפ שלה ולא ירדה בזה.
כל המסביב חסר. וכל המ שנוסף באירו הביא אותה לזכייה. אבל תבין- אני בטוח שהשורה של אוסטריה למחרת הביצוע שהעלת פה לא התמלאה באדומים.
תיהיה בטוח שלא.

Rori90

New member
זה ממש לא תירוץ, אבל גם לא סיבה להשוות בין השניים

E u r o b o y

New member
לא אמרתי שמותר, אבל ההשוואה בין שיר קצבי לבלדה שגויה

&nbsp
הרבה יותר קל לבצע בלדה בלייב מאשר שיר קצבי - ודאי שאתה זז תוך כדי.

trilliane

Well-known member
מנהל
והופעת פנים להופעת חוץ... יש לזה השפעה עצומה על הסאונד

תחליף לה את הבמה (עם כל העשן והצילום)+ פאה+שמלה

ותקבל את אותה הופעה. הקול שלה לא שונה בכלל מההופעה המנצחת (מבחינת אודיו).
זו הבעיה אצל נטע, האודיו בלייב לא עובר.
&nbsp

GM1988

Well-known member
נכון

הבחור דייק בכל ההופעות שלו, ונתן ביצוע מועתק אחד לאחד מהאודיו ללייב.
זה בהחלט דבר מאד חשוב, במיוחד כשמדובר בשיר כמו טוי, שהוא עצמו גם לא קל לביצוע, גם דורש גרון טוב וייחודי.
בכיכר לא קרה את מה שאנשים מסוימים ציפו שיקרה, אז נחכה ונראה את אמסטרדם.
אני לא חושב שההופעה שלה שם תהיה שונה בהרבה, גם מבחינת ההופעה וגם הווקאלז (אלא אם כן הצוות שעובד איתה ער לתגובות ולירידה בהימורים עכשיו ויבין שצריך ללכת על השיטה של העתק הדבק, ונטע תקח את זה למקום יותר רשמי ופחות בפאנן כדי להפציץ).

Rori90

New member
קונצ'יטה עמדה במקום כל ההופעה ולא זזה יותר מדי

ברור שככה קל יותר לשיר בצורה חלקה. בישראל קולינג נטע נדרשה לרקוד ולזוז יותר מדי, ככל הנראה בגלל שהצוות שלה החליט שהיא תופיע ללא הרקדניות מתוך כוונה לשמור את זה להופעה בליסבון (החלטה שכרגע לא ברור האם היא היתה נכונה לטובתה של נטע או לא) ולכן קיבלנו הופעה שונה לגמרי ממה שראינו בקליפ. אני רוצה להאמין (לא בטוחה לגביי זה וגם לוקחת בעירבון מוגבל את כל ההבטחות לגביי הפתעות והופעה בלתי נשכחת) שבליסבון יאפשרו לנטע לעמוד רוב הזמן ליד הלופר (כמובן מבלי לשוב אליו) ולשיר בצורה הטובה ביותר בזמן שהרקדניות ירקדו על הבמה

GM1988

Well-known member
קל מאד להבחין בכך שנטע ווקאליסטית מעולה כשהיא עומדת על הבמה

ושרה בלי לזוז.
ככה זה היה בכוכב הבא.

אני חושב על האופציה שאולי חבל שלא נקטו בהופעות קידום שלה, זה לעשות כמו לזרב.
היה לו נאמבר שהכינו לאירוויזיון ולא חשפו עד לחזרות, ובינתיים, הוא הופיע הופעת רזרבה עם הרקדנים עם העמדה כלשהי וזהו.
כמובן שאף אחד לא ציפה שהוא ישחזר את הקליפ שלו על הבמה, ולכן גם אף אחד לא התאכזב כשזה לא קרה וראו אותו ואת הרקדנים עושים צעדים מסוימים וזהו.

הייתה בזה חשיבה מאד נכונה לא להיות סגורים מדי, ועדיין לשמור את ההפתעה לדבר האמיתי.

Rori90

New member
מה שמאוד מוזר לדעתי

זה שכאשר נטע הופיעה ב"הכוכב הבא" עם וונאבי (גם כן שיעלו כבר את הביצוע הזה ליוטיוב!) היא זזה המון ונתנה נגיעה קטנה מאוד רק בתחילת השיר ובכל זאת הביצוע הווקאלי היה מעולה. האם זה בגלל שטוי שיר קשה יותר? האם ההתרגשות מהציפיות הרבות שיש על כתפיה "פגעו" בהופעה שלה בכיכר?

לא גיי

New member
בדיוק. לכן לדעתי האופציה השניה שכתבת היא הנכונה

אני הרגשתי שם פאניקה. כל הזמן אנחנו מפחדים שהיא תעשה פרנצ'סקו אבל צריך לשים את זה השולחן - במקרה הגרוע יש גם אופציה שהיא תעשה סקעת.

למעלה