שובו של הג'דאי

לייזר

עם כל הכבוד ויש המון כבוד אפילו ה"מעריצה הנאמנה" אודתה שהצעד הוא צעד חיובי ושהיא מורידה את האתר האתר שלה לא התעדכן מאז עיני חזו בו לראשונה וזה היה לפני כמעט שנתיים... אני חושב שזה צעד נכון וחיובי מה שעברי עושה...

" "

כפי שפתחתי בהודעה הקודמת, היא הייתה מעריצה נאמנה. היא גדלה, התפתחה וכיום היא כבר לא ממש אוהבת אותו (בייחוד לא לאור היחס המזלזל שהיא זכתה לו אחרי כל ההשקעה שלה.

יש לי שאלה

האם מעריצים מישהו על העבודה שלו או על האופי שלו והיחס שלו? כי לפי מה שהבנתי ותקן אותי אם אני טועה, כתבת שהיא הפסיקה לאהוב אותו בגלל "היחס המזלזל שהיא זכתה לו אחרי כל ההשקעה שלה", את המוזיקה היא העריצה או את העובדה שהוא ניראה טוב ויש לו קול סקסי וישלימו אותי הגרופיות
חוצמזה, תן לה לדבר בעד עצמה ולא לבוא לתקוף פה את עברי..וגם אם כן הצורה שעשית את זה ניראה הכי לא לגיטימית שיש.

שלומות לך כרמית

כתבתי בשמי האמיתי מבלי להתחבא מאחורי שום דבר. לא קיללתי, לא השתוללתי ולא השמצתי אלא כתבתי כמה דברים שנראים לי. מה בדיוק לא לגיטימי בזה? לא מעריצים מישהו על העבודה שלו. אוהבים את העבודה, משליכים ממנה על אופי ואישיות האדם ואז מעריצים את האדם. כנראה שטעינו ומתברר שהעבודות שלו נורא טובות אבל האופי קצת פחות. (אגב, גם לטעמי הוא סקסי אבל לא מעריצים אדם בגין סקסיות יתר) בונת האתר המקורי והמדהים התקשרה אלי היום וצרחה על שהעליתי כאן את הסוגיה. היא רוצה לשתוק ומעדיפה שלא להתעסק עם זה אבל אני לא עשיתי את זה כדי להגן עליה אלא כדי לדון בדרך התנהגות שלי היא נראית גועלית. (אגב, אני גם מאוד אוהבת את המוזיקה של אריאל זילבר אבל לא סובלת את האדם עצמו ובעיקר לאור התבטאויותיו הפאשיסטיות וההומופוביות, אני צורבת את הדיסקים שלו מתוך עיקרון ולא קונה)

שלום נדבוש

תמסור לרותם את געגועיי כקונטרה, אמור לה שאין לי את מספר הטלפון שלה ולפיכך היא מוזמנת. חוצמזה, זהו.

dana00

New member
הי עברי, אולי תוכל לעזור?

שלום, אני בת 30, בחורה שמאוד אוהבת לשיר. בעבר גם הופעתי והיום אני לא יודעת מאיפה להתחיל. מחפשת הרכב או אפילו נגן בודד, או אולי בינתיים קולות רקע, מאוד מעוניינת "לחזור לזה". יש לי כמה שירים שכתבתי ואני מנגנת על גיטרה באופן חובבני ולא מצליחה להלחין לעצמי את שירי:( אולי תוכל לעזור לי? אולי אתה מכיר אנשים, ואולי אתה זקוקו לזמרת רקע...? דנה

danay1

New member
היי עברי- כאן דנה של סתיו

היי עברי- כאן דנה של סתיו היינו שכנים..... מה שלומכם? ומה שלום ארתור? מחכה לעוד אלבום נפלא. ומזל טוב על האתר (עוד לא ראיתי אותו). כבר אין חבר'ה בשכונה. מקווה שנתראה מתישהו וד"ש ליניב דנה

crazy mary

New member
יש לי שאלה...../images/Emo140.gif

מה דעתך על הקטע של גלגל"צ עם ה"עברי לידר" שלהם במצעד?
נשיקות...!

שאלות לעברי

שאלות לעברי שיופיעו באתר שלו ניתן לשרשר לשירשור הנעוץ בראש העמוד הזה... כל השאלות משם יועברו ע"י לעברי ולבחור שבונה לו את האתר... אנא שרשרו את השאלות לשם וכך תחסכו ממני עבודה מיותרת בחיפוש השאלה שלכם ותגדילו את הסיכויים שהשאלה שלכם תופיע באתר (עם תשובתו של עברי)

שירים שכתבנו../images/Emo35.gif נשמע טוב../images/Emo9.gif

אני אשלח בשמחה..ואם במקרה תוכל להגיב או להביע דעה אנ בכלל אהיה מאושרת.. נחמד לקבל חוות דעת מאומן שמעריכים
בהצלחה עם האתר.. אני אקפוץ לבקר.. רק שאלה שהייתי רוצה לשאול.. אם מתוכנן לצאת איזה אלבום מתישהו בזמן הקרוב? יומטוב
NoMi

מגניבבב

עברי רעיון מתוק ביותר לאתר נחמד שאתה מוצא זמן לכתוב לפורום פה במיוחד שאתה מקליט עכשיו דיסק חדש... (ישששששש איזה כיףףףףף...) הייתי בהופעה של בת שבע ואני חושבת שאמא של עברי עיצבה שם את אחת התלבושות... נורא שמחתי וחיפשתי אותו אבל עם המזל שלי הוא לא היה שםםםםםם.... בהצלחה עם האתר אין לי ממש רעיונות סוריייי ענבר

HADusty

New member
אהלן עברי!

אני די חדשה כאן (נכנסתי רק כי ראיתי ש"עברי לידר כותב פה" ) יצירותייך= אמנות נטו! נפלא פשוט. לגביי האתר שלך (מזל טוב..) אני חושבת שאולי באמת כדאי, כמו שמישהו אחר כבר הציע, טור אישי. יש ריחוק מסויים בין האמנים לבין הקהל השומע אותם. אולי אתה תהיה קצת יותר "עממי" בקטע הזה. אני בעצמי יוצרת מתחילה (מלחינה, כותבת, שרה ומנגנת...והתחלתי אפילו בהקלטות ראשוניות שלא מניבות הרבה בנתיים...) ולעיתים אפילו משווים אותי מבחינת הסגנון- אלייך. אשמח אם יווצר מצב בו תוכל "להציץ" בחומר. הדס.

עברי הוציא ספר

לפני חצי שנה אם אינני טועה הספר נקרא בפשטות "ספר שירים" אולי אני טועה (אני סנילי כך שאם צדקתי זה סוג של השג) בכל מקרה לעברי יש רק ספר אחד כך שאם תחפש את "הספר של עברי לידר" ידעו על מה מדובר

למעלה