שובו של הג'דאי

ivri1

New member
שובו של הג'דאי

שלום כולם הייתי קצת עסוק...... הרבה דברים קורים וביניהם: אתר חדש (עם קישור לפורום הזה כמובן)! האתר בשלבי בניה ויעלה בקרוב. הייתי רוצה לשמוע מכם מה דעתכם על הנושא ואיזה חומר הייתם מצפים למצוא באתר שלי (הערות הצעות, מה מעניין אתכם...). בנוסף הייתי שמח לראות קצת דברים שלכם: 1. תמונות מהופעות (סוג קובץ JPG / GIF). 2. שירים שכתבתם. 3. יצירות כאלו ואחרות. 4. פירושים שלכם למילים. 5. הערות, בקשות, שאלות וכל מה שאתם מוצאים לנכון להעיר ולהאיר בנוגע לאתר החדש). את כל החומר יש לשלוח לכתובת האימייל הבאה: [email protected] אני מקווה לראות כמה שיותר חומר מעניין ומחכה לשמוע מה תגובותיכם והצעותכם בנושא. עד הפעם הבאה, עברי

Arielcohen

New member
היי עברי

אתר...איזה כיף!!! אני חושב שצריך להיות פורום, המילים של כל השירים, המון מידע עליך (טור אישי יכול להיות מאוד נחמד כשאני חושב על זה...) פרטים על תהליך העבודה, על החיים שלך (לא באופן חטטני כמובן) אני אחשוב על עוד דברים ואכתוב לאי מייל שציינת... לילה טוב

צריך שירים בבכורה באתר

כאילו במקום לשלוח את הסינגל הראשון לגלגלצ,תעלו אותו לאתר..

עברי

טוב לראות אותך שב לכתוב כאן בפורום האתר נשמע רעיון מעולה אם לומר את האמת אני ונדב חשבנו על רעיון דומה לעשות לך אתר על שטח האכסון של תפוז.. יש לי כמה רעיונות לגבי האתר - אני שולח לך במסר פרטי (+ אימייל לכתובת שצויינה)

רעיון...

אולי מהאתר שלך תקשר את הפורום שלנו פה בתפוז????? הפורום הזה יהפוך להיות הפורום הרישמי שלך...

jeackyh

New member
גם לי יש רעיון אירית,

אולי תקראי הודעות לפני שאת כותבת ותראי שעברי כתב שזה בדיוק מה שהם מתכוונים לעשות? זה לא אמור להישמע כזה קטלני..סתם מעצבן שלא קוראים עד הסוף...

צודק, לא שמתי לב... מסטולה...

ובאמת תקפת... טיפה הגזמנו, לא?! מאחלת לך מכל הלב שאלה יהיו הדברים שיעצבנו אותך בחיים...

gilno

New member
חשוב חשוב חשוב

עברי שכח לציין שתמונות שאתם שולחים תצרפו אליהם מידע כגון: תאריך מקום וכו'

אז מה גם אני הייתי קצת עסוקה.

לא היה לי מה לכתוב בכותרת אתםן מעדיפיםות סמיילי?? אני אומרת שצריך באתר ככה: 1. תמונות שלי מהופעות ובכלל. התכוונתי להמשיך לכתוב, אני לא שנונה היום וגם לא ממש מגלומנית אז זה לא יעבוד. ומה זה ג'דאי????

lollapalooza

New member
../images/Emo12.gif חופית נו

שובו של הג'דאי, באמת
מלחמת הכוכבים
לא שראיתי אבל זה בסיסי...

הבורות

אין לי מושג על מה מדובר. אם תרשמו במנוע החיפשו של תפוז את המילה "חברה" המכנה המשותף הרחב ביותר לכל מה שיצא שם זה או שזה שייך לסנונית, אבל הרי כל האינטרנט שייך לסנונית, או שמדובר בחברה לביטוח. עכשיו, למה דווקא חברות לביטוח שמות את המילה "חברה" בשם שלהן? הרי גם פיצה האט היא חברה והיא לא קוראת לעצמה חברה לפיצה. אה. אבל היא כן קוראת לעצמה פיצה. רגע אז חנויות בגדים, טוב זה מותג מוכר. אממממ, טוב זה בסדר שיקראו להן חברות לביטוח

lollapalooza

New member
אתה לא חנון ../images/Emo132.gif

עניין של טעם. לא בקטע של מלחמת הכוכבים.

למעלה