שובו של הג'דאי

lollapalooza

New member
פיחסה יא מגעיל ../images/Emo5.gif

איך אתה מדבר
תומר, תחסום אותו. (עזבו אני עייפה)

Ez sLeeP

New member
אהמ.. 5

אימת הפנטום מלחמת המשובטים X מלחמת הכוכבים האימפריה מכה שנית שובו של הג'דיי (או שהיה עוד אחד? אולי התבלבלתי בסדר?.. לא נראה לי..) ראיתי את כולם

heaven is here

New member
כנ"ל

אחי מכור לסדרה הזו (או היה) ובזכותו ראיתי הכל,ואפילו מבינה מה הולך שם. כלה או לא?

heaven is here

New member
ממממממ

תומר, אפשר באמת לשלוח לו יצירות שאנשים כתבו לפינת התרבות. תמונות מהופעות יש בגלריה,ואוטוטו (מחר או מחרתיים) אני העלה עוד תמונות שצילם עמית בהופעה במועדון התיאטרון.

אהמ..המון בהצלחה =)

קודם כל המון בהצלהח ,בהכל..ומצפה לראות את האתר החדש בקרוב =) ולאחרונה כתבתי כמה קטעים ,וגם סיפור (שאני שולחת לתחרות ארצית) אבל זה לא חשוב בכל אופן אני ישלח לך את החומר לאיימיל שכתבת ואשמח לדעת מה דעתך אוהבת המון ,לירז .

חן j

New member
ואני חשבתי שאני היחידה שלא ראיתי

את כל הסדרה הזאת של מלחמת הכוכבים... ברוך שובך עברי ובהצלחה.

מה שאני ארצה לראות באתר זה-

כמובן חלק שאתה כותב על עצמך שיתעדכן כל פעם. זאת אומרת-חוויות שאתה עובר עם מעריצים ובהופעות וכאלה. אפשר גם נגיד-דברים שאתה אוהב/שונא וכל מיני שטיות כאלה. שיהיו דברים שתרצה שידעו עליך בעיקרון. שהיה אפשר לשאול אותך שאלות ולדבר איתך . אני חושבת שמה שמעריצים רוצים זה לדעת מי אתה באמת ולא רק את הדמות שעומדת באור של הבמה. רוצים גם לראות תמונות שלך ורוצים פשוט להכיר אותך. בהצלחה.

Mortza

New member
עיברי

הי נעים מאוד, אף פעם לא היית בפורום הזה זאת הפעם הראשונה שאני פה.. שמתי לב שאתה רושם פה...כל הכבוד רק רציתי להגיד שאתה בן אדם מדהים, והשירים שלך ממש מדהימים והם עוזרים לעבור תקופות ממש קשות.. אני יכולה לקבל את האיימל שלך ? יש לי המון מה להגיד.. תודה .. מור

chen c

New member
דבר ראשון בהצלחה

דבר שני אני מחכה להופעות אז יאללה להיכנס לפעולה

זה באמת עברי??

אני עדיין בהלם!! ד"א, זוכרים אותי?? הייתי פעם בפורום, עזבתי לתקופה והבושרה המשמחת שעברי כותב בפורום פשוט גרמה לי לחזור ולכתוב פה!!! עברי, אם אתה הולך לקרוא את זה - אנחנו אוהבים ומעריכים אותך פה!!!!!!!!

מותר לשאול מה הקטע?

הייתה לך מעריצה נאמנה שהקדישה מאות שעות של עבודה כדי לבנות לך אתר יפהפה. במקום להתייחס אליה בהתאם, זלזלתם בה, התעלמתם ממנה ולמעשה, הפעמים הבודדות בהן היא זכתה לשמוע מצוות הניהול שלך היו כשהם רצו לפרסם את ההופעה הבאה באתר. גם אתה יכולת להפגין נוכחות כלשהי, לומר לה מילה טובה אבל במקום זה העדפת לשתוק. כעת אתם פותחים אתר חדש שכביכול יתחרה במי שבעצם נתנה לכם שרות חינמי מתוך אהבה. בתור מי שאוהבת מאוד את המוזיקה שלך, שמחה איתה, מתרגשת ממנה ולפעמים אפילו בוכה ממנה, אני קצת מאוכזבת מהאדם שמאחורי אותה מוזיקה נפלאה. יום טוב.

למעלה