שובו של הג'דאי

ivri1

New member
הנעלבת

הופתעתי לקרוא דבריו של לייזר קרן שגב תמיד קיבלה ממני המון פרגון על העבודה המאד יפה שהיא עשתה באתר הליקון היא מערכת גדולה ולכן לא כל עניין/בקשה הגיע ישירות אלי ואולי היו דברים מסוימים שנפלו בין הכיסאות אבל מעולם לא כתוצאה של יחס מזלזל, תמיד ניסינו לתת לקרן הרגשה שאנחנו מעריכים מאד את עבודתה. אני מאד מופתע ממה שכתב לייזר ואם זו באמת התחושה של קרן עצמה אז אני מאד מצטער על כך [מי שמכיר אותי הספיק להבין שזו לא הדרך שלי אם אנשים....] עברי

קרן שגב

New member
היי עברי...

אני לא מבינה למה ובאיזה זכות לייזר החליט לקחת את תפקיד הדובר שלי ולכתוב פה דברים בשמי, במיוחד כשהם לא נכונים ולא מדוייקים. הייתי בשוק והתעצבנתי עליו כשהוא התקשר אלי והקריא לי את מה שהוא כתב פה - אני ממש לא עומדת מאחורי הדברים האלה. אין לי שום בעיה עם האתר החדש, להיפך, אני לגמרי בעד ואפילו חיכיתי וציפיתי שיקום כזה אתר. מעולם לא באתי בתלונות לאף אחד על "יחס מזלזל", ואם כן - זה היה קשור יותר לגורמים מסויימים מאוד בהליקון וממש לא אליך, עברי... זה היה מאוד מזמן - וגם הבעיה הזאת טופלה ונפתרה בשלב מסויים. בכל אופן, אין לי שום בעיה כרגע וכל הענין הזה ממש ממש לא מעסיק אותי או מטריד אותי, אם ככה משתמע מדבריו. מצטערת על כל הבלגן... סחתיין שהתחלת לכתוב פה בפורום, ובהצלחה עם האתר החדש :)

creator1

New member
משלוח יצירות אישיות שלכם לאתר החדש

שלום לכולם, לכל מי שרצה, רוצה, לא ידע לאן לשלוח ועדיין מעוניין לשלוח יצירות אישיות, שאלות, רעיונות וכו' לאתרו החדש של עברי לידר, להלן כתובת האימייל למשלוח: [email protected] תודה ובהצלחה.

אלדד28

New member
תשמע, חד משמעית - אתה מלך.

באמת. אני חייב להודות שהפתיע אותי לגלות שאתה כאן, יושב וכותב. אני לא חושב שיש הרבה אמנים שמחוברים כמוך לקהיליה שמעריצה אותם. שיחקת אותה - ממש יפה לראות אנשים שלמרות הכשרון, ההכרה והפרסום נשארים עם הרגליים על הקרקע, לא מתנשאים אלא להיפך. כל הכבוד. וחוץ מזה, תמשיך לעשות מוסיקה מעולה

למעלה