שובה של צח"מ להוט 3

The Abbott Girl

New member
אז זהו שחר שצופי YES צריכים../images/Emo72.gif

להכנס לפאניקה!!!! YES לא קונים יותר את ערוץ 3 משמע שהם כבר לא ישדרו את צעירים חסרי מנוח ימי חיינו תשוקות וכו' הידיעה בפורום טלוויזיה, יש אישור מנציגי YES

Dawn12

New member
אין אלטרנטיבה,הא? ../images/Emo31.gif

מה עוזרים כל האיומים והמחאות על הצעדים שמבצעים ב-HOT בזמן שבצד השני מקבלים החלטות גרועות לא פחות?

junny

New member
לא יאמן...../images/Emo2.gif

מכמה סיבות..
כל היום היו פה אורטל ואדר והתקשקשו, שחר לא הלך לצבא ויפית באה לבקר ואני לא ידעתי???? הרי אתם יודעים כמה אני ואהבת לבזבז לבוס שלי את הזמן ולהתקשקש איתכם בפורום ולא הייתי כאן???
YES לא ישדרו צח"מ? איזה מזל שאני לקוחה של HOT כי ברגע זה הייתי נוטשת.
כנראה שכן עשינו גלים עם העצומה שלנו להחזרת צח"מ. קראתי קצת את המלל בפורום טלויזיה אודות נושא YES וערוץ 3 ואני מצטטת את דבריו של גיטרה עם אדמת "ועם כל הרעש שמעריצי "צעירים חסרי מנוח" עשו כשעיכבו אותה ב-3 חודשים, תתאר לעצמך כמה יינטשו את יס ויירקו עליה כשיגלו שהיא לא תשדר אותה בכלל"
יש פרומו ולא ראיתי עדין.. איפה? מתי אתם ממליצים לי לראות TV כדי להצליח לראות את הפרומו זהו.. אני אמשיך לקרוא את ההתקשקשויות הנהדרות שלכם וימשיך להגיב. אבל אני קצת המומה עכשיו. מהכול. אז אני לא בטוחה שיש לי עוד משהו להגיד.

taish

New member
פשוא מדהים ../images/Emo31.gif

לקוחות YES צריכים לנקוט עכשיו את כל הצעדים האפשריים כדי לבטל את רוע הגזירה: איומים, מחאות, בלאגנים בתקשורת (וברוך השם יש להם ממי ללמוד איך עושים את זה
). אם הצלחנו להוכיח משהו במאבק הקטן שלנו, זה שגם החלטות גרועות של גופי שידור, שנראה כאילו אין מהן דרך חזרה, ניתנות לשינוי. לצופים יש הרבה יותר השפעה ממה שנדמה להם. אני מקווה שלקוחות YES יאמצו את המסר הזה ויפעלו במרץ לשינוי ההחלטה, לטובתם שלהם. רותם, הפרומו של צח"מ מופיע כמעט בכל מקבץ פרומואים שמשודר בין כל שתי תוכניות ב-HOT3. גם לי יצא לראות אותו כרגע למרות שבכלל לא הייתי בבית (בינתיים חזרתי כבר). ממש אהבתי את הפרומו!
אני מסכימה עם יפית שלא רק שהוא היה יפה, הוא גם היה מרגש. ממש עברה לי צמרמורת נעימה כזו בכל הגוף. הסצינות, השיר, המלל שהיה בין לבין... רק עכשיו אני מבינה כמה התגעגעתי לסדרה. אני חושבת שאני אפנה בקרוב ליהודית הזאת מהמחלקה לפניות הציבור של HOT בבקשה שהם באמת ישדרו פרומואים מפעם לפעם גם כשהסדרה משודרת, ולא רק לאחר חזרה מהיעדרות. אם יש משהו שיכול להחזיר חלק מהכמות הנכבדה של הצופים ש-HOT בטח איבדו כתוצאה מהחופשה הכפוייה הזו (
), זה פרומואים אטרקטיביים ועשויים היטב.

איו דרמה כאן בקריית סבונעזר! ../images/Emo8.gif

שנקרא לזוהיר לשדר?
ממש מסכנים צופי יס. התעללות אדירה. בזמנו גם סטאר וורלד לא היה להם ואני חושב שבגלל המחאה החליטו בסוף לרכוש את הערוץ, כך שבטוח שווה להם לעשות "רעש". זה גם עצוב לנו מנויי HOT, כי ככה הוט יודעים שהאיומים שלנו הם בעצם איומי סרק - המתחרים בכלל לא שמים על הבקשות שלנו, כך שהרבה לא יבטלו מנויים גם אם הוט יפסיקו לשדר.

taish

New member
אבל מלכתחילה היה ברור

שאם HOT לא תשדר צח"מ, גם YES לא תשדר צח"מ. זאת גם הסיבה שכשניהלנו את המאבק לא איימנו במפורש שנעבור ל-YES, אלא פשוט שנתנתק מ-HOT, ושהם כבר יבינו את זה איך שהם רוצים. בהחלט ייתכן תסריט שבו הצופה המאוכזב, במחאה על המדיניות הלא מובנת של כל גופי השידור (הן HOT והן YES) יחליט להתנתק לגמרי ולהישאר רק עם ערוצים 1 ו-2. כך שלדעתי זה לא מפחית מערכו של האיום שלנו. ולצערי אני יודעת טוב מאוד על סבלם של צופי YES. לפני כמה שנים המשפחה שלי החליטה, מסיבה שלא ברורה לי עד היום, לעבור מ-HOT ל-YES. אני באותה תקופה הייתי מכורה לחלוטין ל"חברים", ששודרה אז ב-star world, ונדהמתי לגלות שהערוץ הזה לא קיים ב-YES. כל יום, פעמיים ביום, הייתי מבקשת מסבא וסבתא שלי (שהיה להם HOT) שיקליטו לי את "חברים" עד שההורים שלי כבר השתכנעו לבד לחזור ל-HOT. בינתיים יש star world גם ב-YES, אבל זה כבר לא ממש נוגע אליי
.

לא מדוייק

יס שידרו בלעדית את לחיות אחרי שהוט הורידו אותה, תסריט כזה היה עשוי לחזור על עצמו (למרות ששוב - היה ידוע הניתוק המגעיל של יס ולכן גם כאן לא היינו בונים על זה)

יש לך חתימה חמודה

כרגע צח"מ תהיה גם ביס, השאלה מתי יסגרו את ערוץ 3... וגם אתה חדש כאן, לא? אז ספר על עצמך קצת + תמונה

pumiki25

New member
לא לא לא לא... *עוצמת עיניים* ../images/Emo2.gif

*^*^* מנויית YES! *^*^*
די, נו. זו בדיחה, נכון? GOD-FUCKIN'-DAMMIT. *In and out, in and out...*

taish

New member
מיקי, היום אי-אפשר לדעת כלום

ייתכן שהסדרה בסופו של דבר כן תשודר ב-YES. לא יעבור עוד הרבה זמן עד שנדע את זה. *מחזיקה אצבעות*...

pumiki25

New member
אורטל'וש!!!

קיבלתי את האי-מייל - מיד ניגשת לכתוב לך. אוהבת!

pumiki25

New member
טוב - למי לשלוח את החשבונית מח"מ?!

(ח"מ = חדר מיון. לא היה לי מקום בכותרת
עשיתם לי התקף, התקף...לבלב!) טוב, אז ככה - נציג השירות האומלל שאיתרע מזלו לקבל אותי ואת צרחותיי בדציבלים מרקיעי שחקים הבטיח לי שלא, אין שום כוונה להפסיק את שידורי ערוץ שלוש, ושמדובר בשמועה בלבד. ועכשיו...למי מגיע הפטיש בראש?!

taish

New member
אז הכל בסדר עכשיו ../images/Emo13.gif

*נושמת לרווחה* אגב, מח"מ זה קיצור מקורי ונחמד, מזכיר לי קצת את הקיצור מצ"מ שהגיתי לאחרונה בפליטת קולמוס ולאחר מכן מצאתי לה פירושים שונים (ושחר יעיד על כך
).

pumiki25

New member
שו? ../images/Emo12.gif

מצ"מ? אחרי כתיבה ארוכה ומפרכת של אי-מייל אלייך, התאים האפורים דהויים קמעה!
(קיבלת? מחבקת!
)

taish

New member
קיבלתי! ../images/Emo23.gif

אשלח לך תשובה בקרוב, והיא תכלול גם הסבר על מצ"מ - אל דאגה
.

The Abbott Girl

New member
לא הייתי בונה על זה ../images/Emo72.gif

הם בטח לא רוצים לגרום לפאניקה ועזיבה המונית לפני הודעה רשמית. בפורום טלוויזיה מישהו רשם שהוא דיבר עם נציג יס שדווקא כן אישר לו שהם לא ירכשו את ערוץ 3 יותר ככה שאולי הנציגים קיבלו הנחייה חדשה או משהו. אין לי מושג מה קורה עם זה, מה שכן אני יודעת שהזלזול של YES בצופים שלהם עוד יפגע בהם ובגדול!

למעלה