אני מאוד מקווה, אחרת אני נורא אכעס זה לא שבת בלי עיתון שישי וסצנות אוליביה.
P python 4 New member 29/8/05 #5 אני מאוד מקווה, אחרת אני נורא אכעס זה לא שבת בלי עיתון שישי וסצנות אוליביה.
צ צהובון 1 ויחיד New member 29/8/05 #6 נמחקת לי מהמסנג'ר אגב ../images/Emo3.gif לא נורא, ביי בינתיים!
T talush2005 New member 30/8/05 #9 אוףףף אבל היא חוזרת בשעה לא נוחה לי אווווףף!!!!! שיחזירו את צח"מ ל7 כמו שהיה גם ככה הם גרמו מספיק נזק!!!! למי אכפת מהסדרה הברזיאלית המעצבנת הזאת?? אוף אוף אוף
אוףףף אבל היא חוזרת בשעה לא נוחה לי אווווףף!!!!! שיחזירו את צח"מ ל7 כמו שהיה גם ככה הם גרמו מספיק נזק!!!! למי אכפת מהסדרה הברזיאלית המעצבנת הזאת?? אוף אוף אוף
T The Abbott Girl New member 31/8/05 #22 ה"תשובה" שלו היתה בדיחה ../images/Emo168.gif לא תשובה אמיתית מהוט, כי באמת שלא ממש אכפת להם מהצרות שלנו השעת שידור שונתה וזהו
ה"תשובה" שלו היתה בדיחה ../images/Emo168.gif לא תשובה אמיתית מהוט, כי באמת שלא ממש אכפת להם מהצרות שלנו השעת שידור שונתה וזהו
T The Abbott Girl New member 31/8/05 #28 ../images/Emo10.gif בעעעעע ../images/Emo72.gif אני כ"כ רגילה לגיטרה שלי.... נו שיהיה
צ צהובון 1 ויחיד New member 31/8/05 #26 זה באמת היה מצחיק אם היית רואה את הקובץ שצירפתי היית מחייכת גם... תודה, בהצלחה ושלום