שובה של צח"מ להוט 3

טראקר

New member
שובה של צח"מ להוט 3

עם שובה של הסדרה החל מפרק 7083 שמשום מה מתעקשים לספור אותו כפרק 3821 מישהו יודע אם תוחזר הרצועה של ימי שישי של פרקי השבוע ברצף?

The Abbott Girl

New member
צחמ חוזרת איזה כיף!!!! ../images/Emo72.gif

באמת שהגעגעתי, אני צריכה כמות מופרזת של ג'ק אבוט ישר לתוך הוריד שלי!!!!! רק מה זה השעה הזאת שהם תקעו לנו
כ"כ לא פייר, זנות!!!! ואם יקחו לנו את השידורים החוזרים בימי שישי נכנס בהם! טלנובלה בע"מ לא יותר חשוב מאיתנו או משהו. נו יהיו שידורים חוזרים במקום הפרקים של טרה אספרנסה ביום שישי, לא?

Dawn12

New member
מי היה מאמין? ../images/Emo12.gif

שנפצח בברכת "שהחיינו והגיענו"? אתם תשנאו אותי אבל אני אגיד את זה בכל זאת (ותזכרו שאתם מדברים עם בן אדם שיש לו שריטה רצינית כשזה נוגע לפרומואים
) - אולי החופשה הכפוייה הזאת היתה שווה את זה. אני יודע שהם העלו את הפרומו כדי לרצות את המעריצים ("אופרת הסבון האהובה מכולן", "חוזרת הביתה") ובעיקר כדי להוכיח שהם בכל זאת מבינים מעט בטלוויזיה ואי אפשר לשנות שעת שידור של אופרת סבון בלי לפרסם את זה, אבל מה לעשות שהפרומו פשוט ענק? (פיליס!!
) חבל שאין להם תקציב לעשות פרומואים כאלה כל כמה חודשים גם בזמן שהסדרה משודרת ולא רק כשהיא חוזרת אחרי היעדרות. ואם אנחנו בענייני פרומואים לצח"מ - תעשו לעצמכם טובה ותקנו את "פנאי פלוס" השבוע. יש שם כתבה בשלושה עמודים (עם אזכור בשער) שסוקרת את נקודות הזמן הבולטות בהיסטוריה של הסדרה, ואפילו צעדי המחאה שארגנו כאן מופיעים שם במסגרת התאריכים המצויינים. מומלץ בחום

אני מנוי, אני אקבל מחר ../images/Emo3.gif

הפרומו באמת יפה (בטעם טוב עם השיר "you're beautiful") אבל נראה לי שיפית לא כ"כ אהבה את הסטירה המצלצלת שג'ק חטף מפיליס
הלוואי שבאמת היה פרומו חדש אחת לחודש, כמו שעושים עם הטלנובלות הישראליות. מה יש, גם לנו מגיע...

The Abbott Girl

New member
../images/Emo12.gif מישהו הזכיר את שמי ../images/Emo72.gif

דווקא אהבתי מאוד את הפרומו, וההפך הסטירה מוסיפה מאוד לדרמה האהבות האכזבות וג'ק - אוך כמה שהתגעגעתי. אם להיות קצת קיטשית אז הפרומו אפילו מרגש אותי - השיר נורא מושלם והתמונות מזכירות לי בדיוק למה הגעגעתי ולמה אני צריכה מנה יומית של ג'ק כל יום. רק שיתחילו כבר!!!

היא קוראת את הפורום

לא ייאמן, יש סימני חיים אצל האבוט גירל... רק תזכירי לאחרים מי את כי בטח כולם כבר שכחו

The Abbott Girl

New member
אני אשתו של ג'ק אבוט!!! ../images/Emo168.gif

יותר מזה מה צריך להזכיר? מי שצריך זוכר אותי, ואולי אני ארשום פה יותר שיתחילו הפרקים היומיים

The Abbott Girl

New member
בעעע זה ילך ככה ../images/Emo46.gif ../images/Emo72.gif

אני מפתחת מקרה קשה של פיצוץ אישיות

taish

New member
הגזמה פראית, לא?

החופשה הכפוייה הייתה שווה את זה??
כל האנרגיות (והעצבים) שהשקענו במאבק להחזרת הסדרה בשביל... חתיכת פרומו? (מצד שני, אולי דעתי תשתנה לאחר שאצפה בו
). בכל מקרה, "פנאי פלוס" אני מתכוונת להשיג השבוע
.

אל תתפסי אותו במילה ../images/Emo6.gif

הוא רק ניסה להבהיר נקודה שהפרומו יפה
ולמרות שהוא חולה פרומואים אני בטוח שהוא לא באמת חושב שההפסקה היתה שווה. אולי הוא טיפה סולח בגלל הפרומו, אבל לא שוכח
ולאן את נעלמת בזמן האחרון
לימודים באפריקה?

Dawn12

New member
איזה סולח...

בגלל HOT3 יש לי עכשיו שרשור הערצה על הראש!
(אבל זאת עדיין עסקה שווה
) תארתי לעצמי שלא יאהבו את המשפט שכתבתי (אפילו הזהרתי מראש
) אבל הכוונה בגדול היתה מה שאדר כתב. פשוט כשאני רואה פרומו, ובמיוחד אם הוא טוב - כל השאר זז קצת הצידה. כל אחד והסטיות הקטנות שלו

taish

New member
אם זו הסטייה הקטנה שלך

אז מצבך טוב. אתה לא רוצה שאני אפילו אתחיל לדבר על המוזרויות שלי יש
. לגבי שרשור ההערצה לכריסטין, אני מקווה שאתה שוקל ברצינות את הכותרת שהצעתי לך, speaking of פרומואים וסלוגנים
.

taish

New member
Nobody does spokesmanship better

אני רואה שאתה אף פעם לא מאכזב בתור הדובר של שחר
. ואני יודעת טוב מאוד למה הוא התכוון, זה בסדר
. לא כתבתי פה לאחרונה כי כל השרשורים היו על נושאים שלא רלוונטיים לי (AKA הפרקים האמריקאיים... למרות שהצלחתי לדחוף את עצמי לאחרונה לאיזשהו שרשור אמריקאי, תוך יישום תיאוריה משפטית כלשהי שאפילו ניהלת איתי מיני-דיון עליה
), וגם כי לא ממש יש לי זמן. אני עוקבת עכשיו ממש באדיקות אחרי לוח השידורים של HOT3 במטרה לנסות לראות את הפרומו. אני בודקת מתי מסתיימת תוכנית אחת ומתחילה אחרת, כדי שבמרווח הזמן ביניהן אולי ייצא לי "לתפוס" את הפרומו. עד כאן no luck. אני ממש מקווה שייצא לי לראות אותו בקרוב...

למעלה