שואות וגמירות???

מוּסקט

New member
היום הבנתי

שהעולם מתחלק לשניים - לאלה שלא הצליחו לקרוא (או שהצליחו טכנית אבל לא מצאו שזה משעשע), ולאלה שעד עכשיו עוד צוחקים. כמוני.

ואילו אני הבנתי

שחיי מתחלקים לשניים, החיים לפני זקרפטיה והחיים לאחר שהתוודעתי לארץ הזו ולשפתה המופלאה! כולנו מתכלקים על הסכל! <זה יותר טובה מאספרנטו!!!>

צימעס

New member
../images/Emo6.gif

הרגתותי עכשיו. אני קצת כמו השופט היקה ההוא - אתמול קראתי ברצינות, ונהנתי. עכשיו אני נשפכת מצחוק.

אלי ו.

New member
רוצים לדעת מי (או מה) כתב את הטקסט?

כנסו לאתר, בחרו בדפדפן שלכם View+Source שימו לב לשורה הרביעית.

אלי ו.

New member
וואללה צודק ../images/Emo45.gif

עכשיו אני גם נזכר שלפני הרבה שנים לאקסנט היה מעבד תמלילים בעברית וכשוורד של מיקרוסופט נכנס לשוק הם עברו לתחום הרב-לשוני.

hillelg

New member
בהתחלה חשבתי שזה נעשה

על ידי איזושהי תוכנת תרגום כלשהי. אך השגיאות כלל אינן מתאימות לכך, מעבר לעובדה שב-2001 לא הייתה תוכנת תרגום טובה, ואפילו לא בינונית מינוס, לעברית (וגם היום אין). ברור שמי שכתב את הטקסט נעזר לא מעט במילון, וגם במילים בסיסיות שהוא הקיר.

mucool2

New member
וגם דיסקלד לא מעט

או ש"היבטוריות" זאת מילה זקרפטית תקנית.

hillelg

New member
אין סיקוי

עין סיקוי באולם שרובות יטרגם ככהץ אתם לא מבינותם?

../images/Emo6.gifע נ ק../images/Emo70.gif

פעם ראשונה בחיים שאני קורא טקסט עם מבטא. ממש שומעים את המבטא! וזה גם לא יעמן כל המידעות שהאתר הזה קולל (כללות על ראשם). לדעתי חבל שלא מלמדים את זה בתיכונות.

תקשיבו תקשיבו, יש לי רעיון../images/Emo62.gif

להציע לתפוז להקים פורום 'זקרפטיה', שבו כולם יכתבו רק זקרפטית רהוטה. אם הם לא יסקימו, אפשר שנהפוך אותה לשפה הרשמית של הפורום הזה! (למרות שזה קצת לא מסתדר עם דגל הלשון העברית ועם הודעת המנהלים... אבל מה יכול להיות, נמצא איזו דרך ליישב את הסטירה)

למעלה