שואות וגמירות???

מה שבטוח:

האתר השיג את מטרתו. עכשיו כולנו יודעים שיש מקום כזה שנקרא "זקרפטיה". וחוץ מזה, אני בטוחה שמספר הכניסות לאתר מאז שהתחלנו לצחוק ממנו, גבוה מאי פעם.

תחרות כמישרים זקרפטי

בארצי ארץ פו"ח מתחוללת כרגע תחרות חמשירים זקרפטיים - הזוכה יהיה מועמד לתפקיד הנציב העליון של רץפו"ח בזקרפטיה אם תסכים זו להסתפח אלינו. כותב סטנלי: בזקרפטי שלנו עושים מנהג יש הרבה שירים ומעשיות לחג משימות: עליך לגיד מי הר הכי גבוה במלחמת עולם רישונה מאוד הישפוע על תוצאה סופית בירה שלנו לא פראג

גנגי

New member
אני כמעט נעלבת

שלקחת את השעשוע האחלאי מהבית כדי לשחק בו עם חברים בחצר הסמוכה.

גרי רשף

New member
מי צוחק על זקרפטיה?

אני לתפוס מי לצחוק לשלוח לַסיביר מה סטאלין עושה לאוייבי רבולוציה.

שרוֹן

New member
רק רציתי להגיד תודה (כלומר טודה)

מידי כמה שעות אני שבה ומעלעלת באתר המופלא הזה. הגעתם לכביסות הפולונינית (=כבשים פולניות?)? למקצועות הידועים, מעשי מקל ולעבדת עצלתיים? ולאימת זקרפטיה הגדולה מכולן- גדוקה (נחש יחיד שמתים מנשישיחה שלו)?

גרי רשף

New member
קושיה מתימטית

יחסית גדולה כמות של נהרים ,נחלים ,פלגים של זקרפטיה ־ 9.429 , 9.227 מהם ־ פלגים קטנים פחות מ10 ק''ם , 152 נהרים בעורך יותר מ10 ק''ם (כאן בא פירוט של נהרים עם שמות כמו דודות של גנגי) ו-4 נהרים יותר עוכים מ100 מטר (גם כאן בא פירוט). לי חסרים עדיין 46 נהרים ונערות לחשבון.

עוד זקרפט חמשיר

יש אזור מקורי חשובה בו אוכלים גם טרונה גם איבה מימי בינונים הם כובשים ערמונים ואסור שם לחתוך לביבה

hillelg

New member
גם אני מזקרפט מחמשירי

זקרפטיה זה ארץ חשוב שצומח מאוד גדול חרוב ועליו גדל בליס שקטן מאוד בכיס אבל אם בורח זה אכי חשוב

גם אני משיר

בזקרפטיה שלנו יש נהרים ויש להם אמון מספרים אחיות שסוחים בפנים תמיד יודאים לגיד במלא לשונים: שואות וגמירות, שואות ושחזורים זקרפטיה ארץ מעניינת לעולמים.

גרי רשף

New member
אלה שמות

ריקה ,טרבלה ,שופורקה ,טרסבה ,אירשבקה ,סינבקה ,טיצ'יבץ ,סרדניה ריקה ,קוסיבסקה ,בוגדן , לזשינה , טורבט ,אוזרינקה ,ברטינקה ,ברוסטורינקה ,רפינקה ,לוז'נקה ,מווקרנקה ,אפשיצה ,ווליקה אוגולקה ,וסקובה ,טוריה ,ז'דניוקה ,ויזניצה ,סטרה ,סרנה ,צ'רונדה ,ציגן ,וילה ,אוריצ'קה ,למובנה ,פיניה ,ויצ'ה ,סבינקה ,קורופץ ,סוחר ,אוליצ'קה ,ירוק ,בורוניבנ ,וילשנקה ,יבלוניצה ,וילחיבצ'יק ,ורבווץ ,קוסני ,צ'חובץ ,בביצ'קה ,גנילי ,וולובץ ,מושקה וכ'. מעתה הווה אומר- על הנהרים לקו 9429 מכות, מאוד כואב עם נפוח וכחול (לא עובר עד חתונה), מה קורה למי מתנהג כמו חוליגן.

גנגי

New member
ואני בכלל יש לי הרגשה

שזה בן-דוד-מצד-האבא של טימשיט שכתב את כל העסק הזה.

hillelg

New member
מה שזה לא נכון שאמרת

טורכיה וזקרפטיה הם מאוד במלחמה תמיד אם רואים אחד את השני. תעני! 1. קמה מלחמות היו בין תוקריה לזקרפטיה. 2. שלושה סיבות לזקרפטים שונאים רוסים. 3. סובלנות של זקרפטים ליהודים מול רדיפה של טורקים ערמנים.

../images/Emo196.gif עצרו רגע!!

אני רוצה להבין, אתם באמת הצלחתם לקרוא את הטקסט המופלא הזה? קראתי...... נדהמתי..... גיחכתי....... צחקתי...... והמשכתי הלאה. כאילו, נראה שקראתם בעיון, ברצינות ובהנאה, ועכשיו יש מבחנים בהבנת הנקרא, כאילו לא מוגזם כזה? קצת? טיפונת מוגזם?

למעלה