שואות וגמירות???

שואות וגמירות???

נראה אתכם מנחשים במה מדובר בלי להציץ.. טקסט ענק לכל הדעות. להקפיד לעשות פיפי לפני שקוראים.

צימעס

New member
מוזר.

מענין מאיפה העברית שלהם, או - למה הם מצוא לנכות לכתוב את זה בעברית.

hillelg

New member
מי, לחול הרוחות

טרך לחתוב כל כל טקסט הרבה בשגאיות?

זה אתר רשמי של זקרפטיה

שנשבע לך שעד הבוקר לא שמעתי עליה.... וכתוב שם ככה: הרבה אגדות מפחידות קשורות עם בוצים זקרפטים: בגנים שחורים ,מוצ'ר שחור ,מלקים מלוחים ,זרוסלק ,טרופנץ. עוד ב1878 התחילו ליבש את בוץ מוצ'ר שחור עם שטח 14000 גקטרים. היום הוא מיובש קמעט הכל ,בשטח שלו עכשיו המון בריכות ,מכילי מים. שם מגדלים קרפינים ,אמורים לבנים ,דגים אחרים. אבל טיירים מאוד אוהבים לנוח ליד מפלי מיים בהרים: וויודינסקי (הכי גדול) ,טרופנץ (הכי גבוה)

צימעס

New member
בא לי לכתוב את זה מחדש ../images/Emo6.gif

ממש ממש מסקרן הדבר הזה.

צימעס

New member
ושתי הערות ברוסית

זקרפטיה - מאחורי הקרפטים. וליקבריטניה - בריטניה הגדולה. זה ממש נראה כמו עולה חדש (או לא עולה, אלא מקומי בזקרפטיה)

האם הכוונה לרותיניה?

אם אני מבין נכון ממה שכתוב שם, מדובר בחבל הארץ שאחרי המלחמה עבר מצ'כוסלובקיה לאוקראינה, לא? (נקרא גם קרפטו-אוקראינה)

משימות: תענו על שאלות ../images/Emo70.gif

תענו על השאלות: 1) איפה נמצא זקרפטיה 2) מה שטח כללי של הארץ? 3) מה הם אזורים גאוגרפים חשובים של זקרפטיה? 4) קמה אגמים בזקרפטיה? 5) איזה אקלים בזקרפטיה? 6)איפה מרקז גאומטרי של הארץ

אם זה מה שבחרת לצטט, אני מניח

שלא הגעת לפיסקא הבאה: בין ענפים חשובים של תעשיה של זקרפטיה אפשר לציין כאלה: הנדסה ועבדות מתחת ( דברים מברזל וזיין)

מוּסקט

New member
מזמן לא צחקתי ככה

אתר קורע! אותי הצחיקו המחציבים הידעת? יש מחציבים דולקים, מחציבי מתחת ומחציבי ללא מתחת...

עולם החי של זקרפטיה

אם יתמזל מזלכם ותגיעו לזקרפטיה תוכלו לפגוש פידקובוניס גדול, פידקובוניס קטן וחטולי יער, אבל היזהרו מפני הוובר, ועוד יותר מפני הניצ'ניצה בחשתינה שעלולה לטנף אתכם עד דלא ידע. מבין הציפורים תוכלו להאזין לשוליקה הג'ינג'י החוצפן, שמלעיג בצפצופיו על ה-"לילית עם שערות". אם לא תקפידו לחפש היטב יכול להיות שתתקלו רק בשירוקובוח הרגיל ובדובקוגריל הרגיל, ואלה כידוע חיות משעממות ביותר.

למעלה