שואה לי

amy lee 4 life

New member
מה אתה משווה בכלל

בין השואה לבין זה שאין לך מחשב..איי איי אז כמה ימים בלי מחשב זה לא שואה נשמה אסור בשום אופן להשוות דברים כאלה לשואה...אם אתה לא יודע מה באמת היה שם אז אל תשתמש במילה הזאת בכלל!!

Unflushable

New member
דיי כבר יא עוכרי דניאל

אני יכתוב באנגלית כי אולי אז תבינו יותר טוב.. אבאוט דה בוק שיט, איי וואז פאקין קידינג, אר יו אול סו סטופיד יא קאנ,ט די דה סיניקל טון אוף וואט איי וואז סייינג? איי וואז טריינג טו סאונד לייק דוז רדנקד אמריקן פריצ'רז, באט יו ג'סט אטאק.. אווריבודי אטאק ביפור ט'ינקינג, אנד איי וונט פאקין סייפטי, איי הייט האווינג טו דפנד מייסלף אין אוורי בלאדי סטפ איי טייק.. איי אפולוג'ייז פור אינסולטינג יור הולי בוקס.. האו קאן אה ג'רנליסט הייט בוקס? דאז דה שומייקר ווק רילי ווק ביירפיטד? באט איימ סורי, לטס פוט דת' שיט ביהיינד אס, איי ג'סט וונטד טו ל יו נואו אוף מיי דספייר ריגרדינג דה לוס אוף מיי אלקטרוניק דיווייסד.. ולגבי השואה, אני לא אומר שואה כצעד של דיסרספקט או כצעד ניאו-נאצי, זה סתם מילה שאני משתמש בה כדי לתאר משהו שמצער אותי, היא חסרת משמעות ואני מצטער שוב עם פגעתי במיששהו, אלו שמכירים אותי יגיד לכם שאני ממש לא מתכוון לרע

phoenixTheGod

New member
זהו מה לקחתם את הכל כ"כ רציני?

זה היה כ"כ ברור שכל העיניין הוא ציני ובצחוק. וגמני אני אומרת שואה לדברים שמעצבנים אותי או מקשים עלי, נו אז מה? תהרגו אותי? וזה לא רק אני, זה עוד מלא אנשים. וזה לא קשור לזה שמערערים על השואה או משהו כזה.

Bassיסט

New member
חחח אני איתך...

אני גם אומר שואה על כל מיני דברים זה ביטוי כזה והוא נאמר באינסטינקט לאו דוקא בהשוואה לשואה עצמה! כי אין משהוא יותר נורא מהשואה! ותכלס אני גם מבין את הבעסה של בלי מחשב ובלי טלווזיה כי אני שבוע שלם ככה!!! למשך כל השירות שלי... אין לנו מחשב ובטח שלא טלווזיה אז ככה שאין מה לעשות וקוראים ספרים! אני לא מהטיפוסים שממש קוראים הרבה ספרים אבל אני השנה הדהמתי את עצמי בזה שאני ממש קורא המון ספרים!!!

noam the ninja

New member
כתבת באנגלית הא?

חכם.... ויודע, אני יעזוב אותך לגבי השואה, אתה פשוט מטומטם. יו אר ג'סט סטופיד! אולי ככה תבין. מייבי לייק דיס יו וויל אנדרסטנג יו סטופיד פאק

ילד מגעיל!

לא נכנסתי כי גם המחשב שלי לא עבד.. איזה זבל אתה, איך אתה מדבר ככה בזלזול לשואה??! אתה לא מבין ש-6 מיליון יהודים, האחים שלך מתו? איך אתה יכול להשתמש בדבר כזה? לאף אחד לא אכפת מהמחשב שלך, יא נאצי! שאלת מי שונא אותך, עכשיו אני מתחיל(סליחה על ההקפצה)

למעלה