שואה לי

Unflushable

New member
שואה לי

המחשב שלי הלך וצריכים לקנות הארד דרייו חדש (6 ג'יגה של מוזיקה דאון דה דריין) וכדי להתעלל בי אלוהים עשה שגם הטלוויזיה לא תעבוד אז אין לי כלום,אני יושב מול הטלוויזיה בסלון ובוהה בקיר, ובגלל זה אני לא פה (אני מהמחשב של אמא, בלי ידיעתה) אז אני יחזור.. מתישהו...(או מחר, אצל אבא שלי יש מחשב)

LunaticPark

New member
בלאט באמת שואה

גם ככה לא שומעים ממך הרבה אז עכשיו בכלל לא נשמע :(

miss evil

New member
מחשב וטלויזיה זה לא הכל

יש ככ המון אפשרויות לעשות חוץ מזה..... תקראו ספרים!

pookacha1

New member
חחח לא רע..

אבל אני אישית.. מאוד לא נמשכת לספרים

shigaoni

New member
או לחלופין

תלמדו מוסיקה.. שאין מה לעשות (וגם שיש מה לעשות) זה הפתרון הכי טוב לזה..

Unflushable

New member
בטח שאומרים..

וספרים זה כלי שטיפת המוח של השטן, כאילו דה (אני אצל אבא) ודה דרייפרי פולס שיר כל כך שולט, אבל הוא עושה לי בעיות צוואר

miss evil

New member
ספרים זה שטיפת מוח??

וואל אם אתה קורא את ספרו של היטלר אז אולי.... אתה כצופה נלהב בטלויזיה אמור לשים לב מה הפרסומות עושות לך במיוחד אלה שמשדרים בטלויזיה..... הכל הכל הכל שטיפת מוח נטו! ספרים מפתחים לך את הדמיון, את המחשבה, את הזיכרון, והכי חשוב הם מענינים..

Unflushable

New member
אז מה, הם מסוכנים

כל האלימות הכי גדולה, כל הרוע, הכל הגיע מהספרים, ויש כמה וכמה דתות שעושות רק רע בשם הספר.. השטן שם את הספרים בעולם כדי לשעבד אותנו ולגרום לנו ללכת גיבנום וצריכים להלחם בו ובממשיכו תומך הפגאניזם הארי פוטר

Elpar

New member
אממממ

זה ממש נשמע לי מפגר :/ יש ספרים טובים מעניינים, ספרטים של מלחמה ורוע וספרים טובים רומנים וכל מיני סוגי ספרים! יש באמת ספרים שעושים שטיפות מוח או שאנשים פועלים לפיהם, אבל יש ספרים שהם מדברים על החיים גם! ודברים שקורים בחיים וימשיכו לקרות! ויש ספרים משמרים :) ויש מלא סוגי ספרים... אני אישתי אוהב ספרים, אבל קורא פחות עכשיו... הרבה פחות.... בקושי.... לא קראתי חודשים חוץ מלבוק ריפורט באנגלית... אבל אל תשכח שיש ספרים חשובים שמשמרים היסטוריה ועוזרים בעתיד, שימשיכו להדריך אותנו תמיד! כמו הקאמה סוטרה למשל!

Unflushable

New member
אוקיי

איי וואז ביאינג ציניקל... ונועם הנינג'ה, אני לא מתוון שום דבר רע, ככה אני מדבר

pookacha1

New member
אז כנראה

שספרים זה אכן דבר מעניין אם פתחנו עליהם דיון שכזה בגלל שלמישהו אין מחשב

noam the ninja

New member
ככה אתה מדבר? חבל מאוד!

אם אני הייתי מדבר חופשי, הייתי אומר זין בכל משפט! אבל המילה שואה זה הרבה יותר גרוע! תחשוב פעמיים לפני שאתה מדבר חופשי, כי אתה אומר דברים מטומטמים!

למעלה